En ängels tålamod

Inskrivet tisdag 5/5 kl 08:04
 
Marlon berättar för Laurel att han pratat med Donna i telefon. Han säger att han satt som krav att de ska träffas för att prata ut men att April inte får vara med och att det ska vara på en plats som han väljer.
 
Priya packar upp i rummet på kliniken. Rishi och Georgia är där för att ge sin dotter sitt stöd men Priya säger att för att hon ska orka gå vidare och bli bättre så är det bättre att de inte kommer dit på några veckor. När David dyker upp så är Georgia snabb med att tala om att Priya inte vill ha besök av någon, allra minst honom. Priya går med på att prata med honom och hon berättar att det var han som räddade henne för när hon hörde hans förtvivlan och kärlek så fick det henne att förstå att hon måste ha hjälp. Hon säger att ha är välkommen på besök även om föräldrarna inte är det.
 
Cain kommer hem till Dingles och hör hur envist Belle står fast vid att hon är skyldig till mord på Gemma. Inget han säger kan få henne att ändra sig så han ber henne att prata med Dom. Belle vägrar eftersom hon vet att Dom hatar henne. Då söker Cain upp Dom i stället. Dom är rasande på familjen Dingle och ser ned på dem, så han tycker inte det är mer än rätt att Belle får sitt straff och förstör sitt liv så som hon förstört Gemmas liv.
 
Robbie träffar Megan och Jai på puben. Han ser att de verkar vara nära varann så när Jai gått säger han till sin mamma att vara försiktig så att Jai inte bara träffar henne för att ge igen på Charity och Declan. Megan försöker sedan få kontakt med Jai för att träffas men han har inte tid.
Så när Megan senare på kontoret upptäcker att Charity missat en beställning på några presentpåsar de ska ha så söker hon upp Jai för ett affärsförslag. Han går med på det hon beställer och Megan märker att nu har han plötsligt tid. De presenterar sedan förslaget, choklad med Home Farm motiv, för Declan och Charity. Charity vill inte alls göra affärer med Jai men Megan säger att det är försent för hon har redan ordnat allt. Efteråt frågar Megan Jai om han bara träffar henne för att ge igen men det förnekar han.
 
David kommer hem till Alicia och berättar om mötet med Priya. Han säger att det är bara han som är välkommen på besök. Alicia ser väldigt ledsen ut men biter ihop. När de sedan träffar Georgia som berättar att Priya inte vill ha besök kan hon inte låta bli att påpeka att det inte gällar alla utan att David får åka dit.
 
Adam upptäcker att Victoria tittar efter Ross och inser att hon är intresserad av honom. Han varnar henne för att Ross är ingen att lita på men Victoria säger att hon bara är ute efter lite kul och det har hon rätt till utan att Adam ska lägga sig i. Adam kan inte låta bli att haka upp sig på det så det är det enda han pratar om när han träffar Katie så tillslut tröttnar hon och går hem.
 
Donna kommer tillbaka till byn och April är med. Laurel ser dem och berättar det för Marlon som blir rasande. Han tycker att Donna återigen bara gör som hon vill utan att bry sig om honom. När Donna sitter och pratar med Bob så kommer April fram med en bröllopsbild ifrån Donnas och Marlons bröllop. April frågar om den mannen är hennes pappa och Donna svarar ja.
 
Dom får ett brev som kommit med posten av Vanessa när han sitter på puben. Han blir upprörd när han läser det och precis då kommer familjen Dingles in dit. När han ser dem, speciellt Cain, så blir han rasande och vill börja slåss. Det visar sig att brevet är information om vad som donerats från Gemmas kropp. Vanessa och Harriet får ut Dom innan det blir värre så han kan lugna ned sig.
 
Adam vill gottgöra Katie så han bokar in folk i hennes kalender som inte finns så att hon på det sättet blir ledig. Han bjuder sedan ut henne på en dyr och fin restaurang inne i stan. Katie blir jätteglad och de gör sig fina och åker iväg.
 
