Ett slag på näsan

Inskrivet onsdag 4/11 kl 09:57
 
Charity har fått börja hjälpa till på gården. Hon matar kalvarna fast hon inte gillar det. Maxine kommer tillbaka till gården och det gör Moira nervös. De går in i köket för att prata. Maxine vill givetvis ha mer pengar men Moira vill inte betala. Även om Maxine börjar hota Moira att det blir mest synd om Adam så så vägrar Moira att ge henne mer pengar.
 
Amelia pratar med Ruby och påminner henne om att det är hennes och Alis årsdag snart. Som förslag på present föreslår hon att Ruby ska fria. När Bob hör det ger han Ruby förskott på lönen för att hon ska kunna köpa en ring.
 
Andy vill inte gå till jobbet på Home Farm även om det är Nicola som anställt honom tillfälligt. När sedan Robert frågar honom om han vill ha jobbet som skogsvakare svarar Andy "aldrig". Katie säger till Andy att han borde iallafall tänka på saken eftersom de behöver pengar och han är sjukskriven från arbetet på gården.
 
Samson letar efter chips hemma för han vill ha det till middagen. Zak säger att det är slut med det eftersom de ska äta mer hälsosamt nu. Lisa hör det och hon tycker Samson kan få chips för han är ju bara kött och ben. När Zak och Samson gått ut tar hon fram en burk piller som hon tar ifrån. (Jag tror inte det är mecicin utan någon form av bantningspiller för burken ser inte ut som en vanlig medicinburk utan mer färgglad)
 
Leyla och Katie sitter på kaféet när Megan kommer in. Megan muttrar över att Leyla inte är på jobbet men då svarar hon att hon planerar Katies och Andys bröllop. Katie blir väldigt irriterad för hon har precis sagt nej till Leyla men hon spelar med när Leyla säger att de ska ha möte på kontoret lite senare. Megan kommer till mötet och börjar ställa frågor till Katie om hur hon vill ha bröllopet. Hon inser ganska snart att Katie inte vill lägga ner någon större summa och förstår då att Leyla bara lurat henne.
 
Marlon och Laurel kommer tillbaka från smekmånaden. De har haft det ganska bra förutom att April mår dåligt för hon saknar sin mamma. De funderar på sorgeterapi men April får inte prata med okända människor för sin mamma så hon vägrar. Marlon vill inte tvinga henne till det så han frågar Victoria hur hon gjorde när hennes mamma dog. Victoria svarar att hon inte kommer ihåg.
 
Moira får samtal från fängelset om att Adam ligger på sjukhus. Hon åker dit och ser att han ligger alldeles blåslagen och fastkedjad med handbojor i sjuksängen. Adam ville inte ha hennes besök i fängelset för han ville inte oroa henne. Moira lovar att lösa hans problem.
 
Lawrence försöker prata med Nicola om Roberts förflutna men hinner inte och även Chrissie söker sig till henne för att få veta mer. När Nicola sedan berättar för Robert att hon pratat med Chrissie så blir han orolig. Hon lovar honom att hon inte sagt något känsligt så som att hon tog hans oskuld. Lawrence som precis kommer in hör detta.
 
Priya säger till arbetarna på fabriken att hon vill gå ut och ta en drink med dem efter jobbet. När de säger att de inte vill så säger hon att hon kommer givetvis betala drinkarna. Kerry ifrågasätter något (jag minns inte vad) och plötsligt viftar hon till med handen och råkar slå till Ali på näsan så det börjar blöda. Ali får åka till sjukhuset och Kerry följer med henne. Läkaren vill röntga så Ali får frågan om hon är gravid. Ali vet inte det och börjar tänka efter när hon senast hade mens. Läkaren säger åt henne att göra ett test innan. Kerry blir vansinnig när hon inser att Dan kanske ska bli pappa igen. Ali vill inte göra testet idag för hon vill inte veta något när de ska fira årsdagen för då måste hon berätta allt för Ruby. Hon säger åt Kerry att inget säga till Dan. (Var inte Rubys önskan om att själv få vara gravid och föda barnet, så hur tar hon det att Ali är gravid om hon nu är det?)
 
Andy är på puben när Robert och Lawrence kommer in. Han går fram till dem och säger att han accepterar jobbet som skogsvaktare. Robert kan inte annat än säga att det är ok, de tar varann i hand för att visa att de är vänner. Katie som hört detta blir förvånad men får veta att Andy ska bara jobba där ett litet tag för att ha sitt lilla roliga sedan kommer han återrvända till gården. Senare så tackar Andy Robert för att han får chansen. Robert säger åt honom att aldrig behandla honom som en idiot igen för då kommer det att sluta illa.
 
Aaron som pratat med Adam inser att Maxine kommit tillbaka. Han kontaktar Cain trots att Moira inte vill det. Cain kommer hem och säger att hon skulle ha sagt något redan första gången. Moira svarar att hon inte ville belasta honom mer för han har Charity att tänka på. Hon säger att nu har hon löst det på annat sätt, genom att prata med fängelseledningen och lämnat in ett officiellt klagomål. Både Aaron och Cain blir frustrerade eftersom de vet vad som händer med tjallare. Moira trodde det var lugnt för det var hon som tjallade och inte Adam.
 
