Duva, råtta och ett trappräcke som inte håller

Inskrivet lördag 31/10 kl 11:22
 
Kirin råkar höra när Priya och Rakesh tar farväl av varann på morgonen. Han hör att de vill hålla förhållandet hemligt för andra och att Rakesh pratat med Vanessa om att undvika Kirin. Det gör att han försöker pressa sin far till att betala en skolresa till Amsterdam men Rakesh vägrar. Kirin påpekar detta för Priya som lovar att hjälpa honom. Rakesh går tillslut med på att ge Kirin 1200£ till resan.
 
Harriet talar om för Ashley att det inte känns så bra att ha Gabby stirrandes vid sängkanten när man vaknar. Ashley tar det inte riktigt på allvar utan säger att Gabby ska ändå åka hem ikväll så han vill bjuda på en kalasmiddag.
 
Doug fortsätter att skryta om alla följare som han får på sin twitter och vlogg. Han har börjat skriva lite walesiska ord för att många av hans fans är därifrån. Diane retar honom och ger en hel del pikar. Sandy som kan lite mer walesiska än Doug hjälper till att översätta vad några skrivit. Det visar sig vara rätt arga fans som skickar hotelser. Doug har förolämpat dem grovt. Sandy lyckas efter ett tag upptäcka vad Doug sagt. Han har liknat walesarna vid duvor och enligt Sandy så är ordet duva ett slangord för en mycket manlig del av kroppen. Dougs följare lämnar honom en efter en och även sponsorn. Han säger till Diane att hon kan säga vad var det jag sa för hon hade rätt och att han skulle ha lyssnat på henne.
 
Jai super sig full tidigt på dagen. Megan försöker prata med honom men han blir bara irriterad och fräser åt henne. När han sitter på puben kommer Sam fram till honom för att berätta att de hittat Charitys bil. Jai bryr sig inte och det stör Sam. Han märker att det verkar som Jai redan vet var bilen är eftersom han inte frågar efter den. Jai blir irriterad och går hem. Sam följer efter för att konfrontera honom. Jai blir trött på Sams alla frågor om Charity och Rachel så han säger att de är på övervåningen. Sam går upp för att kolla men givetvis hittar han ingen där. Jai kommer upp och det uppstår tumult så Jai tappar balansen och trappräcket håller inte emot så han ramlar ned.
 
Charity håller förståndet i schack genom att försöka komma ihåg när nära och kära fyller år. Det går inte så bra. Hon får sedan sällskap av en råtta som hon börjar klappa.
 
Kirin kommer hem med en blå sportbil som han vill köpa istället för att åka till Amsterdam. Rakesh vill inte alls gå med på det eftersom han är rädd för att sonen kommer att köra ihjäl sig med den.
 
Zak, Chas, Cain, Pete kommer överens om att de ska ut och leta efter Charity, även om Cain inte alls vill, medan Debbie hämtar Noah som kommer hem från skolresan. När Debbie kommer hem så är Pete där. Hon är glad över det och vill att han stannar. Debbie frågar om han vill flytta in hos dem och det vill han.
 
Sam ringer ambulansen. Jai som fortfarande är vid medvetandet säger att det finns en nyckel i hans ficka och sedan säger han namnet på en skog. Sam sticker därifrån innan ambulansen kommer.
 
Leyla och Megan ska iväg till stan för att ta en drink och umgås men Megan vill kolla till Jai först eftersom han varit full tidigare. De kommer precis när Jai blir utburen till ambulansen. De kommer till sjukhuset och det visar sig att tillståndet för Jai är allvarligt. De närmaste 24 timmarna är avgörande. Leyla ringer till Priya för att berätta vad som hänt så familjen kan komma dit.
 
