En influensa med lugg

Inskrivet kl 22:40
 
Priya och Rakesh har inflyttningsfest på puben istället för hemma. David vill bli vän med Rakesh så han blir lite nervös och råkar spilla en öl över Rakesh byxor. David vill hjälpa till så han börjar torka upp på Rakesh men blir tillsagd att sluta för han är väldigt nära skrevet.
 
Megan har kontakt med en blivande klient som heter Harvey. Han är en riktig kvinnokarl, stenrik och ett riktigt svin. Hon inser att hon kan jävlas med Charity lite så hon nämner honom för Declan och Charity. Givetvis nappar Charity på förslaget om att träffa honom. Declan som känner till mannens rykte vill helst inte att de ses men hon ger sig inte. Charity köper en ny fin klänning inför deras affärsträff. Hon träffar Harvey på puben men han vill bara dricka kaffe, ingen alkohol. Efter en stund måste han ge sig av så de bestämmer sig för att höras dagen efter. Charity är lite förvånad över att han inte flirtade så mycket med henne.
 
Diane går över till Andy för att prata med honon. Han berättar om hur dåligt han mår och att han är rädd att såra Katie. Victoria är med dem och försöker trösta Andy. Han kallar henne för "en influensa med lugg" för att hon kommer tillbaka =) Diane får Andy att lyssna och han går med på att prata med Katie igen. Katie kommer över när Diane sagt åt henne om hur läget är. Andy och Katie blir sams. Andy beslutar sig för att gå i terapi igen.
 
Ross och Donna ses vid scoutstugan. Han berättar att i morgon är det dags för inbrottet och att de sedan måste sticka ifrån byn. Donna är inte riktigt med på detta så hon tvekar. Ross märker hennes tvekan och tror att hon inte vill vara med honom. Donna säger sedan att hon går med på att de rymmer efter inbrottet. Han säger att han är förälskad i henne.
 
Robbie träffar Tracy som säger åt honom att hämta sina saker på baksidan av huset. Sam kommer dit och Robbie ber om ursäkt för det han sagt. Det gör att han får flytta in igen.
 
April fyller år och har kalas hemma hos Marlon. Donna är där men tycker det blir jobbigt så hon går ut ett tag. Ross sms:ar henne så hon går dit. De ska prata ihop sig angående inbrottet.
 
Adam som är hos Ross får veta att det är en till som ska vara med. När han inser att det är Donna och att hon är ihop med Ross vill han inte vara med längre. Donna och Ross skäller ut honom. Tillslut kommer de överens om att Adam ska hålla koll på nattklubbsägaren som är i rätten den dagen och Ross och Donna ska göra inbrottet.
 
April gör illa sig på kalaset så hon vill bli tröstad av mamma. Det duger inte med någon annan så Marlon ringer Donna som han tror är ute på en promenad. Donna kommer hem och tröstar sin dotter. Hon säger till April att andra måste få trösta henne också ibland.
 
Laurel erkänner för Marlon att det känns jobbigt att inte räcka till för April men att de måste umgås mer med henne för att vänja flickan vid dem.
 
Marlon träffar Donna utanför hennes hus lite senare på kvällen. Hon skäller på honom för att han inte kunde trösta sin dotter. Han vill att hon slutar arbeta för att ägna sista tiden åt April. Donna lovar att efter morgondagen ska hon samla allihop för att berätta allt, även för April. Marlon blir lättad och kramar om henne. Precis då kommer Ross och ser deras kram.
 
Tack alla för ert stöd och er förståelse om att det kan bli lite fel och virrigt ibland ;)
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Tyckte det såg ut som att det var den nye Leo i dagens avsnitt.

2015-09-17 @ 12:51:31
Postat av: Stina

Trodde aldrig att jag skulle tycka synd om Ross och Robbie! Hur skall Donna klara sig hur den här situationen inbrott och sedan förklara för Ross att hon inte kan fly med honom

2015-09-17 @ 15:13:22
Postat av: ELIZA

Den där boven, pjoook, jag kräks...Hur ska det där sluta?? Och ska Adam klara av det där..? ...Jag tänkte skriva om Donna och Ross, men avstår av hänsyn till Dej, Marie..Jag förstår att det inte kan vara lätt för dej att varken se och skriva om skiten just nu...Hoppas det avslutas till veckan...Håller tummarna för dej,Marie, att det går bra och Du blir frisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-09-17 @ 21:58:05
Postat av: ELIZA

Har inte möjlighet att skicka olika smajlis..Hur gör man..? Någon..??

2015-09-17 @ 21:59:30
Postat av: Jonas

Det är lugnt. Smileys är för fjortisar.

2015-09-17 @ 22:00:19
Postat av: ELIZA

Tänkte väl det jag också.. ha ha ha ...

2015-09-17 @ 23:39:44
Postat av: Niitta

Då är väl jag en femtiosjuårig fjortis då. Tycker smileys är bra ibland i skriven text eftersom man ju inte kan förmedla känsla lika enkelt som vid talat språk. Blir färre missförstånd. 😳 😁 😋😸 👀 ✌️

2015-09-18 @ 19:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0