Middag med sin fru och hennes pojkvän

Inskrivet kl 22:36
 
 
Marlon ska umgås med April och hon frågar om mamma ska med. Donna säger först nej men ändrar sig sedan. Rhona hör det och senare när hon får tillfälle så frågar hon Donna om varför hon frågat om Marlon och Laurels förhållande. Donna svarar att hon bara är intresserad av Marlon som pappa till dottern.
 
Adam får inte gå på affärsmöte trots att både James och Moira är upptagna. Det gör honom på dåligt humör och han försöker säga ifrån då han ser sig själv som chef. Moira säger åt honom att lugna ned sig lite tills allt lagt sig.
 
Val kommer hem på morgonkvisten efter att ha tillbringat natten med Ian. Eric ser ledsen ut men säger inget om det utan istället så bjuder han dem på middag. Val ser chockad ut men blir sedan glad över att de kan bete sig på ett vuxet sätt.
 
Finn får reda på att Victoria varit med hans bror. Han varnar henne för att Ross inte är något bra sällskap. Victoria säger att hon vet det men att hon bara vill ha lite kul. Sedan erkänner hon att hon ändå har svårt att låta bli att tycka om honom. Finn söker upp Ross för att be honom att inte behandla Victoria som alla andra tjejer eftersom han gillar henne som vän.
 
Charity fortsätter att må illa och Debbie säger åt henne att söka läkare eller åtminstone gå till apoteket. Charity köper ett graviditetstest och tar mod till sig att kolla. Den visar att hon är gravid.
 
Declan är rasande när inte Charity dyker upp på presentationsdagen och håller sin presentation som överenskommet. Han försöker få tag på henne men hon vägrar att svara i telefon och hon öppnar inte dörren när han ringer på. Han möter henne på gatan efter att mötet är avslutat. Declan försöker få reda på varför hon inte dykt upp men när Charity märker hans ilska så säger hon inget.
 
Marlon upptäcker att hans bandana är borta. Donna kommer med den till puben för det visar sig att April tagit den. Marlon blir så glad så han låter dottern få behålla den. April tycker att bandanan är en del i en piratkostym så hon börjar klä ut sig till pirat och hon får andra till att leka pirater i hennes närhet.  Debbie ska åka hem med henne för att ordna upp med allt inför flytten. När de lämnar kaféet så säger April "Hej då pappa" till Marlon och han skiner upp.
 
Val vill att Victoria ska vara med på middagen med Eric och Ian men hon har ingen lust. Snäll som hon är så ställer hon upp ändå. Victoria får även Andy att sitta vid bordet på puben. Stämningen är inte den bästa och Val har glömt att berätta för Ian att även Eric ska sitta med dem. När Val börjar berätta för Ian om Andy som dödat sin fostermor och annat elände får han nog och går därifrån. David kommer dit och försöker rädda sin far att komma därifrån. Val sitter och hänger på Ian och låtsas tycka om opera bara för att han gör det.
 
Charity möter Jai ute på gatan. Han tror att hon har något emot att Megan och han ses men Charity skrattar och säger att hon inte bryr sig alls. Hon lägger till att han bör tänka sig för om han vill ha en till snorunge för Megans ägg är något förgamla för det.
 
Bernice söker upp Declan för att prata affärer. Hon ger förslaget att han har sitt kontor och att Jimmys åkeri har kontoret på Home Farm som snart är färdigrenoverat för då kan hon använda deras nuvarande kontor som salong. Declan är först inte intresserad men lovar att tänka på saken.
 
Debbie får veta att Charity är gravid. Hon ber sin mamma att tänka över situationen men Charity är fullt övertygad om att hon kommer att göra abort, hon kommer inte ens berätta något för Declan för att inte förstöra deras förhållande som hon anser vara perfekt just nu.
 
