Egoistiska Val

Inskrivet kl 22:27
 
Moira vill planera bröllopet men Cain försöker distrahera henne genom att pussas. Hon ger sig inte och märker hur han undviker frågorna. Tillslut frågar hon vad han håller på med och får till svar att han vill vänta med bröllopet till efter Belles rättegång.
 
Charity ber Debbie att vara hennes alibi när hon ska till kliniken för en abort. Declan som vill att de hittar på något blir besviken när han hör att hon ska ut men finner sig i det och ger henne pengar för att hon ska ha så kul. Han är den som ska passa Noah under tiden men det blir Megan som får ta hand om pojken. Noah retar Megan för att hon försöker få tag på Declan sedan tar han hennes mobil. Hon jagar honom tills han släpper ner mobilen i soptunnan. När Megan ska ta mobilen så hittar hon givetvis graviditetstestet som Charity slängt.
 
Bernice frågar Declan om han tänkt över hennes förslag. Det har han inte men när hon tjatar lite så går han med på att låta henne hyra huset OM hon berättar det för Jimmy att hans kontor flyttas till Home Farm.
 
Val tvekar om sina känslor för Ian. Hon bestämmer sig för att trots allt dumpa honom men när han kommer till puben och de sätter sig för att prata så får hon inte fram det. Hon försöker påtala att de är olika och tycker om olika saker men Ian är säker på att motsatser dras till varann. Han vill att de börjar om som när de träffades så han bokar in en semesteresa till Spanien för dem. Givetvis smälter Val när hon hör det även om hon inser att de vill göra olika saker under semestern.
 
David som fått höra av Victoria att Val ska dumpa Ian går till kaféet och pratar med Eric. Han berättar för sin far att Val kommer att lämna Ian. Eric går glad i hågen till puben men möts av att Val och Ian sitter och hånglar med varann. Han blir så besviken så han talar om hur äcklad han blir av dem.
 
Megan frågar Declan hur länge han tänkt dölja sin hemlighet. Han förstår inte vad hon menar så hon berättar att hon vet att Charity är gravid. Declan förstår då varför Charity mått dåligt. Han konfronterar henne och hon kommer sig inte för att ljuga. Declan vill att hon behåller barnet när han får veta att hon tänkt göra abort. Han säger att han kommer att göra allt för Noah och det nya barnet. Charity blir rätt förvirrad och vet inte riktigt hur hon ska göra. Hon pratar sedan med Debbie och berättar att hon ska se hur långt Declan är beredd att gå.
 
Betty och Edna sitter på kaféet och pratar med Dom om pengarna han fått. Han vill inte vara skyldig någon nåt men både Edna och Betty tycker att han ska se det som en gåva istället. Betty sitter och pratar om att det är bättre att man gör något bra av pengar som man får, precis som hon gjort med arvet efter Alan. Hon får det sedan att låta som om det är hon som gett Dom pengar så han går fram till henne och pussar henne på munnen. Betty blir alldeles salig och går runt och sjunger i flera timmar efteråt.
 
Chas får höra att Cain vill vänta med bröllopet. Hon kommer då på att hon ska planera det åt dem i smyg. James tycker inte alls det är någon bra idé men först tror Chas att det är för att han inte kommit över Moira men James förnekar det.
 
Declan söker upp Charity igen och försöker övertala henne till att behålla barnet. När hon tvekar eftersom Debbie påtalat för henne hur usel mamma hon varit så säger Declan att det är annorlunda nu. När hon fortsätter att tveka så friar han. Charity får panik och kastar ut honom.
 
Megan pratar med Declan och hon tror först att Charity använder barnet som utpressning för att få som hon vill. Hon blir förvånad över att höra att Charity överväger abort och att hon kastat ut Declan när han friat. Hon går sedan till Jai för att berätta om graviditeten.
 
Val fortsätter att plåga Eric. Hon och Ian sitter på värdshuset och planerar semestern. När Eric säger ifrån så säger hon att hon har lika stor rätt som han att vara där och för att visa det så drar hon med sig Ian upp till sovrummen. Där uppe så rumsterar hon om i sängen för att Eric ska undra vad de håller på med.
 
Finn visar Declan att han tjänat ihop massa pengar till honom och borde få en bonus för det. Declan ger honom ett tjockt kuvert så Finn går till puben och beställer in massa mat och dryck. Tyvärr så har Declan bara lagt i 15£ och massa papperslappar i kuvertet.
 
