Två serienördar finner varann

Inskrivet tisdag 17/11 kl 00:27
 
Jai träffar en man på en parkering. Mannen påstår sig ha Archie i bilen så Jai rusar dit. Archie sitter i baksätet. (Om det nu är han men Jai verkar övertygad), Det sitter någon annan på förarplatsen så när Jai står och försöker få kontakt med sin son så åker bilen iväg. Jai och mannen åker till kontoret på fabriken för att diskutera om hur de ska gå vidare, han känner igen Ali som Rachels syster. Mannen vill ha 40 000£ för barnet. Pengarna skall gå till Rachels rehabilitering eftersom hon blivit drogberoende. Jai som inte har tillräckligt med pengar frågar om han får låna av Rakesh. Jai får pengarna och han träffar mannen senare på en parkering där Jai får tillbaka sin son.
 
Lawrence sitter i köket och läser en bok som Jack Sugden har skrivit en gång i tiden. Robert kommer in och då frågar Lachlan dem om hur man får kontakt med en tjej. Lawrence råder honom att vara sig själv medan Robert säger tvärtom, att man ska hitta deras hemlighet och använda sig av det.
 
Jimmy åker till sjukhuset för att få sin omvända vasektomi gjord. När han kommer hem får Nicola serva honom. Angel kommer hem och råkar hoppa upp och sätta sig på Jimmys nyopererade ställe.
 
Victoria presenterar Finn för Robert när de ses på puben. Finn och Robert får genast bra kontakt när de upptäcker att de gillar samma serier. Val och Eric kommer in och Val kastar sig över Robert för att hälsa. Hon frågar efter hans stenrika svärfar och då dyker Lawrence upp bakom henne och presenterar sig. De alla sätter sig och äter lunch ihop.
 
Lachlan söker upp Belle hemma hos henne. Han råkar nämna att någon klottrat på deras hus och då får Belle reda på vad som hänt. Hon blir upprörd och rusar upp till sitt rum precis när Lisa kommer hem. Lisa säger åt Lachlan att gå därifrån.
 
Megan kommer hem och upptäcker att Jai har Archie. Hon skyndar sig till Ali för att berätta det. De andra i familjen Sharma hör nyheten och de alla åker hem för att träffa barnet. Ali ställer frågor om Rachel som Jai inte kan svara helt på men han talar om att hon är beroende av droger och därför inte ville träffa Ali när hon lämnade Archie. Ali tror honom inte utan hon säger att Archie behöver sin mamma. När hon kommer hem berättar hon allt för Ruby innan honn ringer polisen.
 
Robert bjuder över Val, Eric, Victoria och Finn till Home Farm De fortsätter drickandet där och Val blir full och börjar prata om bögar och deras promiskuösa levende. Hon vet eftersom hennes son är sådan. Det gör att Robert berättar allt om Lawrence som suttit i fängelse i ungdomen för att han varit homosexuell. Lawrence ber honom sluta men Robert fortsätter. Chrissie kommer in och säger åt både sin far och Robert att sluta tjafsa med varann. De andra går hem trots att Val gärna hade varit kvar och hört fortsättningen.
 
Rakesh berättar för Priya att Jai lånat 20 000 av honom. De konfronterar Jai som talar om att Rachel behövde pengarna till rehab. När Jai blir ensam googlar han "död kvinnokropp hittad i Yorkshiredalen"
 
Robert som blivit ombedd av Chrissie att be hennes far om ursäkt går in till Lawrence på kontoret. Istället för att be om ursäkt börjar han att påpeka att Lawrence måste ha varit kär i honom och kanske fortfarande är det och att det är därför han vill att Robert inte gifter sig med Chrissie. Lawrence svarar matt att Robert inbillar sig men Robert fortsätter att håna Lawrence. Han erkänner att han i början flirtat med honom bara för att retas och att hela företaget vetat om det och skrattat bakom Lawrences rygg. Robert lämna rummet hånflinandes.
 

Kommentarer
Postat av: jackson

Robert är en otroligt hemsk person. Fyyyyyy för honom!

2015-11-14 @ 14:41:27
Postat av: ELIZA

Men vilken Dj***a människa Robert är...! Kasta ut honom, och vill dottern ha honom fortfarande, kan ju hon också åka ut...Dom kan väl ha ett eget hushåll någon annanstans...Typ i Sibirien...Alltså måste nog tycka att det var det vidrigaste jag sett i HTG...Tyvärr....Samma här...FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

2015-11-14 @ 15:54:06
Postat av: jackson

Är dottern/fästmön mycket äldre än Robert? Ser så ut.

2015-11-14 @ 16:30:48
Postat av: Agneta

Kan inte minnas att HTG någonsin varit så trist förut. Nya familjen är bara gäääsp.

2015-11-14 @ 19:40:05
Postat av: Hedda

Chrissie kallade Robert för lammkött eller liknande i ett avsnitt, så han är väl yngre. Chrissies son är 14 år och Robert 28.

2015-11-15 @ 16:05:33
Postat av: Nyfiken Kvinna

Lachlan och Belle passar bra ihop, tror det blir något mellan dom två, nu när Sean har flyttat. Belle behöver lite uppmuntan och det kanske Lachlan kan hjälpa henne med, Jag har för mig att Belle lekte med en pojke som bodde på Home Farm när hon var yngere.

2015-11-15 @ 16:30:27
Postat av: ELIZA

Håller med...Gääääääääääääsp...................

2015-11-15 @ 16:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0