Declan fixar en middag till Charity för att gottgöra henne trots att hon missat presentationen. Han är orolig för att något är fel, att han sagt eller gjort något eller att hon mår dåligt på grund av Jai och Megan. Charity lovar att det inte är någons fel utan att hon bara mår illa och att hon kommer att må bättre när hon varit hos läkaren.
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Säga vad man vill om Val, Nicole och Bernice men de livar i alla fall upp dödsdalen som Emmerdale har förvandlats till.

2015-05-06 @ 19:19:16
Postat av: Jonas

Charity måste vara världens omognaste 40-plussare.

2015-05-06 @ 20:45:38
Postat av: Anette

Någon som kommer på nån som inte vart gravid i serien förutom Victoria? Ja i fertil ålder då.

2015-05-06 @ 22:04:43
Postat av: anna

hon med bob, har väll inte varit gravid, hon adpoterade ju gennie?

har edna o de andra gamla tanterna barn?

vem har valerie barn med o hur många barn o vilka är papporna?? Med vänlig hälsning anna

2015-05-07 @ 04:53:17
Postat av: anna

ps Alicia har ej heller varit gravid

hon som är gift med David alltså

ruby fick ju missfall ja...

katie? hon va surogatmamma va?

viktoria som du skrev

belle men hon är ju rätt ung

prästen? har hon barn?



2015-05-07 @ 04:56:53
Postat av: anna

den blonda vetrinären har inte heller barn

o bland männen också finns många inte biologiska pappor.

kommer på nya hela tiden så nog finns det en hel del : )

2015-05-07 @ 05:00:46
Postat av: anna

moiras vuxna döttrar har väll inte heller varit gravida?

inte heller Pearl eller betty? eller?

2015-05-07 @ 05:03:42
Postat av: Frk Höger

anna, Val har en son, Paul med Rodney och en dotter, Sharon med någon okand (för oss iaf) och så räknar hon Amy som sin dotter men det är ju Kerrys.

2015-05-07 @ 06:17:08
Postat av: Jonas

Pearl har en son som heter Frank Bernard (ja, jag vet att namnet låter som en äppelsort).

2015-05-07 @ 07:38:55
Postat av: Niitta

Man vet inte när det dyker upp vuxna barn som adopterats bort som bebisar. En gång om året i Emmerdale ungefär. 😃
Jonas, jag röstar på Val som omognast fyrtioplussare, bland damerna alltså. Alla karlar i samma åldersklass är inte så mogna de heller.

2015-05-07 @ 12:06:20
Postat av: Jonas

Niitta: ja, Val är inte direkt mogen för sin ålder.

2015-05-07 @ 17:38:08
Postat av: anna

men va? har val barn med rodny? paul? hur många har rodny egentligen barn med?
har aldrig hört hon, vad heter hon.... rodnys blonda princess som han kallar henne, hon som är ihop med Jimmy o har Angelica, har aldrig hört att hon har mer syskon än hon med orange hår, glömmer visst namn idag haha
o har aldrig hört rodny nämna sin son, ses dem ej?
o har inte rodny o vals syster varit ett par med?

2015-05-08 @ 03:42:33
Postat av: Frk Höger

anna, Rodney har Bernice ihop med Diane, Paul med Val och Nicola med nån annan som inte varit med i serien av vad jag minns. Rodney var gift med Diane fast han hade en affär med Val under tiden. Paul deras son har varit med i serien men flyttade sedan till Portugal. Det var honom Val hälsade på när hon träffade Ian.

2015-05-08 @ 06:06:50
Postat av: anna

tack för svar snälla du: D

2015-05-08 @ 21:02:01
Postat av: Linn

Frk Höger: Var det inte Australien som Paul flyttade till? Kan ha fel, men jag tror att han bara var i Portugal på besök. Nån annan vet säkert bättre.

För övrigt tycker jag att Paul borde komma tillbaka till serien. Jag tyckte om honom på nåt vis.

2015-05-10 @ 19:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0