Halloweenfest eller inte

Inskrivet lördag 7/11 kl 23:27
 
Marlon och Laurel ordnar en halloweenfest. De klär ut sig men April vill inte vara med. Hon tycker inte om skräcktemat så Marlon ställer in festen precis när Arthurs klasskompisar kommer.
 
Charity försöker få kontakt med Noah så hon går hem till Debbie med fish&chips som är Noahs favoritmat. Han vill fortfarande inte prata med henne men när hans nästa klassresa till Österrike kommer på tal så lovar Charity att betala för den och att han ska få ny skidutrusning. Noah är orolig för att hon ska ha stuckit igen när han kommer hem. Charity lovar att så kommer det inte att bli denna gång. Hon glömmer dock att betala för resan men Debbie ställer upp så länge. (Kom inte Noah hem från en klassresa nyligen?)
 
Vanessa får med sig Rhona och Paddy på Kirins fest för att hon inte ska vara den enda som är äldre där. Paddy trivs inte speciellt på festen så han går hem medan Rhona och Vanessa festar loss. Dagen efter är de så bakfulla att de knappt kan jobba, vilket inte gör Paddy på bättre humör. Vanessa blir accepterad av Kirins vänner och det gör henne glad. När sedan Rhona talar om att hon också accepterar Vanessas och Kirins förhållande så blir hon ännu gladare.
 
Juliette kommer för att hämta Carl. Hon talar om för Jimmy att hon och hennes man bestämt sig för att försöka igen och att de då inte vill ha Jimmy delaktig i Carls liv. Jimmy blir förvivlad och när Nicola hör det blir hon rasande. Hon ber Juliette att  tänka på Jimmys känslor också. När Juliette gått så tackar Jimmy Nicola för att hon stöttat honom trots allt.
 
Charity träffar en blivande klient i byn. De går till puben men klienten är tveksam till samarbete för hon märker Charitys desperation. När Shirley, som klienten heter, ska åka iväg så är hennes bil stulen. Charity söker då upp Ross hemma hos Andy för att anklaga honom för stölden. Ross förnekar givetvis.
 
Doug får råd av Rodney om hur Diane ska bli uppvaktad men det funkar inte så bra så hon skäller ut honom för att han blivit så annorlunda. Diane saknar den snälle omtänksamme Doug.
 
Vanessa vill att Kirin försöker bli vän med Paddy. När hon sedan kommer in på kliniken hör hon att Paddy och Kirin sitter inne i lägenheten och spelar tv-spel tillsammans. De har hittat ett gemensamt intresse.
 
Juliette återkommer med Carl så Jimmy ska få ta farväl en sista gång. De får en timme tillsammans och Jimmy går runt med sonen på armen och pratar med honom om Matthew, Carl och Tom. Han ger goda råd för framtiden. Nicola sitter och hör allt Jimmy säger så när Juliette kommer så passar Nicola på att smita med lille Carl. Juliette blir rasande och tror att Nicola och Jimmy planerat allt för att kidnappa hennes son.
 
Nicola har gått över till Laurel med Carl för att söka skydd men Laurel råder henne att gå hem för att ordna upp allt. Nicola återvänder hem och Juliette får tillbaka barnet. Hon hotar med att anmäla dem för polisen. Nicola blir orolig över att de då kan mista Angel också.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Laurel var lik som en häxa idag, jag kännde inte igen henne först, men sen såg jag att det var hon...

2015-11-06 @ 16:35:27
Postat av: Stina

Vad April är bortskämd, Marlon låter henne alltid få som hon vill. Marlon verkar ha glömt att han har fler barn.
Tycker kanske arr Kirin är lite väl ung, men jag håller med Rhona att det är inte konstigare än att män träffar unga kvinnor
Saknar också Ruby hoppas att hon kommer tillbaka.

2015-11-06 @ 17:35:36
Postat av: Niitta

Jag måste säga att jag har lite svårt för Sandys sätt att stöna fram sina repliker. Låter som om han agerar på en teaterscen.

2015-11-06 @ 18:07:12
Postat av: Mammio

Jimmy-historien är enbart tröttsam, Carls mamma kommer säkert tillbaka när hennes gubbe inte vill vara med längre/alternativet de dör i en bilolycka o så får Jimmy o Nicola bli föräldrar. Skådisen som spelar Carls mamma är jättejobbig med sitt flåsande, jag kan inte andas normalt när hon är i bild.

Marlon är fruktansvärd, stackars resten av familjen o hur ska April bli när hon växer upp, om hon får allt som hon vill? Laurel har rätt, de borde skaffa professionell hjälp. Gillade Laurels outfit o Ashley var snygg som vampyr, han klädde mer i det än sin vanliga gubbastil.

Så hur seriöst har Vanessa tänkt att det här förhållandet med Kirin ska bli? Lite svårt att se alla kompisar umgås med 17-åringar, men go for it, hoppas det inte blir någon hjärtesorg.

