Raketer och Brownies

Inskrivet onsdag 11/11 kl 00:11
 
Nicola ber Jimmy om ursäkt för att hon tagit Carl och stuckit iväg med honom. Hon berättar för honom att hon insett att hon trots allt vill ha ett till barn. Jimmy säger tvärsäkert nej men lovar ändå tillslut att prata med Bob om en omvänd vasektomi.
 
Charity tror att Ross är skyldig till bilstölden trots att han fortsätter att neka. Hon följer efter honom och upptäcker bilen i en lada på Bartons gård. Hon konfronterar Ross och de kommer överens om att hjälpas åt att sälja bilen eller bildelar ifrån den. Charity ber sedan även Aaron om hjälp. Han vill inte men när hon påpekar att tack vare henne så får Adam det lugnt i fängelset så säger han ja. Aaron blir irriterad när ha uppptäcker att även Ross är inblandad. Charity vill att de ska bli vänner så hon låser in dem i ladan. Det blir givetvis ett slagsmål mellan killarna men sedan lugnar de sig och börjar jobba ihop.
 
Amelia saknar Ruby så hon får hjälp av Kerry att höra av sig till henne via Skype. Kerry håller upp små lappar som hon skrivit lite påminnelser om vad Amelia ska säga. Det slutar med att Amelia ber Ruby att komma till ett uppträdande i kyrkan för varken Dan eller Ali har möjlighet att komma dit. Hon ska vara med scoutgruppen Brownies och läsa en dikt.
 
Laurel sitter på puben med Nicola och de ska precis äta lunch men när maten kommer ringer de från Aprils skola så Laurel måste åka dit. (April har somnat på en lektion, är det orsak till att hämta henne tidigare?)  April säger att hon måste ta hand om sin pappa för att han inte ska dö. På vägen hem blir Laurel stoppad av polisen för hon kör med trasig baklykta. Hon får göra alkotest och vinet hon drack på lunchen ger utslag så hon får följa med till stationen. När Marlon får veta detta blir han först rasande över att Laurel kört rattonykter med hans barn i bilen sedan blir han orolig för att något ska hända de som finns kvar av de han älskar.
 
Andy hjälper till att flytta in möbler på Home Farm på Roberts begäran. Lawrence kommer hem och blir irriterad på Robert som byter ut möbler som inte ska bytas ut. När Andy ska gå så erbjuder sig Lawrence att betala för drickat på Andys och Katies förlovningsfest.
 
Marlon ordnar en ny fest till Arthur. Han får hjälp av April med att dekorera och baka cupcakes. Doug kommer hem med raketerna som ska vara till festen. Han säger åt April att spara lite kaksmet till Arthur som sett fram emot att få hjälpa till. När April inte lyssnar så säger Doug till en gång till. Marlon blir då förbannad och säger åt Doug att aldrig göra om det mot hans barn igen.
 
Arthur kommer hem och upptäcker att allt är klart. Han blir besviken och när de vuxna är osams så smiter han ut med raketerna. Han lyckas tända eld på en smällare så de vuxna kommer ut. De blir oroliga och får dåligt samvete över att de inte ens märkt att Arthur stack. Laurel säger till Marlon att hon ska sluta dricka vin helt.
När barnen är lagda så ska Marlon och Laurel mysa men April vaknar och ropar på sin far. Han går upp till henne medan Laurel sitter kvar i köket och dricker vin.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jaha nu har Laurel börjat dricka, hon och Marlons förhållande går väl henne på nerverna tydligen eller så väljer hon alkoholen när hon inte får sex säkert, dumt av henne och köra berusad.
Trodde Jimmy skulle bli glad när Nicola sa till han att hon ville skaffa ett till barn, han kanske ändrar sig efter ett tag när han fått smälta allt.
Charity verkar ha glömt allt hemskt som hänt och kör på som vanligt igen som hon alltid ha gjort.


2015-11-09 @ 15:58:23
Postat av: Nyfiken Kvinna

Amelia fick en docka från Deutschland tror jag, hon kunde väl visat Ruby den på datorn då, Hoppas Ruby kommer tillbaka, Kerry var så snäll som hjälpte Amelia att skriva minneslappar som Amelia sa sen till Ruby på datorn.
Douge och Diane blir väl snart ett par som dom dejtar varann...

2015-11-09 @ 16:20:55
Postat av: AnnaS

Jag trodde inte dom var så hårda på alkohol och bilkörning i England med tanke på hur mycket alla dricker till lunch. Varför sa inte Laurel att hon blev stoppad för att hon hade ett trasigt bromsljus och inte för att hon vinglade? Trodde ett ögonblick att Marlon började ta sitt förnuft till fånga, men det varade inte länge.

2015-11-09 @ 17:00:07
Postat av: Mammio

Förstår inte varför Marlon inte vill ta experthjälp till sörjande barn som Laurel föreslår? Men att laurel skulle börja dricka är för sorgligt, hoppas att någon upptäcker det o hjälper henne i tid.

Ross o Aaron är som två barnungar i sandlådan, varför måste de slåss hela tiden, tröttsamt.

Var kerry verkligen snäll eller har hon förvärrat situationen med att väcka ett hopp hos Amelia? Kerry är snygg i lugg, tycker jag.

Hoppas det ska börja handla mer om den nya Home Farm-familjen, behövs nytt blod.

Charity, tillbaks i skumaffärena, när ska hon åka fast, för det tror jag hon gör den här gången. Bedrägeriutredningen är inte avslutad ännu, tror jag.

Ali, oj, vad hon ser mager ut, har ni sett hennes pinnaben?

2015-11-09 @ 20:36:21
Postat av: Niitta

Jag måste ha varit extremt okoncentrerad idag under
HTG, känner inte igen mycket av det som står i kommentarerna att ska ha hänt. Måste bero på förkylningen som tvingat en i säng. Huvudet är igentäppt. Jisses. Det har väl varit väldigt mycket nytt blod på Home farm. Ständigt nya familjer som flyttar ut och in, och blir mördade eller mördare.

2015-11-09 @ 21:22:34
Postat av: Jonas

Laurel, den gamla fyllehunden, är ju känd för att tåla extremt lite alkohol (hon slås enbart av Donna i 902 10 Beverly Hills), så att hon skulle vara över gränsen är inte särskilt överraskande.

Tyvärr verkar det som om Ruby kommer att ta tillbaka den hemska Ali. Ser gärna Ruby i serien, men hon förtjänar bättre.

2015-11-09 @ 23:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0