Ali kommer hem till ett festpyntat hus. Ruby förklarar sin kärlek och talar om hur mycket Ali betyder för henne speciellt efter allt som hänt det senaste året med bland annat missfallet. Hon friar sedan och Ali svarar ja.
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Jag trodde att det var Debbie som mockade i Moiras stall i första scenen, första avsnittet. Vad gör hon i Moiras stall tänkte jag först och kom sedan ihåg att det ver Charity som fick det jobbet igår. Vad lika de var när hon hade håret uppsatt och overallen på. Kunde varit mor och dotter på riktigt.

2015-11-03 @ 12:11:19
Postat av: Niitta

Jag tycker Amelia är outhärdligt förnumstig och lillgammal.

2015-11-03 @ 12:24:24
Postat av: AnnaS

Tycker alla barn är lillgamla i den här serien.

Hur kan Moira tro att hon kan klara av Adams situation i fängelset? Vad vet hon om hur det fungerar där?

2015-11-03 @ 13:56:10
Postat av: AnnaS

Förresten, hoppas att Ali inte är gravid, det vore ju bara för förutsägbart.

2015-11-03 @ 13:57:05
Postat av: Niitta

Alla som inte vill ha barn blir gravida på en gång, medans de som försöker få barn, inte blir det alls eller efter mycket möda och besvär.

2015-11-03 @ 17:16:56
Postat av: Agneta

Så om man råkar få en smäll på näsan så åker man till doktorn och blir röntgad och får frågan om man är gravid??? Haha 😊

2015-11-03 @ 17:44:20
Postat av: AnnaS

Men brukar dom inte fråga om man är gravid innan man blir röntgad? Eller är du bara nåt jag fått för mig? Fast det verkar ju osannolikt att man skulle bryta näsan för en sån liten smäll.

2015-11-03 @ 18:55:05
Postat av: Hedda

Jag tycker den där utpressarkvinnan är fullständigt vidrig i sitt sätt, hoppas hon får lida till slut.. Ja, barnen är lillgamla i den här serien. Vad hände med April, har hon också varit på semester? Tyckte synd om Adam idag när han låg där blåslagen och med handbojor, även om jag gärna hade gett honom stryk som han betedde sig tidigare. Oj vad våldsam jag lät idag. Var är David och Alicia? Har missat några avsnitt i och för sig.

2015-11-03 @ 20:00:45
Postat av: Hedda

Förresten, har sett lite grand på engelska Masterchef som går på kanal 8 på vardagarna. Det finns en deltagare som jag tycker är något lik Ross Barton; Pete heter han har jag för mig. Någon annan som sett det?

2015-11-03 @ 20:07:05
Postat av: maria

Ja hon Maxine är riktigt obehaglig. Förstår inte varför Moira var så dum att hon inte berättade för Cain direkt!

Att lisas pillerknaprande kommer sluta med en katastrof är ju uppenbart. Varför inte bara lägga om kosten och med tiden kommer hon bli normalviktigt. Att banta ned sig sex kilo för att sin dotter kommer ut från fängelse är ett helt ologiskt sätt att tänka på.

Tänkte direkt när ali och dan hade haft ihop det att hon skulle bli gravid. Vet inte om hon missat hur ett barn blir till men varför uppsöker man inte genast läkare och ber om dagen-efter-piller?! Så oansvarigt, blir riktigt matt av idiotin. Och om detta kommer fram, hur kommer ruby reagera? Först få reda på att hon blev bedragen och inte nog med detta så resulterade det i en graviditet. Hon är uppenbarligen fortf ledsen över barnet som hon själv förlorade. Eller så kanske hon blir glad att det blir ett barn.

Tror inte det kommer att bli ngt bröllop mellan katie och andy om det fortsätter så här. Hon verkar vara mer intresserad av att flytta sina hästar till home farm och att robert ska må bra än sin egen man. Andy har det bättre utan en sådan illojal person. Dessutom förstår jag inte varför diane informerar robert om andys hälsotillstånd, ex ang armen och om hur han har det. Det ger bara robert ännu mer spydigheter att kasta i andys ansikte.

2015-11-04 @ 02:48:24
Postat av: Anonym

Har Nicola och Robert haft en fling i ett tidigare liv?

2015-11-04 @ 08:49:23
Postat av: Mammio

Nicola tog Roberts oskuld o sen har Robert försökt ligga med det mesta o aldrig varit trogen i nåt förhållande. Undras vem han ska försöka med nu, att han skulle hålla sig till fästmön är inte troligt.

2015-11-04 @ 10:32:50
Postat av: AnnaS

Ja det finns ju några att välja på. Katie igen, för att reta Andy, Leyla borde ju vara mottaglig för sånt nu, Priya kanske och/eller Vanessa? Ska bli spännande att se!

2015-11-04 @ 11:33:32
Postat av: Nyfiken Kvinna

Så gulligt av Priya, att vilja bjuda på drinkar...dom som inte vill ha alkohol kan ju dricka läsk eller juice, det gör ju många som går till puben

2015-11-04 @ 16:17:43
Postat av: Anonym

Jag är inte anonym - jag är Jackson.


2015-11-04 @ 16:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0