Lika utsliten som en gammala van

Inskrivet onsdag 21/10 kl 01:31
 
Kerry tar en rökpaus på jobbet och hittar då Lisa som ramlat ihop bland bilarna utanför fabriken. Jai och Rishi som också kommit ut ringer efter ambulans medan Kerry springer till Dingles för att tala om vad som hänt.
 
Zak följer med Lisa till sjukhuset medan Belle är tvungen att återvända till ungdomsanstalten. Lisa får veta att hon bör stanna några dagar på sjukhuset eftersom hon drabbats av kärlkramp men det har hon inte tid med. Läkaren säger då att det är viktigt att hon slutar stressa och börjar ta det lite lugnt istället.
 
Priya fixar en överraskningsmiddag till Rakesh för att försöka lära känna honom lite bättre. Hon vill även känna om det finns någon gnista emellan dem. Rakesh blir glad men sedan muttrar han över maten. Priya blir ledsen och han försöker trösta henne De börjar kyssa varann men när Priya vill ta med honom till sovrummet säger han nej för han vill vänta till bröllopsnatten.
 
Leyla och Pete sitter på puben när Jai kommer in. Jai ser surt på dem båda. Leyla passar på att bjuda över Pete hem till henne så de båda går därifrån. Debbie som är utanför ser dem gå hem till Leyla.
De båda märker ganska snabbt att det inte finns någon attraktion mellan dem även om de trivs i varandras sällskap. Det slutar med att de sitter och pratar om sina struliga förhållanden och att Pete sover på Leylas soffa.
 
Doug sitter på puben och väntar på en kvinna som är intresserad av hans vlogg. Diane, Alicia och Victoria står vid bardisken och håller koll på honom. Kvinnan kommer dit och efter en stund tar hon fram massa papper som hon ger honom. När kvinnan gått så talar Doug om att hon ordnat så ett företag ska göra reklam på hans vlogg.
 
Zak och Sam är hemma efter att ha varit på sjukhuset hos Lisa. Zak har dåligt samvete för att han låtit Lisa göra så mycket hemma och dessutom arbetet. Han säger att "hon slitit ut sig precis som hans gamla van". Sedan blir han mer och mer irriiterad på Jai och ser honom som ansvarig för Lisas stress.
 
Pete och Leyla gör sällskap till kaféet efter deras vinkväll. Han bjuder henne på en kaffe innan han går till jobbet. När Pete gått så kommer både Jai och Debbie in. Leyla är mycket snabb på att tala om att hon och Pete träffas och att de trivs så bra ihop. Debbie kommer efter Leyla utanför för att tala om att det är onödigt att reta upp henne så genom att prata om Pete, sedan säger hon att hon ändå inte är värd Pete. Leyla försöker säga något men avbryter sig. Finn står en bit ifrån och hör allt.
 
Finn kommer till gården och han berättar för Pete om vad som hänt utanför kaféet. Han talar om att Debbie sagt att hon inte förtjänar honom.
 
Lisa skriver ut sig själv från sjukhuset och åker hem. Zak blir orolig men vill hjälpa henne att få jobbet tillbaka så hon slipper oroa sig för ekonomin. Lisa vill inte ha hjälp och när Zak envisas med att skylla på Jai så blir hon tvungen att erkänna att hon tänkte stjäla pengarna.
 
Leyla söker upp Debbie för att berätta att det inte hände något mellan henne och Pete eftersom han älskar Debbie fortfarande. Debbie tackar henne och kontaktar honom direkt. Det slutar med att Debbie och Pete blir sams igen.
 
Zak kan inte släppa tanken på att få Jai till att ändra sig så han söker upp honom på fabriken. Han bönar och ber med tårar i ögonen om att Jai borde låta Lisa få jobbet tillbaka. När Jai säger att Lisa skulle stjäla pengarna så svarar Zak att hon är under stark press just nu annars hade hon aldrig övervägt tanken och att hon faktiskt lämnade tillbaka pengarna. Rakesh som ska lämna ett kontrakt till Rishi kommer dit och hör Zaks vädjan. Jai ger inte med sig utan Zak får gå därfrån utan att Lisa fått jobbet tillbaka.
 
Rakesh går ikapp Zak för att beklaga det som hänt. Sedan erbjuderr han sin hjälp med att stämma Sharmas för att ha sagt upp Lisa. Zak blir jätteglad och går hem och meddelar Lisa detta. Hon däremot blir väldigt besviken för hon har ingen ork att delta i någon rättegång, hon vill inte ens vistas i en rättsal igen.
 
Priya får veta att Rakesh hjälper Dingles att stämma Sharmas. Hon blir rasande på sin blivande man för att han riskerar att sabotera hennes familjs företag. Rakesh frågar henne om hon tycker det är rätt av Jai att sparka Lisa och det tycker hon först inte men kan ändå inte svara eftersom hon inte vet vad det handlar om egentligen. Hon är så irriterad över att hon upptäcker sidor hos Rakesh som hon kanske inte gillar så hon säger till honom att det kanske är fel att de ska gifta sig trots allt.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Hur ska Priya få veta om han är bra i sängen om hon inte prövar, synd att vänta till bröllopsdagen ju.
hon hade ju förberett med middag stackarn, hon borde ställt han mot väggen och ta ett rejält snack med honom, hon är ju för snäll helt enkelt, men hon vill väll inte tjafsa med honom helt enkelt..

2015-10-20 @ 15:42:36
Postat av: Nyfiken Kvinna

Kyssen var fin mellan Debbie och Pete idag..

2015-10-20 @ 16:00:20
Postat av: Jackson

Pete är min absoluta favorit. Vilket leende.....!

2015-10-20 @ 17:50:11
Postat av: Ylva

Jag gillar också Pete. Däremot har jag inte saknat Marlon de senaste avsnitten :)

2015-10-20 @ 18:01:01
Postat av: Ylva

Jag gillar också Pete. Däremot har jag inte saknat Marlon de senaste avsnitten :)

2015-10-20 @ 18:01:10
Postat av: Anonym

Sorry för dubbelpost

2015-10-20 @ 18:02:28
Postat av: Mammio

Oj, vad priya överreagerar med bråket mellan Jai o hennes blivande make(glömt bort vad han heter nu). Ska det här bröllopet verkligen bli av, det ska väl strula en del som det brukar göra när det är bröllop i Emmerdale. Han har väldigt stark vilja eller så är det något fel på honom, vilken karl hade tackat nej till sex med sin snygga fästmö?

2015-10-20 @ 18:44:54
Postat av: Lena

Nä det är skönt att slippa Marlon ett tag men jag hade hoppats på att vi skulle slippa Lisas skrikande också. Jag är ingen elak människa men det här är ändå bara en serie o Lisa hade gärna fått försvinna ur. Trodde det ett tag för det känns lite som det är tid för att få in lite nya. Ska bli spännande.

2015-10-20 @ 21:47:07
Postat av: AnnaS

Är det nåt bröllop i byn som har gått helt smärtfritt, utan att nån har ändrat sig i sista stund eller kommit alldeles för sent till kyrkan eller nåt annat elände? Jag kan inte komma ihåg nåt i alla fall.
Jag tycker också att Lisa är ganska jobbig, men inte på långa vägar som Marlon. Han är verkligen mitt hatobjekt i serien. Men det måste ju finnas såna också!
Hoppas Debbie och Pete blir ihop och blir lyckliga, i alla fall ett tag!

Nu ser sidan likadan ut i telefonen som på datorn igen! Tack! Det fungerar mycket bättre!

2015-10-21 @ 05:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0