Donna söker upp Marlon för att fråga honom om han vill vara en del i dotterns liv eller inte. Marlon svarar att det vill han inte utan han vill att de försvinner för alltid. Donna packar ihop för att åka hem igen men drabbas av yrsel. Bob blir orolig och vill att hon ska till läkaren men hon säger att det inte behövs. Bob ger sig inte utan erbjuder sig att skjutsa henne. Precis när de ska åka kommer Marlon och Laurel. April kommer fram till honom och säger att han inte får skrika på hennes mamma. Marlon tittar på henne och sedan säger han till Donna att de kan passa April medan Donna är hos läkaren.
 
Väl på sjukhuset ser Donna till att Bob går iväg till bilen så hon kan prata enskilt med läkaren för att tala om att hon redan vet vad hon lider utav. Hon berättar om sin sjukdom som sitter i lungorna och gör att hon kan bli trött och yrslig (jag minns inte vad sjukdomen hette). Det visar sig att det är en obotlig sjukdom hon drabbats av.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Men vad fan...ännu en sjukdom. Suck.

2015-05-04 @ 17:12:08
Postat av: Anette

Ja nu har vi en långdragen Marlon knyter an till dottern, Donna dör historia att se fram emot.Vad ligger underhållningsvärdet i det? Dom får gärna försvinna nu han är bara ..otrevlig, jag kan inte förmå mig ens att tycka synd om honom att dottern är död. *skäms* men han är bara skum.Han fick väl 10000 av Debbie varför sa han 2000?
David tar iaf ansvar för barnet fast situationen är komplicerad det är bra.

2015-05-04 @ 17:59:13
Postat av: Lena

Ja du Agneta jag reagerade exakt likadant.
t o m med samma svordom :-)
Nu får dom ge sig.

2015-05-04 @ 19:24:59
Postat av: ELIZA

Men det är ju det jag sagt...Nääär ska det hända nåt roligt????????????????? Pengarna till Dom, hon avbetalar...Han fick 2000, resten sen...

2015-05-04 @ 19:37:21
Postat av: Catrin

Jag reagerade också som dig, Agneta. Varför massa sjukdomar hela tiden?! Och jag tycker att Dom är fruktansvärt obehaglig.

2015-05-05 @ 01:50:24
Postat av: Jonas

Dom verkar åtminstone har gett upp planerna på att mörda Tinkerbelle nu, så han verkar i alla fall ha förbättrats en del.

Är Donnas sjukdom (jag kommer inte ihåg vad den heter) dödlig?

2015-05-05 @ 07:41:49
Postat av: jackson

Dom hur otrevlig som helst och Donna skall man ta livet av. Men kom igen, litet romantik m m kan vi väl ändå få, eller?????!!!!

2015-05-05 @ 08:34:52
Postat av: AnnaS

Mesoteliom, lungsäckscancer. Den är oftast asbestrelaterad, så det verkar väl inte så trovärdigt att Donna skulle få den. (Jag har googlat, så jag har inte alla fakta kanske.)

2015-05-05 @ 08:52:52
Postat av: Stina

Ännu en dödssjuk person, har vi inte haft nog med sjukdom olyckor och död? Det blir nästan komiskt till slut, det blir för mycket. Jag förmodar att det kommer att sluta med att Marlon får ta hand om dottern. Dom verkar ingen gilla håller med dr andra att man kan inte ens tycka synd om honom längre. Märker att jag gillar paret Jai och Megan, de är sympatiska ihop. Och det här med rättegången mot Belle är det manusförfattarnas sätt att göra sig av med ytterligare en person, vi får väl se. Några jag skulle vilja försvann är Dom, Marlon , Ali och Rhona. Rhonas kompis (glömt vad hon heter) har blivit mycket mer sympatisk, sedan hon slutade vara så besatt av Rhona.

2015-05-05 @ 09:35:13
Postat av: Niitta

Håller med om att det är tröttsamt och ganska fantasilöst med alla dödliga sjukdomar och olyckor. Men vilken fantastisk tjej som spelar April! Jätteduktig, en riktig skådis redan och sött som socker.

2015-05-05 @ 11:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0