Skotthål i väggen

Inskrivet onsdag 16/9 kl 01:19
 
Moira försöker prata med Cain men han är inte intresserad utan håller sig undan. Hon ser honom med Charity vid verkstan men hör inte vad de pratar om. I själva verket säger Charity till Cain att låtsas att pengarna hon gett honom var till Debbie för det är vad hon sagt till Declan när han undrade. Moira går fram till dem och märker att det är konstig stämning. Charity blir kaxig så Moira ger henne en örfil. Cain är fortfarande inte intresserad av att prata med henne. Hon förför honom när de är hemma och det går bra men han har bråttom därifrån när de är klara och det gör Moira besviken. Hon beklagar sig för Zak om att äktenskapet verkar vara över och Zak nämner det för Cain som blir irriterad och konfronterar henne. Moira säger åt honom att packa väskan och flytta vilket han är på väg att göra men hon ångrar sig. Hon säger åt honom att stanna och när han är beredd att göra det så säger hon att villkoret är att han släpper tanken på att James är Adams pappa.
 
Andy vill ha hyran av Adam trots att han fått skadeståndspengarna. Det gör Adam förbannad men säger att han ska betala snart för han kommer att få pengar om ett tag. Ross hör det och blir orolig för att Adam pratar för mycket och kanske råkar avsölja sig.
 
Paddy gör allt för att hålla Marlon och Donna isär. Det går inte så bra men de håller det på vänskaplig basis. Donna inser att hon behöver inte ta hänsyn till något så hon söker upp Ross. Där får hon se att han har en pistol till uppdraget för Gary North. Hon är orolig för att det kan leda till mer problem så hon vill ta pistolen ifrån honom. De börjar dra i pistolen och plötsligt går ett skott av. Byborna hör det och börjar undra vad som händer. Donna smyger ut bakvägen och Ross låtsas som om inget hänt hos honom. Donna kommer gåendes på vägen och hon pratar i telefon. Hon säger högt att det var några ungdomar som lekt med fyrverkerier och sedan sprungit iväg. Byborna är nöjda med svaret förutom Cain som säger åt Ross att det är bäst att han lägger ned det han håller på med om det är något dumt.
 
Donna säger åt Ross att hon är med på hans kassaskåpskupp för hon har bästa möjligheten att hjälpa honom.  De måste bara se till att Gary inte får reda på det.
 
Robbie är fortfarande misstänksam mot Tracy. Han säger åt Zak att det är bäst att hålla koll på henne. Robbie försöker varna Sam men lyckas inte. Han nämner att Tracy snott pengar men hon låtsas som om Robbie lånat henne dem. Det blir dålig stämning på puben där de är. Andy kommer in och börjar försvara Sam. Det slutar med en smäll rakt i ansiktet på Robbie.
 
Jai har svårt att låta bli att kasta sura blickar på Priya och Rakesh när de är på puben. Tillslut får Rakesh nog och säger åt Jai att de ska ses utanför. Där säger Jai åt honom att låta Priya vara eftersom han varit otrogen mot sin förra fru och smugglat knark. Rakesh säger åt Jai att skärpa sig för annars kommer han att berätta för alla om när Jai smugglade in massa kokain i pappans bil och att han själv använt en del av det.
 
Leyla är på fabriken efter stängningsdags. Varför hon väntar där förstår jag inte men Jai kommer dit. De går in på kontoret och börjar smågnabbas tills de kysser varann.  De har sex med varann bakom ett skrivbord. Plötsligt hör de någon komma. De hinner precis klä på sig men Leyla är fortfarande väldigt rufsig i håret. Rakesh kommer in och inser direkt vad som hänt men säger inget.
 
(Idag hängde jag inte riktigt med i allt som hände för mitt huvud tänkte på annat. Det måste ha varit cellgifterna som förvirrar en. Därför kanske jag missuppfattat eller missat en del... fyll gärna i isåfall. Tack!)

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Jippie!! Jai sket i det blå skåpet!!!Ha ha ha ....Oj vad jag skrattade...Över hur Layla såg ut i skallen och trodde inte det syntes vad dom gjort!!...

2015-09-15 @ 18:53:51
Postat av: Stina

Är trött på alla otrohetsaffärer, Jai är bara otrolig, kanske han lugnar ner sig nu angående sin systers fästman. När jag hörde skottet från Ross hus hoppades jag nästan att Donna hade blivit skjuten, så att vi skulle slippa ett långt sjukdomsförlopp.kan ändå inte hjälpa att jag följer personerna i HTG med visst intresse och det är ju klart att manusförfattarna hela tiden måste hitta på nya intriger. Det kan inte alltid vara så lätt men inga fler sjukdomar eller dödsfall tack.

2015-09-15 @ 21:47:48
Postat av: Julia

Ett tips för er som tycker det är jobbigt att kolla just nu är att googla spoilers. Jag upplever det i alla fall enklare att titta när jag vet hur det kommer att sluta. Just när det gäller Donna-historien har jag upplevt det så i alla fall. Sedan varför det känns så vill jag inte avslöja för den som inte vill veta i förväg.

Fint att se lite Ross/Donna scener idag i alla fall. Hoppas de mjölkar ut dem den sista tiden, haha, känns såå tråkigt att det inte kommer att blir de två. De kändes lite som nya Moria och Cain. För de två är det ju inte så muntert kring för tillfälligt ..

2015-09-15 @ 23:39:43
Postat av: AnnaS

Jag tyckte också det var vansinnigt roligt när Jai och Leyla blev påkomna! Nu kan han ju inte klaga på Rakesh längre. För övrigt tycker jag att Jai och Leyla känns som ett mer trovärdigt par än Jai och Megan. Jag har aldrig sett nån kemi mellan dem.
Ska Andy bli sådär jobbig och aggressiv igen? Kan inte åka till stan för att han skadat armen, men slå folk på käften går bra...

2015-09-16 @ 01:59:04
Postat av: AnnaS

Förresten, borde inte Donna som är polis veta bättre än att slåss med nån om en pistol?

2015-09-16 @ 02:00:33
Postat av: Stina

Donna har aldrig verkat trovärdig som polis.

2015-09-16 @ 10:50:41
Postat av: Gerd

Tycker att det inte är trovärdigt att Donna ser så frisk ut när hon tydligen bara har en kort tid kvar att leva. Bra att det ordnade upp sig mellan Moira och Cain !!

2015-09-16 @ 18:55:17
Postat av: Annika

Läser bara bloggen nu, känner inte att jag orkar med Donnas förestående bortgång. Jag tycker du är stark Marie som orkar serva oss med din eminenta blogg trots din egna sjukdom!! <3
Tycker oxå att Jai o Leyla är ett mer passande par men det är självaste fan att han skall behöva vara otrogen...
Stackars Sam som är så lättlurad av sol-o-vårar-Tracy!
Cain o Moira beter sig som osäkra tonåringar hela tiden o "gör slut" o blir ihop om vart annat.

2015-09-16 @ 20:54:52
Postat av: Anette

Ja Ross och Donna är ju det perfekta paret. Jai är ju inget alls att ha ens för Leyla..otrogenhet är hans uppenbarligen hans grej. Just nu ser jag "Declan" i en annan serie på 4an en kriminalserie Safe house svårt att koppla av Declanrollen på honom.
Marie kram till dig.

2015-09-16 @ 21:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0