2015-11-06 @ 19:39:18
Postat av: ELIZA

Men hallå.. Hur gammal är Vanessa... Och Kirin 17 år...Håller ALDRIG... Det går bra när bägge är mitt i livet... Sen drar en iväg och blir gammal och trött.. Och den andra är i sina bästa år...Och då kan Ni ju alla räkna ut hur det slutar....

2015-11-06 @ 19:52:42
Postat av: Ylva

Tror att det är flera här som gillar Ross men jag kan inte se någon charm alls. Oftast otrevlig och inte särskilt snygg. Men det kanske vänder. Osympatiska typer förvandlas rätt ofta till det bättre i såpavärlden

2015-11-06 @ 22:05:53
Postat av: Suss

Nej ser heller ingen charm i Ross,charmen hade han bara när Donna var med och när han sörjde Donna grät varje avsnitt med honom. Men du är han bara sur o tvär. Hoppas verkligen att han låter bli Debbie som jag hoppas håller sig till Pete.
Älskar verkligen Kirin o Vanessa hoppas förhållandet håller länge de är de enda som man kan le åt, Vanessa har blivit en super skådis sen hon "släppte" Paddys fru (har glömt namnet)
Marlon är fruktansvärd det förhållandet med Laurel kommer inte att hålla, både Marlon o April behöver hjälp
Kerry kan de skriva ur serien hon har gjort sitt tycker jag.
Gillade verkligen utklädsen idag.

2015-11-06 @ 23:55:33
Postat av: Jackson

Gillar inte heller Ross. Och Marlon, lägg ned! Ställa in firandet, som så många var involverade i! Laurel tröttnar nog snart på både Marlon och hans dotter. Vore det inte för att jag hoppas på ett varaktigt förhållande mellan Harriet och Asley skulle jag nästan vilja att det bleve de två igen. Historien med Jimmy och han son är bara för mycket. Helt osannolik! Att Nicola plötsligt skulle bli så mild och förstående i ett nafs är föga troligt. Sanslöst!

2015-11-07 @ 08:29:09
Postat av: ELIZA

Jag störde mej också på att festen blev inställd...Marlon kunde ju suttit på övervåningen eller gått ut med den bortskämda ungen...herregud...Ross har jag aldrig gillat...

2015-11-07 @ 10:30:59
Postat av: Niitta

Jag har jättesvårt för Sandys sätt att stöna och bröla fram sina repliker. Det låter som han spelar på en teaterscen.

2015-11-07 @ 12:34:07
Postat av: ELIZA

Vet Du vad...Niitta... Det har jag med...Kollade upp gubben för länge sen... han jobbade med nåt annat innan han blev skådis, efter gedigen utbildning... "Gubben" är 88 år nu, bara det är väl värt en medalj!...Kommer ihåg att han har en son , som tror jag varit med i ganska många filmer...

2015-11-07 @ 15:15:00
Postat av: Mammio

Gubben som spelar Sandy, hans son har bla varit med i Hunger Games o gjort rösten till Dobbie i Harry Potter+en massa annat. Sandy är en go gubbe, om han bara kunde raka sig lite bättre.

2015-11-07 @ 16:07:00
Postat av: Niitta

Freddie Jones, som spelar Sandy är pappa till skådespelaren Toby Jones som gör huvudrollen som Truman Capote i filmen, Capote-en iskall mordgåta som hade premiär 2006.

2015-11-08 @ 09:04:08
Postat av: Annika

Men herregud hur kan man sägs att April är bortskämd?! Ett barn i sorg som förlorat sin mamma, sin största trygghet! Vad är en sexfri smekmånad och en inställd fest för uppoffring om pappa Marlon känner att hon behöver det! Nä jag tycker Laurel är patetisk och ego!
Vanessa och Kirin är väldigt omaka tycker jag även om han definitivt verkar äldre än han uppenbarligen ska föreställa...
Osannolik historia med Jimmys son som bara blir mer osannolik, mamman där verkar ju inte ha alla hästar i hagen.
O Charity ska hon komma undan så enkelt efter allt hon gjort?

2015-11-09 @ 06:45:37
Postat av: Jonas

Charity kommer alltid undan och blir alltid förlåten - det är en gyllene regel i Emmerdale.

2015-11-09 @ 08:36:39
Postat av: AnnaS

Kanske kan man inte säga att April är bortskämd, men att ställa in en fest där så många människor ansträngt sig så mycket är inte schysst mot de andra. Varför inte göra som nån skrev tidigare: Marlon tar med sig April och går nån annanstans och så får festen hålla på?! Om inte annat kommer hon väl att bli bortskämd om hon märker att alla anpassar sig efter henne hela tiden. Barn är små sluga rackare!

2015-11-09 @ 10:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0