Första bilden på sin son

Inskrivet kl 14:35
 
Rakesh träffar Priya på gatan. Han pratar med henne om bröllopet och frågar om att om han löser detta med Lisa blir det då av med bröllopet. Priya funderar på saken. Rakesh går hem till Dingles och får veta att Lisa inte alls vill dra in domstolen. Han säger att det vet inte Jai så de kan pressa honom lite ändå.
 
Lisa, Zak och Rakesh kommer till kontoret på fabriken. Lisa vill ha jobbet tillbaka och Rakesh tycker hon borde få full lön under sjukskrivningen. Jai verkar samarbetsvillig tills Lisa nämner att hon inte alls tänkt blanda in domstolen.
 
Jimmy får bråttom att komma ifrån Nicola. Det visar sig att han ska träffa Juliette för att skriva på papprena om att inte göra några anspråk på babyn. Innan han gör det vill han ha något som minne. Han får titta på ultraljudsbilden och då smälter han. De börjar prata om barn och hur det är att vara förälder och plötsligt börjar Juliette att gråta. Rodney kommer in och hon spiller kaffe över alla handlingar. Rodney är orolig för att Jimmy inte kommer att kunna släppa taget helt. Eftersom papprena inte är torra bestämmer de sig för att skriva på nästa dag istället.
 
Priyas kusin Nisha kommer för att fixa hennatatueringar på kvinnornas händer, i alla fall på de som ska vara med på bröllopet. Kerry som träffat Nisha utanför lyckas få en inbjudan tillslut.
 
Doug ska göra en reklamfilmsinspelning hemma hos Marlon. Ashley kommer dit för att Diane bett honom att stödja Doug.  Det är fullt med inspelingspersonal och Doug är imponerad över att de tagit med sig frukt och fika.
 
David pratar med Rakesh på puben. Han frågar hur det går med Priya och att hon är rätt känslig av sig. Rakesh förklarar att han faktiskt älskar henne och  det är därför han är så nervös inför bröllopet. David råder honom till att berätta det för henne. Rakesh söker upp Priya på en gång för att tala om det. Hon blir väldigt förvånad.
 
Priya kommer hem och ser att Jai är hemma. Det tar inte lång tid innan de börjar tjafsa med varann. Jai påpekar att det märks att hon inte vill flytta till Rakesh. Priya går iväg och hon verkar fundera på vad det är hon ska göra.
 
Charity pratar med Sam som fortfarande håller koll på omgivningarna runt Home Farm. Han vill hjälpa henne eftersom hon betalat hans skulder (Uppfattade jag rätt?)
 
Bröllopsförberedelserna är i full fart på Home Farm. Sam är orolig för att Leyla inte vill att dörrarna hålls låsta när alla väl kommit dit för han är orolig över att Declan kan dyka upp.
 
Priya går runt och funderar. Sedan låser hon in sig på toaletten hemma.
Rakesh och Jai tjafsar som vanligt. Leyla får tag på Rakesh och berättar att Priya inte verkar må så bra. Han söker upp henne och frågar om ätstörningarna börjat igen eftersom hon inte ätit något och gömt sin smörgås tidigare på dagen. Priya nekar först men erkänner sedan att det är jobbigt att äta. Rakesh tror att det är för allt detta med Jai men ser hennes tvekan om att det kan vara annat också. Priya säger att det blev jobbigt när han sa att han älskar henne.
 
Megan kommer till Home Farm för att hjälpa Leyla med de sista inför bröllopet. Hon pratar med Charity och det blir givetvis tjafs om vem som har familj kvar och vems skulden är att Declan är borta. Polisen kommer för att tala om för Charity att de lagt ned sökandet efter Declan för nu har det gått så lång tid att han inte kan ha överlevet och antagligen spolats bort i någon underjordisk ström från sjön. Megan blir förtvivlad och när polisen gått säger hon till Charity att Declan antagligen är där ute och bara väntar på att få ge igen på henne.
 
Juliette kommer hem till Jimmy för att hämta dokumenten han skulle skriva på. Nicola är hemma och blir inte alls glad när hon inser att Jimmy ljugit för henne. När hon sedan märker hur mycket Jimmy tvekar när han ska skriva på pappret så blir hon ledsen och går därifrån.
 
Jimmy försöker få tag på Nicola men hon svarar inte. Juliette är på väg att gå därifrån så fort han skrivit under. Jag tror att han hann skriva på precis innan hon får värkar och Jimmy ska skjutsa henne till sjukhuset...
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Priya du måste ju äta om du ska orka gå till kyrkan..

2015-10-21 @ 15:17:15
Postat av: Jackson

Ja, Priya, det var kanske ändå inte så välbetänkt det här med resonemangsparti. Känslig och med ätstörningar - hur skall det gå? Har hon fortfarande inte kommit över David? Och den blivande maken vet redan att han älskar henne. Det går så himla fort för de flesta i serien att bli jättekära, fast föremålen växlar stup i kvarten. Flexibelt och praktiskt?

2015-10-21 @ 15:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0