Inställt bröllop men inte bröllopsnatten

Inskrivet fredag 23/10 kl 11:05
 
Jimmy pratar med sjukhuset medan han försöker hjälpa  Juliette som håller på att föda i vardagsrummet. Nicola kommer och hjälper till. Ambulanspersonalen kommer precis när lille Carl föds. Jimmy följer sedan med till sjukhuset medan Nicola stannar hemma för att städa upp.
 
Priya tvekar på hur hon ska göra även om hon känner att hon vill gifta sig. Hon är rädd för pressen över att Rakesh älskar henne. De två går till Home Farm där han talar om för alla att bröllopet är inställt för att han ångrat sig. Rishi blir rasande på honom men då erkänner Priya att han bara skyddar henne för att hon tvekar. Alla gäster får återvända hem. Priya går runt och tittar på allt medan Leyla plockar undan. Rakesh kommer dit så Leyla lämnar dem i fred. Han tröstar Priya och det leder till att de kysser varann. Nästa morgon får Priya smyga ut från Rakesh hus för de vill inte att någon ska se att hon tillbringat natten med honom.
 
Charity går runt i skogen på Home Farms ägor och hon skriker åt Declan att komma och ta henne. När hon kommer hem så säger hon till Sam att Declan haft chansen att ta henne men han gjorde inte det så nu är hon inte rädd längre och därför behöver hon inte Sams beskydd något mer. Hon börjar packa ihop alla Declans saker. Charity meddelar Megan att hon kan hämta det hon vill ha. Megan kommer dit med minnena är för svåra så hon vill hämta sakerna en annan dag.
 
Lisa ska börja sitt hälsosamma liv och får hjälp av Kerry med träningen. Det blir inte så mycket hjälp eftersom Kerry mest vill fika. När Kerry gått så lagar Lisa middag och det blir sallad. Zak är inte allt för glad över de nya vanorna så han lämnar mesta av salladen till grisarna.
 
Nicola hittar papprena, om att Jimmy ska avsäga sig allt om babyn, under soffan. Hon går till kaféet och träffar sin far. När de sitter där kommer Juliette med lille Carl för att tacka Nicola för all hjälp. Nicola talar då om att Jimmy skickat in papprena så nu behöver de inte ses mer. På vägen ut från kaféet lägger Nicola papprena i brevlådan.
 
Jai träffar Leyla på kafeét. Han mår riktigt dåligt så Leyla tycker de kan prata ostört på hennes kontor. Hon talar om för honom att hon ångrar sig om att inte dela honom med Megan, nu vill hon gärna det bara för att få vara nära honom. Jai svarar att han inte kan längre för han måste ta hand om Megan som mår så fruktansvärt dåligt och han vill inte svika henne mer.
 
Ashley och Harriet flyttar in i nya huset. Hon får reda på att han ska ha Gabby över kvällen så hon ska ordna med maten. Inte blir det lättare när hon får veta att Gabby är vegan och att hon vill ha sitt gamla rum tillbaka.
 
Jimmy träffar Juliette när hon är på väg att lämna byn. De börjar prata med varann och han får hålla i babyn. De kommer fram till att han ska få vara delaktig i Carls uppväxt för Jimmy vill inte svika en son till som han svikit Elliot. Juliette går med på det om han är ärlig mot Nicola och berättar det för henne. Så Jimmy lagar en middag till sin fru för att kunna berätta men Nicola pratar om hur svårt det varit med ett barn till som dykt upp så Jimmy får aldrig chansen.
 
Någonstans i ett rum sitter Declan och spelar in en videosnutt. Han visar upp dagens tidning för att visa datumet. Declan säger att han lever och det kommer hans fru Charity snart önska att han inte gör.
 
 

Kommentarer
Postat av: Hedda

Har de nya manusförfattare? Allt känns larvigt just nu. Jimmys nya unge.. Svårt för tittarna att engagera sig när det dyker upp en ny karaktär, som efter bara ett par dagar "plötsligt" börjar föda. Och bortskämda Priya: hon vill INTE gifta sig när Rakesh har sagt att han älskar henne. Efteråt vill hon ändå ligga med honom, men en kopp kaffe på morgonen är bara för mycket. Och oj vilken överraskning att Declan fortfarande lever. Lizzie som Lisa kanske skulle iväg med: dog inte skådisen som spelade henne för länge sen?

2015-10-22 @ 13:57:15
Postat av: Niitta

Lizzie dog i somras. Jag håller med dig, det har verkligen spårat ur, känns som amerikansk smörja som Glamour ex. Kan ingen bara gifta sig utan att ångra sig. Eller kan ingen föda barn på BB. Kan det få gå tio avsnitt utan att någon dör. Att Declan dök upp var sannerligen ingen överraskning. Babyhistorien är så löjlig så det finns inte ord för det. Finns snart ingen trovärdighet alls i serien. Annars har ju just trovärdigheten i mitt tycke iallafall varit den stora styrkan i HTG. Alla karaktärer som man blivit intresserad av att följa. Nu s....r man i de flesta. För tillfället gillar jag Kerry bäst.

2015-10-22 @ 14:35:05
Postat av: Jackson

Nej, nu är det väl fantasifullt och otroligt. Inte bra.

2015-10-22 @ 18:32:15
Postat av: Nyfiken Kvinna

Kul att Declan dök upp och visar att han lever. Megan måste bli överlycklig.

2015-10-22 @ 19:23:11
Postat av: TinaV

Hela Jimmy historien är bara för mycket, jag hade lämnat honom direkt. Ska han ta hand om en singelkvinna och sitt nya barn, stackars Nicola.

2015-10-22 @ 23:23:31
Postat av: Jackson

Ja, Nicola, i vanliga fall är Du så bestämd och vet vad Du vill, inte minst när det gäller Jimmy. Byt snarast gube!

2015-10-23 @ 10:52:54
Postat av: AnnaS

Ja Jimmy-historien känns bara konstig på alla sätt och vis. Har kliniken gjort ett sånt fel och dessutom lämnat ut uppgifterna om vem Jimmy är så borde de kunna stämma dem på massor av pengar och de borde bli av med sitt tillstånd.
Priya är också för mycket! Hon förför Rakesh och sen ångrar hon det dagen efter, eller?

2015-10-23 @ 11:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0