Armband, rosor och videoinspelning

Inskrivet  kl 23:02
 
Sean är förbannad på sin mamma som han tycker har påverkat Belle till att dumpa honom. Hon ber honom tänka efter på att de faktiskt inte hade något förhållande. När han lugnat ned sig så berättar han att han tänker ta värvning i alla fall. Ali kan inte annat än säga att han gör det han känner att han måste göra.
 
Charity pratar med Debbie utanför verkstan. När Debbie gått så säger Cain till att Charitys bil behöver vissa justeringar. Han får med henne in i verkstan där han plötsligt låser in henne. Han säger att hon måste betala 20 000£ till honom för att han inte ska berätta för Declan om hennes så kallade missfall. Charity vågar inte chansa så hon lovar att betala. När de går därifrån så ser Vanessa dem.
 
Tracy och Sam har varit ute och storshoppat. Han vill tacka henne med en puss men då vänder hon på huvudet så pussen hamnar på kinden. De går till puben tillsammans. Robbie slår sig ned vid deras bord och när Sam går på toa så börjar Tracy att visa intresse för Robbie. Han ifrågasätter hur Sam kan ha så mycket pengar och varifrån kreditkorten kommer. Tracy hotar med att säga att han, Robbie, har stött på henne om han skvallrar och då riskerar han att bli bostadslös.
 
Sam har köpt ett armband till Tracy. Hon blir så glad att hon vill pussa honom men han vill inte ha någon puss för det är inte därför han köpt armbandet.
 
Moira har ordnat med finmiddag till Cain men han kommer inte hem i tid. Han verkar inte alls intresserad av henne och när hon frågar varför säger han bara att han måste ordna med pengarna till Andy. Han lämnar sedan över pengarna han fått av Charity till Andy.
Moira pratar med Vanessa som råkar tala om att hon sett Cain och Charity tillsammans utanför verkstan. Moira går till verkstan för att kolla om Charitys bil varit inbokad, givetvis ser hon i kalendern att den inte varit det.
 
Leyla kommer till fabriken för att prata med Laurel om bröllopet. När de inte riktigt kan enas så tar Leyla med sig Laurel till kontoret där Megan och Jai är. Leyla säger att hon tänkt fina rosor till brudbuketten men att Laurel inte vill ha det. Megan föreslår då ängsblommor och Laurel blir nöjd. Laurel går ut till fabriken för att jobba och Megan skäller ut Leyla för att inte lyssna på vad Laurel velat ha. Megan går ut från kontoret och då passar Jai och Leyla på att titta lystet på varann. Leyla säger att vill man ha enkelt och tråkigt så väljer man Megan men vill man ha det lite extra speciellt så väljer man henne, sedan går hon ut från kontoret leendes.
 
Marlon och Donna diskuterar huruvida de ska berätta för andra eller inte. Donna vägrar som alltid så Marlon får ett utbrott. När allt lugnat sig sätter de sig och pratar minnen och plötsligt kysser Marlon henne. De ångar sig båda två på en gång. Ändå vill Marlon berätta det för Laurel men Donna ber honom låta bli. Marlon berättar det för Paddy som råder Marlon att hålla sig borta från Donna för att inte riskera förhållandet med Laurel.
 
Donna och Marlon spelar in en avskedvideo där Donna berättar för April om hur mycket hon älskar henne.
 
Paddy ber även Donna att hålla sig undan Marlon för annars kanske det inte blir något bröllop.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Idag va det riktigt jobbiga avsnitt:( tårarna bara rann

2015-09-14 @ 21:51:22
Postat av: Agneta

Jag har nog av min egen cancer och kommer inte att titta förän Donna är död. Beundrar dig som orkar skriva eminenta sammandrag av avsnitten. Där hoppar jag över allt som har med cancerskiten att göra. Tack för ditt jobb, Marie.

2015-09-14 @ 22:09:09
Postat av: Mammio

Jättefin video som Donna spelade in, usch, vad sorgligt det är.

2015-09-14 @ 22:32:00
Postat av: Anonym

Tyckte också att det var jobbigt idag med Donna. Men nog tycker jag att hon har rätt angående sin dotter och att inte berätta. Hon hinner vara ledsen sen.
Varför är Cain så sur på Moira? Har jag missat nåt? Och vad är det för check från Andy som inte har täckning? Fattar ingenting!

2015-09-15 @ 02:42:04
Postat av: AnnaS

Är det bara jag som har problem med den här sidan på mobilen?

2015-09-15 @ 02:44:02
Postat av: Lena

Conny är du kvar här?
Blir det nånsin lite av gamla HTG igen.
Inga kommentarer om att Annie ska laga te tack,
(inte menat till dig Conny) de flesta här vet vad jag menar.
För efter igår vet jag inte om jag vill se mer, väntar nog tills Coronation Street börjar igen istället.
Har inte sett dagens så...

Ni som är nya här kanske undrar varför jag frågar Conny men han var här mycket förr och följer HTG i nutid så han vet ju och kanske han fortfarande läser här på bloggen.

Det här blev rörigt men ...

2015-09-15 @ 13:01:16
Postat av: Niitta

Lena, jag har också följt HTG länge, inte sedan Annies tid, men flera år. Kan det vara så att det är nya manusförfattare? Jag har inte lagt märke till namnen på de som skrivit avsnitten. Kanske de gamla bara blivit påverkade av många nutida serier som ska vara så " spännande " och actionfyllda. Själv föredrar jag humorn som ändå finns kvar i HTG och de kvicka replikerna, personligheterna. Jag tycker domstolsavsnitt, polisförhör, mord och ständigt uppdykande av skurkar ur det förflutna som ska hämnas, är tråkiga och oftast ointressanta.

2015-09-15 @ 13:40:32
Postat av: Linn

Anonym:
Cain är sur på Moira därför att hon misstänker honom för att vara otrogen med Charity. (I själva verket har han träffat Charity för att pressa henne på pengar som han sedan kan ge som sjukersättning till Andy.)

Checken till Andy är sjukersättning för att han skadade sin arm under arbetet på Moiras gård. Cain har tidigare gett Andy en check utan att ha pengar på sitt konto, så Andy fick inga pengar den gången. Nu får Andy kontanter istället.

2015-09-15 @ 22:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0