Sam hittar containern där Charity är. Han hör henne ropa efter hjälp men han gör inget. Charity sitter och pratar om alla hon sviikit och hur mycket hon tycker om sin familj. Hon tror att det var Jai som var utanför så hon pratar om hur hon svikit Sam som hon bryr sig så mycket om och hon kallar Rachel för en slampa. Sam går tillslut därifrån utan att göra något. När han kommer hem så påpekar Zak att de försökt få tag på honom för att hjälpa till att leta efter Charity. Sam blir irriterad och säger att han struntar i henne, sedan rusar han ut igen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Men ska det nu bli ytterligare ett dödsfall och en häktad och mordmisstänkt? Nej sluta, det börjar bli lite löjligt. Det rör sig ju om en krets på ca 30 människor, typ en skolklass. Osannolikt med minst ett dödsfall per kvartal i en sådan, eller mord, svåra olyckor osv. Visst måste man överdriva lite i tv, men det finns gränser, eller.......?

2015-10-28 @ 14:45:49
Postat av: Monika

Ja jag håller med och Moiras frisyr ska vi inte prata om.

2015-10-28 @ 15:33:21
Postat av: Agneta

Jag håller med om både handlingen och Moiras gräsliga frisyr. Däremot så älskade jag Leilas jacka.

2015-10-28 @ 16:35:05
Postat av: Hedda

Leylas jacka var fin, Moiras frisyr gräslig. Debbies frisyr skulle passa en häst. Kan inte begripa att Moira betalade kvinnan häromdagen. Hon hade samma sätt som Sams "fling" Tracy, tyckte jag. Och alla dessa galna mördare, suck..

2015-10-28 @ 17:34:01
Postat av: Nyfiken Kvinna

Priya och Rakesh kan ju inte låta bli varann, varför ställde dom in bröllopet.

Det var ändå lite gulligt med råtttan hos Charity..

2015-10-28 @ 17:45:17
Postat av: Jackson

....... OCH så många psykopater.

2015-10-28 @ 18:02:58
Postat av: Niitta

Jag trodde Charity skulle skrika när råttan dök upp så det var ju oväntat och, ja, gulligt.

2015-10-28 @ 19:16:28
Postat av: ELIZA

Vad är det för fel på Moiras frisyr??? Och vad var det för gulligt med råttan?????

2015-10-28 @ 20:10:42
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag blev så förvånad att råttan dök upp och Charity börja smeka den... tyckte det va gulligt, det var lite oväntat

2015-10-28 @ 20:28:23
Postat av: Mammio

Mowhahaha, det var ett riktigt komiskt avsnitt, skrattade högt när Jai ramlade, vilket jag hade räknat ut så fort jag såg trappräcket. Otroligt dålig dramaturgi, manusförfattarna måste vara rejält trötta. Ja visst, låt Jai ligga i koma några veckor/månader, helst flera år, jag sörjer inte.

Dagens behållning var Charitys husdjur!

Moiras frisyr= look a la Lego

2015-10-28 @ 22:56:02
Postat av: AnnaS

Vilket dåligt trappräcke som gick sönder sådär! Tur det var Jai som ramlade ner och ingen annan som bara råkade tappa balansen där! Och att det inte var Sam som ramlade!
Söt råtta som sagt! Den får gärna komma tillbaka senare i serien!
Doug-historien är löjlig.



2015-10-29 @ 11:08:10
Postat av: AnnaS

Vilket dåligt trappräcke som gick sönder sådär! Tur det var Jai som ramlade ner och ingen annan som bara råkade tappa balansen där! Och att det inte var Sam som ramlade!
Söt råtta som sagt! Den får gärna komma tillbaka senare i serien!
Doug-historien är löjlig.



2015-10-29 @ 11:08:10
Postat av: Gerd

@Eliza precis undrar jag också ;)

2015-10-29 @ 17:33:27
Postat av: ELIZA

Tack, Gerd !!!

2015-10-29 @ 20:12:12
Postat av: Niitta

Eliza o Gerd

Är det Inte gulligt att egoistiska Charity som inte bryr sig om att hon trampar på andra, förstör för sina barn går över lik om hon måste, är så öm mot en råtta???? Det tycker jag var lite rörande, kanske hon kände någon sorts släktskap gentemot den.

2015-10-30 @ 10:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0