Inget bröllop utan kaos

Inskrivet kl 18:33
 
Sean kommer hem för bröllopet mellan Ali och Ruby. Ali blir så glad att hon gråter. Glädjen varar inte länge för hon får ett samtal där hon får reda på att deras vigselförrättare dött i sömnen så allt är inställt. Harriet får reda på detta och tycker att de kan bli välsignade ändå idag och gifta sig en annan dag. Ali tycker inte det känns rätt så Harriet lovar både Ali och Ruby att hon kommer att viga dem i kyrkan.
 
Aaron har fått tag på den sportbilen Chrissie letade efter till Robert i bröllopspresent. Robert blir givetvis glad men han är hela tiden på sin vakt när Aaron är i närheten. Han är orolig för att Aaron ska berätta något för Chrissie eller för att han själv ska bli utpressad.
 
Belle tvekar på om hon ska gå till kyrkan för bröllopet. Hon blir övertalad att komma men när allt börjar så får hon panik och rusar ut därifrån. Zak följer efter henne och när de kommer hem så berättar Belle att det är jobbigt med att hela tiden tänka på Gemma.
 
Ali och Ruby är lyckliga och alla samlas på gatan utanför kyrkan efter vigselakten. Polisen kommer för att arrestera Harriet. Hon blir förd till polisstatioen för förhör. Hon nekar först till att gjort något men när Bails talar om att hon blivit filmad av övervakningskameran så tror hon att hon kan komma undan åtal eftersom hon ändå inte hittade något när hon letade. Bails åtalar henne gladeligen.
 
Megan tycker det är jobbigt med att Jai hela tiden är på sin vakt när det gäller Rachel och Archie, Han erkänner att han inte är orolig för att Rachel ska vara död längre men för att få lugn och ro ett tag har Jai köpt en semesterresa åt dem. Megan blir irriterad på honom och när hon ser hans oro när polisen kommer för att hämta Harriet så går hon till kyrkogården. Megan kommer hem och berättar sedan för Jai att hon accepterar hans val att leva och att hon kommer att finnas där med honom.
 
Edna är rasande och fruktansvärt besviken på Harriet som inte lever som gud vill och inte följer samhällets lagar. Harriet erkänner då att hon och Ashley är ihop. 
 
Det är julmarknad på bygdegården och det är en konsttävling där ungdomarna målat tavlor som ska bedömas. När vinnaren ska presenteras så visar det sig att det är Belles tavla men att någon har skurit sönder den. Lachlan får genast skulden men han får alibi av Chrissie som varit nära honom hela tiden, till och med när han skulle gå på toaletten. Vem är det så som skurit sönder tavlan? Gabby nekar när Nicola frågar.
 
Aaron frågar Finn om de ska ta en öl på puben och Finn tackar ja. När de sedan ses så är även Robert där. Aaron har lite svårt att koncentrera sig på vad Finn säger och det märks väl. Finn går surt iväg till toaletten och Aaron följer efter. Finn erkänner att han trodde det var en dejt så Aaron får be om ursäkt för missförståndet. Robert kommer in och upptäcker den sura stämningen och Finn rusar ut. Aaron går också iväg. När Robert sedan sitter vid bardisken kommer Aaron in och talar om att Roberts bil är förstörd. Robert går iväg men kommer tillbaka till Aaron som är i lägenheten bakom puben. Där känner Robert spänningen mellan dem och kysser Aaron hett. Sedan beordrar han Aaron att följa med upp till sovrummet.
 
Harriet som erkänt inbrottet och väntar på åtal får ett samtal från biskopen.Hon bryter ihop och super sig full.
Även Ashley får ett samtal där han får veta att han får Harriets tjänst om hon slutar. Han vågar inte säga något till Harriet om erbjudandet för då kommer han att förlora henne.
 
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: anonym

Var ska detta sluta tro? Alla är ju typ gay i serien nu!! Robert kan ju knappast klanka på lawrence nu när han själv oxå går till män för att ha sex!!! Kan ju undra hur mkt kärlek där är mellan Robert och chrissie egentligen, man ser dom ju knappast ens kyssas!! Där händer ju mer mellan Aaron och Robert! !

2015-11-30 @ 13:25:26
Postat av: Ylva

Jag tycker Ali var riktigt snygg som brud!

2015-11-30 @ 18:01:05
Postat av: Julia

Hoppas Aron och Robbert blir ett par!! :)

2015-11-30 @ 20:15:53
Postat av: Anonym

Robert är inte gay, han är bi.

2015-12-01 @ 17:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0