Kollekttjuven

Inskrivet måndag 16/11 kl 11:05
 
Andy har möte med Lawrence angående Wylies farm. Han ska prata med Katie om erbjudandet. De tre ses sedan på puben för att Katie och Andy accepterar att ta över gården. Robert kommer in och får höra att vad som hänt Han säger till Andy att Lawrence bara gör så för att reta honom och när han är färdig med det kommer Andy inte få ha gården kvar.
 
Jacob vägrar att stjäla ur kassan i affären så Noah bestämmer att Jacob ska stjäla kyrkans kollekt istället. När Jacob är på väg ut ur kyrkan blir han påkommen av Kerry och Harriet som sitter inne i Hetty och spanar. De haffar honom och går till Alicia för att tala om vad som hänt. Alicia blir rasande och kollar hans väska. Då kommer sprayburken med färg fram. Jacob vill först inget säga men när David och Alicia hotar med att ringa polisen så erkänner han att Noah tvingat honom
 
Marlon träffar Belle på kaféet och frågar om hon vill vara barnvakt till April. Belle blir glad över förtroendet. När hon går ut därifrån möter hon Gabby. Gabby frågar om Belle ska tillbaka till skolan och då tappar Belle humöret. Hon skäller ut Gabby för att han snackat skit. Belle säger att hon kommer att döda Gabby om hon fortsätter. Marlon står en bit ifrån och ser allt. Han frågar Gabby om vad som hänt och får då veta om dödshotet Marlon tror först inte på Gabby men hon säger att hon bler riktigt rädd för uttrycket i Belles ansikte.
 
Lisa och Zak får veta av Marlon vad Belle gjort och att han inte vill att hon passar April. De konfronterar Belle som förnekar allt. Belle söker upp Gabby som tvingas be om ursäkt och sedan hotar Belle henne igen med döden om hon skvallrar om detta för Marlon eller någon annan.
 
Jai är besviken över att Rachel inte hört av sig men han fortsätter sökandet även om han börjar inse att han aldrig kommer att få se sonen igen.
 
Leyla är tillbaka efter arbetsresan. Hon försöker bli vän med Megan men det lyckas inte så bra.
 
Priya är på fabrikens kontor när Rakesh kommer dit. Hon talar om att hon är trött på att smyga så de borde berätta för alla att de ses igen. De kysser varann när Jai kommer in.
 
Belle och Lachlan möts på gatan och båda frågar Debbie om hon har något jobb för dem. Lachlan säger sedan till Belle att han kommer att vara på kaféet om hon vill ses. När han gått så råder Debbie Belle att umgås med någon som inte vet om hennes förflutna.
 
Bernice möter Lisa på kaféet. Hon hotar med polisen om Belle fortsätter att hota Gabby fler gånger. Lachlan sitter i närheten och hör detta. När Lisa kommer hem med Zak så har någon klottrat "MÖRDARE"  på deras husvägg
 
Lachlan blir glad när Belle dyker upp på kaféet men Belle blir besviken när han frågar henne hur det känns att mörda någon. Hon rusar ut därifrån.
 
Alicia berättar för Charity om vad Noah fått Jacob att göra. Charity går hem till Debbie för att prata med sonen. Hon inser att Noah varit osäker på om hon finns där för honom eller om hon bara försvinner som hon gjort emellanåt. Charity lovar att hon finns där för honom. De blir sams men hon talar om för honom att som straff får han inte följa med på skidresan med klassen.
 
Belle kommer hem till Debbie och skäller ut henne för att hon fick Belle att träffa Lachlan. Hon säger att hon inte behöver goda råd om killar från någon som träffat Cameron som visade sig vara en mördare.
 
Sharmas ska äta middag på puben och Priya dyker upp med Rakesh. De förklarar att de har börjat dejta igen. Jai hotar sedan Rakesh med att berätta sanningen om han inte slutar träffa Priya. Plötsligt får Jai ett sms. Han går iväg till kontoret och ringer upp någon som påstår sig ha Archie. Jai säger att han tänker inte betala några pengar innan han fått se barnet.

Kommentarer
Postat av: Niitta

Missade första delen av HTG idag. Mordhotade Belle Gabby eller var det Gabbys vanliga lögner igen?

2015-11-12 @ 12:42:54
Postat av: Ylva

Belle hotade faktiskt Gabby men jag tyckte inte det kändes "på riktigt". Mer som ngn slags desperation

2015-11-12 @ 14:21:45
Postat av: Niitta

Och då uppfattade säkert den lilla slyngeln Gabby det också, för hon såg mer självbelåten än rädd ut där bredvid sin mor.

2015-11-12 @ 16:22:50
Postat av: AnnaS

Gabby är inte nåt barn man tycker om. Måste vara jobbigt för hon som spelar Gabby att alltid vara så osympatisk.

2015-11-13 @ 05:34:46
Postat av: ELIZA

Hur många föräldrar ser något fel hos sina egna barn....Näää, inte mitt barn inte....

2015-11-13 @ 07:03:06
Postat av: Niitta

Det ändras säkert till att hon blir en riktig ängel. Tycker de flesta karaktärerna, både barn och vuxna, varit riktiga knölar emellanåt för att sedan förvandlas till motsatsen. Egentligen är det väl bara Belle som varit snäll hela tiden, vad jag minns. Dessutom är hon en fantastisk skådespelare.

2015-11-13 @ 07:21:29
Postat av: Jonas

Kul när Tinkerbelle satte den onda Gabby på plats.

2015-11-13 @ 07:48:40
Postat av: Pandora

Fy tusan vilken vidrig typ Robert är! Till och med Charity är trevligare än honom! Slempotta!!

2015-11-13 @ 16:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0