En slyngel som vägrar ta ansvar

 
Jag har inte någon internetuppkoppling(som fungerar att titta på play) så jag kan inte se alla avsnitt och därmed inte skriva något om vad som hänt =(
Så jag återkommer när jag kan...
 
Inskrivet fredag 4/9 kl 10:45
 
Daz övertalar Sean till att hjälpa till på salongen hos Kerry nu när Bernice åkt men Sean är inte så glad över det för han vill göra något annat men ställer ändå upp. Det visar sig att Sean sökt in till det militära och när Dan och Ali får veta det blir de oroliga och vill inte alls gå med på det. De tänker inte skriva på några papper för att ge Sean ett ok till att ta värvning. Dan är rasande på Daz som satt griller i huvudet på Sean.
 
Sam kommer hem till Tracy och ser när hon och Robbie busar lite med varann. Robbie går iväg så de andra får vara för sig själva. Tracys jobbmobil ringer hela tiden men hon vill först inte svara eftersom en obehaglig typ ringt tidigare men sen känner hon att hon måste jobba för att tjäna pengar. Sam gillar inte det så han erbjuder sig att betala till henne så hon inte behöver ta detta samtal.
 
Adam hjälper Chas med att servera öl. Han är butter och otrevlig mot gästerna så hon säger åt honom. Chas tycker Adam kan fortsätta att plocka upp varor i källaren men James som också ska göra det känner att de två kanske inte ska jobba så nära ihop. Givetvis blir Adam irriterad och börjar bråka och kasta spritflaskor omkring sig. När han blir uppskickad av James går han till Chas som inser att det inte funkar att ha Adam där. Han är kaxig och tar tag i henne och kysser henne men hon drar sig undan. James kommer upp in och får veta vad som hänt för Adam skryter om det innan han drar därifrån. James blir rasande men Chas stoppar honom från att göra någto dumt.
 
Finn som fortfarande går och grubblar över att hans mamman lämnat dem blir inte gladare när han möter Adam som skäller ut sin halvbror över att deras pappa. Adam säger att han önskar att det var James som var död och inte John. Han säger att hans mamma åtminstone stannade kvar hos sina barn tilllskillnad från Finns mamma som inte ville ha sina.
 
Kerry ska till stan för att köpa en tiara. Dan hinner inte följa med så Daz erbjuder sig sitt sällskap. Det leder till att de får en dag på stan och kommer hem efter ett antal drinkar, stupfulla.
 
David är inte glad över att Priya ska gifta sig med Rakesh och att det går så fort. David skäller ut dem på puben men när både Rishi och Priya försöker förklara sin synpunkt vill inte David lyssna. Alicia försöker då tala om för honom att Priya måste få göra som hon känner är rätt för att bli lycklig. David säger då till Alicia att hon inte förstår för hon har inget med hans dotter att göra. Alicia blir så ledsen att hon rusar därifrån och Leyla följer med henne.
 
Alicia går med på att prata med David när han kommer hem till Leyla. De reder ut saker och ting och han ber om ursäkt.
 
Jai kommer över till David för att få över honom på sin sida emot det arrangerade äktenskapet. Han säger att Rakesh kommer ju inte att nöja sig med att bo kvar i byn när han har sitt advokatkontor inne i stan och det kommer att leda till att Priya och Amba kommer att flytta. Det gör David riktigt orolig.
 
Alicia möter Priya och hon berättar om Davids oro om flytten. Priya inser att Jai legat bakom det pratet. Alicia träffar även senare Rakesh och hon berättar även för honom om Davids oro. Det gör att Rakesh pratar med David och Priya och han säger att han vill bo i byn och inte flytta på Amba som behöver närheten till sin far.
 
Cain får veta vad Adam gjort på puben så han söker upp honom för att prata. Adam är inte intresserad så Cain säger åt honom att nu får han klara sig själv hädanefter. De tänker inte rätta till alla misstag Adam gör.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0