Ketaminrus och svartsjuka

Inskrivet kl 23:46
 
Adam och Robbie har tagit utav ketaminet och är påtända. Adam ringer till Tracy som kommer dit men hon blir bara förbannad på dem. Då börjar Adam att tänka på Katie så han beslutar sig för att söka upp henne på gården för att vinna henne tillbaka.
 
Polisen kommer till gården för att fråga dem om det försvunna ketaminet. När de går ut för att leta passar Pete på att ringa Adam för att varna honom men eftersom Adam inte svarar så lämnar Pete ett meddelande på svararen.
 
Ashely och Harriet återvänder efter shoppingrundan. Han är strålande glad och förväntansfull. De tar en öl på puben tillsammans med Sandy och Edna. Ashley måste skynda sig till flygplatsen så Harriet blir kvar med de två andra. Sandy skämtar om att det inte är fel att bli kär i någon i släkten Thomas. Edna tittar på Harriet och inser att Sandy inte menar honom utan Ashley.
 
Megan och Leyla träffar en blivande samarbetspartner på puben. Det är en ung snygg kille som heter Will. Leyla flirtar med honom så Jai som står vid bardisken ser allt. När Megan kommer fram till Jai så kysser han henne passionerat. Givetvis ser Leyla detta.
 
Adam kommer till gården men där börjar han yra. Moira ser honom och hon inser att allt inte står rätt till. Cain tror att Adam tagit ketaminet men det vägrar Moira att tro. Plötsligt får Adam ett anfall och börjar spy, sedan ramlar han ihop och får kramper. Pete nämner för Cain att Adam velat sälja drogerna han stulit. Ambulans tillkallas och de åker till sjukhuset. Cain skyndar sig hem till Adam för att samla ihop resterna som kan finnas kvar. Robbie ligger och mår dåligt och märker knappt att Cain är där.
 
Finn bestämmer sig för att leta rätt på sin mamma trots allt. Han berättar det för Victoria och Eric men han vill inte att någon annan ska få reda på det. Senare så får även Pete veta det.
 
Bernice kommer hem från fotograferingen men vill inte prata om det med Nicola. Tillslut frågar Nico henne om hur det var. Bernice har svårt att berätta men tillslut så kommer det fram att det skulle ha varit en nakenfotografering men att hon inte ställde upp på det. De båda systrarna sitter i soffan och fnissar åt händelsen och Nicola märker att Bernice ändå är rätt nöjd över att ha blivit tillfrågad.
 
Lisa och Zak besöker Belle. Zak får samtal och får då veta att deras överklagan gått igenom så Belles straff sänks till ett år.
 
Läkarna bekräftar att Adam haft ketamin i kroppen. Moira vill prata med Adam men när han vaknar sticker han därifrån.
 
Ali övertalar Debbie till att anställa Sean. När Sean får veta att han kan få jobbet på verkstan tackar han nej för han ska ta värvning. Precis då får Debbie ett samtal som talar om att Belles överklagan gått igenom. Hon berättar det för Sean.
 
Pete och Cain söker upp Vanessa för att lämna tillbaka det som finns kvar av ketaminet. Hon säger att det redan är anmält eftersom hon måste göra det så fort medicin saknas. Pete lyckas sedan övertala henne till att inte anmäla Adam för Moiras skull.
 
Jai kommer in på Megans kontor men hon är inte där. Däremot är Leyla där och han frågar ut henne om hur det gått med Will. Leyla säger att det varit lyckat både affärsmässigt och privat. Jai avslöjar då att Megan redan sagt att Will är homosexuell. Han frågar henne om hon försökt göra honom svartsjuk och att det hade lyckats. Då kommer Megan in på kontoret så Leylas och Jais samtal avbryts.
 
Moira försöker prata med Adam om vad som hänt. Han är inte intresserad men när hon säger att hon betalar hans nästa hyra om han lyssnar så ger han med sig. Hon kör honom till stan för att visa var de hade fått leta efter Holly när det var som värst. Adam fortsätter att vara kaxig mot henne och vägrar att lyssna. Han tar emot hennes pengar sen sticker han.
 
Adam går till puben men när Moira kommer dit så försöker hon desperat få honom att lyssna. Han blir så irriterad att han knuffar till henne så hon ramlar. Då får alla andra nog och säger åt Adam att gå därifrån. Han åker till stan och knackar på dörren som Moira visat tidigare på dagen. Vem är det som öppnar?
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Jag mår dåligt när jag ser Moira krypa för Adam...Är han inte vuxen nog att inse att saker händer, så låt honom vara tills det klarnar i skallen på honom...Och det där med Ketaminet, öl är väl en sak, men det där vart ju lite tyngre...Och slutscenen, knackar på dörren till nåt köpställe...Blev han beroende eller bara obstinat mot morsan..??? Löjligt i vilket fall...Bernice och Nicola, rolig scen där i soffan..Såg ut att ha roligt på riktigt!!!...Gick bakom en man idag, och tänkte osökt på James..!!! Du som skrev att han går som om han har en kaktus under varje arm och en mellan benen satte verkligen ett avtryck i min skalle!!! Ha ha ha ....Victoria och Finn, roligt att se hur bra dom kommer sams...Gillar den tjejen, hon säger vad hon tycker...Belle, hoppar jag över, har inte saknat varken henne eller historien hon åkte in för...Det enda jag tänker på är att killkompisen, (vars namn just försvann) skippar Arme´ tankarna nu, när Belle är på väg hem...Han är ju bara en snorunge, får dom verkligen ta värvning i England när dom är 16 år???..Och slutligen, Jai och Leyla....Ja, vad säger man..????????????

2015-09-10 @ 20:05:12
Postat av: Jackson

När skall Adam och Robbie växa upp, kan man undra. Det var då ett himla hoppande från säng till säng! Tänker då närmast på Leyla och Jai. Man baxnar! Det skulle vara intressant att få veta litet mer om vad Priyas fästman har gjort Jai tidigare. Vic gillar jag mer och mer. Rak tjej. Hoppas verkligen att mes-Ashleys vecka i Alicante tillsammans med den beskäftiga blondinen får honom att inse Harriets alla fördelar. Nicolas och Bernices fnissande tillsammans i soffan var härligt att skåda. När det verkligen gäller märks det att de månar om varandra.

2015-09-10 @ 23:06:40
Postat av: Niitta

Jag blev imponerad av hur bra "Adam" spelade drogad. Det var verkligen trovärdigt. Eftersom så många skådespelare är ganska dåliga på att spela berusade eller drogade, antar jag att det är väldigt svårt att släppa självkontrollen och vara trovärdig. Han var lysande tycker jag.

2015-09-11 @ 08:46:00
Postat av: Mammio

Han som spelar Adam är en riktigt bra skådis, undrar bara vad det ska bli av med hans roll, hur långt ner ska han sjunka, tills han försvinner ur serien eller ska han rycka upp sig som Ashley gjorde? Leila o Jai är bara patetiska, de kan sticka från byn, tycker jag. Tycker synd om Megan, hoppas hon får ihop det med en mer omtänksam karl.

2015-09-11 @ 11:04:37
Postat av: Annika

Kul att du gillar kaktus-liknelsen Eliza! :-D

2015-09-15 @ 06:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0