Declan lurar ut Charity till Home Farm. Hon blir rasande när hon inser att han inte är i fara. Han berättar hur gärna han vill ha ett nytt liv med henne och att han vill att hon skriver på ett äktenskapsförord där hon och barnen får allt om han lämnar henne eller är otrogen, därför frågar han igen om hon vill gifta sig med honom.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Det förstod man ju att gravtestet skulle bli hittat. Men lite märkligt att det direkt antogs att det var Charitys och inte Debbies.

2015-05-07 @ 18:37:43
Postat av: Anette

Snart dubbelbröllop i byn då. :)

2015-05-07 @ 21:27:57
Postat av: ELIZA

Vem mer ska gifta sej???

2015-05-07 @ 22:07:56
Postat av: Stina

Det skall bli roligt och se Cain som brudgum. Och Charity behåller nog barnet för att få pengarna. Konstigt att Declean plötslig verkar ha gott om pengar han var ju konkursmässig. Beror det på hans nya ekonomiska rådgivare Finn

2015-05-07 @ 22:11:43
Postat av: ELIZA

Alltså korkade jag...Cain och Moira..Och naturligtvis ska väl Charity gifta sej också...Fast SPOILAR nu..Charity får säkert "missfall" när hon har ringen på fingret...Hon verkar ju tycka att ett barn till absolut inte går för sej...Och hon ville ju inte med Jai...Fast å andra sidan kanske hon föder barnet...Allt för att reta Jai...Ser fram emot Bernices salong, ha ha ha ....Och så söt och framåt Donnas dotter är!!! Är det hennes riktiga dotter? Dom är ju lik varannn....

2015-05-07 @ 22:24:06
Postat av: anna

nej inte donnas riktiga dotter.
de valde bara nån av alla i barnregistret som var lik henne : )

undrar om MOIRAS O JAMES hemlighet (känns rent spontant som att han är pappa till moiras son??!!) obs har inte läst nån spoiler eller så, bara en känsla. vad tror ni?
isåfall, om det är det, eller nån annan hemlighet, tror ni att det om det kommer ut sätter stopp för ett eventuellt bröllop för moira o cain då??
Med vänlig hälsning anna

2015-05-08 @ 04:56:34
Postat av: Jonas

anna: jag har misstänkt länge att Adam är en bortbyting (James son), då han och Ross är så extremt lika.

2015-05-08 @ 07:41:18
Postat av: Niitta

Det framkom ju för flera avsnitt sedan att Adam är James son.
När James och Moira träffades inför ett kundbesök, de satt och pratade i en hotellrestarang, om jag minns rätt.

2015-05-08 @ 13:26:33
Postat av: Niitta

Eller har jag fel, jag tyckte att det sas något som jag tyvärr inte minns längre, men som gjorde att jag tyckte mig förstå att Adam var James son.

2015-05-08 @ 13:49:47
Postat av: Jonas

Niitta: det har jag i så fall totalt missat. Kan någon annan bekräfta att Niittas information är korrekt?

2015-05-08 @ 14:45:59
Postat av: Mammio

Det har antytts många gånger att Moira o James har en hemlighet o vi som är vana vid emmerdale intrigerna tror att det verkar logiskt att Adam är James son, bara väntar på att få det bekräftat.

2015-05-08 @ 17:40:36
Postat av: anna

nej tror ej det sagts, men har bara en känsla av att det är hans son, eller hur har det antytts att det kan vara hans son?
känns bara som de har en stor hemlighet, och det borde vara det, och moiras döttrar har väll typ lämnat serien?? tror ni de kommer tbx? så om han är far till nån av hennes barn bör de va han?? ELLER så har hon varit gravid och gjort en abort???
Med vänlig hälsning anna

2015-05-08 @ 21:10:08
Postat av: ELIZA

Det har antytts flera ggr p g a att vissa har spoila.... i veckor...

2015-05-09 @ 02:52:06
Postat av: anna

jaså hääär på bloggen menar ni? trodde ni mena att det antytts i själva serien att han kanske är pappan, MEN vet han om det? OM, varför har han fel på åldern? : / Med vänlig hälsning anna

2015-05-09 @ 05:03:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0