En pompös trädgårdsodlare

Inskrivet lördag 31/10 kl 00:42
 
Rakesh träffar Priya på kaféet och han frågar henne om de kan ses. Priya vill gärna det men tackar nej för att hon ska träffa en moster. Det gör att när Leyla hör att Rakesh tvekar till att gå på en middag med andra advokater, för att han inte orkar med frågor om sin fru, så erbjuder hon sig att följa med honom. När Priya får veta det av Katie blir hon rasande och söker upp Leyla. Leyla förklarar att hon bara ställer upp för att rädda Rakesh på middagen. Priya gör upp med Leyla om att följa med istället. Rakesh blir förvånad när Priya dyker upp men han blir glad och de kysser varann innan de går upp till sovrummet.
 
Moira får höra att Adam blivit skadad i fängelset. Hon tror att det är Maxine, hon som utpressar Moira, som ligger bakom så när Maxine kommer för att hämta sina pengar så ger Moira henne 3000£ med löfte om att aldrig mer kräva mer pengar för Moira har inga. Aaron får höra detta och blir inte alls glad men han lovar att inget säga till Cain.
 
En polis går runt och frågar folk om de sett Charity. Även Jimmy letar efter henne för att företaget skall kunna skötas. Han får hjälp av Rodney att ringa samtal till hotell i närheten och då får de veta att hon bokat rum men aldrig dykt upp.
 
Debbie och Cain söker upp Sam för att berätta att de kommer att försöka leta rätt på Rachel åt honom. Sam tror inte att de kommer att lyckas eftersom han själv inte gjorde det.
 
Doug har sin frågestund på puben och det har kommit en hel del för att ställa frågor. Han blir lite övermodig av sitt så kallade kändisskap att han säger åt Diane att fixa papper och penna och att han ska bjuda alla på drickat om hon skriver upp det på hans konto. Diane svarar att han inte har något konto på hennes pub. Hon talar om att han börjar bli så uppblåst att han påminner henne om Rodney.
 
Zak och Sam är på väg till något arbete när de upptäcker Charitys bil stå parkerad olåst brevid vägen. De tycker att det är konstigt.
 
Katie är övertygad om att Diane och Doug är intresserade av varann så hon säger först åt Doug att Diane vill ses för att be om ursäkt sedan säger hon till Diane att han vill be om ursäkt. När han kommer till puben så upptäcker de ganska snabbt att Katie lurat dem och att ingen av dem vill ge med sig så de tjafsar med varann igen. Diane söker sedan upp Katie och skäller ut henne.
 
Charity upptäcker att hon är fastkedjad inne i en plåtkontainer/barack. Den maskerade personen dyker upp och hon tror att det är Declan. Det visar sig vara Jai som inte tänker släppa henne förrän han får veta var Rachel är. Hon säger att hon inte vet men Jai accepterar inte det. Han talar om att hon kommer att dö där inne om hon inte berättar var Rachel finns. Charity ber honom att tänka på Noah som bara har henne men det biter inte på Jai. Han talar om för Charity att han är glad att Declan inte dödade henne för nu kan han göra det istället.
 
 

 
 
Jag mår ganska okej efter att ha fått massa cellgifter under sommaren och hösten. Nu väntar jag på en operation som kommer att ta bort det som kan finnas kvar av tumörerna. Tyvärr är tröttheten rätt jobbig och huvudet hänger inte alltid med.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jai är tokigare än jag trodde!

Vad tröttsam Katie var nu då!

2015-10-27 @ 22:12:57
Postat av: vkp

Vad hände i dagens avsnitt? Missade tyvärr den

2015-10-27 @ 23:53:09
Postat av: Anette

Det var Jai som kidnappat och låst in Charity han vill ha tillbaka sin son.
Att Moira döljer utpressningen för Cain kommer garanterat leda till mer bråk, lär hon sig inget?
Alla är tröttsamma men Pria och Rakesch hoppas jag att dom får ett fint förhållande. Om nu inte manus tycker att det är onödigt att nån är lycklig!

Funderar också lite på hur vår bloggerska Marie mår? Kram till dig!

2015-10-28 @ 07:25:21
Postat av: AnnaS

Men vad skulle Cain kunna göra åt att Adam blir trakasserad i fängelset? Fast han verkar ju ha kontakter överallt i undre världen. Men att Adam hamnar i bråk är väl knappast oväntat!

2015-10-28 @ 08:45:55
Postat av: Mammio

Adam förtjänar att ha det tufft, så mycket skit som han utsatt andra för, Lego-Moira har fortfarande inte fattat att hon inte ska undanhålla nåt för Cain, intelligensen matchar frisyren...

Jai har verkligen tappat förståndet, så vad tror han, en torterande, misshandlande, kidnappare till man blir en toppenpappa till Archie?

2015-10-28 @ 10:21:22
Postat av: Jonas

AnnaS: du svarar egentligen själv på din fråga, men Cain känner många som sitter inne. När Sam åkte in, såg Cain till att han fick beskydd.

Jag förstod att det inte var Declan som kidnappade dum-Charity, men jag trodde inte att det var Jai. Jag trodde inte att han hade det i sig, men tydligen hade jag väldigt fel. Vi får se vad Yoda säger när han får reda på detta.

2015-10-28 @ 10:54:17
Postat av: Nyfiken Kvinna

Hej Marie! Jag är så glad att du finns och fögyller vardagen med din fina HTG-Blogg för mig och alla andra som läser den. Skriv i din takt och när du orkar.

Trevlig helg och kram till dej ♡

2015-10-31 @ 01:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0