Indisk förlovningsceremoni

Inskrivet torsdag 17/9 kl 02:02
 
Leyla ser till att Jai kollar på henne när hon går förbi honom på gatan. Hon är på väg till Priyas förlovningsceremoni. Priya gör sig i ordning för ceremonin men hon är besviken över att Jai inte tänker komma. Rakesh hör detta så han söker upp Jai. Det slutar med att Rakesh hotar med att berätta om Jai och Leyla för Megan om Jai sviker Priya.
Ceremonin hålls på Home Farm och Rakeshs släktingar har kommit dit, förutom hans son. Det är en traditionell indisk ceremoni. Precis när det ska börja kommer Jai. Priya blir glad över att se honom.
 
Megan berömmer Leyla för ett gott arbete och hon säger att Leyla är den bästa arbetspartnern hon haft, hon litar helt och fullt på henne.
 
Andy är på dåligt humör och han blir grinig och klagar på allt Sarah gör. Han säger åt henne flera gånger med höjd röst. Det gör att Sarah talar om det för Debbie som blir rasande.
Andy åker till sjukhuset ensam för besök hos läkaren. I väntrummet börjar han prata med en annan man. Mannes fru kommer in i väntrummet. Andy märker den dåliga stämningen mellan makarna och han inser att blåmärkena som kvinnan har är mannen skyldig till. När mannen går iväg så försöker Andy prata med henne men hon är orolig för att mannen kan se dem tillsammans. Väl hemma så är Andy ännu grinigare så han gör slut med Katie som inte fattar vad som händer helt plötsligt.
 
David är lite sur över att inte ha blivit bjuden till förlovningen. Han tycker att han borde få vara med eftersom han är Ambas far. Hans oro för att dottern ska glömma honom om han inte blir bjuden på deras kalas gör att han bestämmer sig för att bli vän med Rakesh. David försöker att erbjuda sin hjälp när Priya och Rakesh flyttar in i det nya huset men de behöver ingen extra hjälp för Jai kommer förbi precis. Jai tappar med flit en dyr stereoanläggning, eller vad det var.
 
Donna ska lämna in avskedsansökan på arbetet men gör inte det. Marlon säger åt henne att skynda på för hon ska inte slösa sina sista dagar på arbetet utan vara med April så mycket som möjligt. Donna säger att hon måste bara avsluta ett visst arbete för hon vill inte lämna kollegorna i sticket.
 
Moira och Cain har blivit vänner igen och kärlekslivet blomstrar. Eftersom hon fått veta att Cain fått pengar av Charity så söker hon upp henne för att be om ursäkt. Charity blir förvånad men när Moira säger att de ska betala tillbaka vid tillfälle så svarar Charity att det inte behövs men att de inte får nämna nägot till Declan.
 
Adam smyger in i huset på gården för att hämta sitt pass. Finn är hemma och upptäcker honom. Han tror att Adam ska åka till Aaron eftersom han hämtar passet.
 
Leyla och Jai bestämmer sig för att inte ses mer. De försöker övertyga varann om att det inte betytt något, att det bara var något tillfälligt att de inte har något förhållande på gång. Jai bjuder sedan Megan på middag inne i stan för att gottgöra henne för som han själv säger att han varit väldigt frånvarand den senaste tiden.
 
Noah och Jacob spelar fotboll så bollen flyger in i fönstret hos Pearl. Hon blir förbannad men lugnar sig för Declan kommer och tar på sig skulden och lovar att se till att fönstret lagas. Charity som också kommer dit tackar Declan som ställt upp på barnens sida. Declan ser Debbie på andra sidan vägen så han frågar henne om pengarna hjälpt. Charity står bakom Declan och tecknar till Debbie att inte avslöja något så Debbie svarar att det hade de. Declan tycker Debbie agerade konstigt men Charity skyller på att Debbie inte vill skylta med sin dåliga ekonomi. Senare så är Charity tvungen att berätta för Debbie om vad det var för pengar och att det var Cain som fått dem för att ge till Andy.
 
Victoria får veta av Katie att Andy gjort slut. Hon söker upp sin bror för att ta reda på vad som hänt. Andy säger att mötet på sjukhuset fick honom att tänka till. Han är rädd att förlora Katie helt om han visar sin rätta sida för Katie är den enda han någonsin älskat.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

"om han visar sin rätta sida åt Katie"... Ja snälla nån... Andy, hur vore det om Du kanske gick i terapi, eller helt enkelt fattar (fast det gör han ju) att Du måste ändra på Dej??...Men helt rätt att göra slut med Katie innan han får ett utbrott...Nog illa hur han skrek åt Sarah...Ingen ska behöva må dåligt för att han själv gör det...

2015-09-17 @ 07:40:40
Postat av: Jonas

Andy är sanslöst dum just nu, även om han inte direkt brukar vara smart annars heller. Dock är det kanske inte så konstigt att han blir arg på Sarah, med tanke på vilka smärtor och problem han har med armen. Hon är väl tillräckligt gammal för att begripa att det kanske inte är så lyckat att klänga på den sargade armen. Debster ska vi inte ens nämna, då hon knappast är känd för att sätta sina barn i första rummet.

Lynniga Moira kan inte vara lätt att leva ihop med, men Cain är ju även han rätt lynnig.

Den självgode Jai står jag knappt ut med. Hoppas Meg blir av med honom snart.

2015-09-17 @ 09:46:25
Postat av: Pandora

Fy tusan för den där Gary! Ett ledare plyte än hans får man leta efter! Hela han skriker avsmak!!

2015-09-17 @ 18:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0