Kasta dyrgripar i soporna, inte bra

Inskrivet lördag 30/5 kl 00:39
 
Debbie muttrar över att Charity inte säger som det är, att det är Megans fel. När Chas kommer över så är hon irriterad på Charity som inte säger sanningen till Declan.
 
Megan går och oroar sig för att Charity ska skvallra för Declan även om hon säger att hon inte tänker göra det. Det gör att Megan tillslut säger till Declan att hon flyttar ut från Home Farm och att hon säger upp sig. Declan blir mycket besviken.
 
Finn är på kontoret när Simon ringer. Robbie skyndar sig att svara i Finns mobil. Han bjuder sedan över Simon trots att Finn försöker få honom att låta bli. Simon kommer dit och de hinner ha en stund för sig själva i det stora huset. När de kommer ner från sovrummet så dyker det upp en karl som söker Declan. Han tror först att Simon är rätt person men Simon pekar på Finn. Mannen har bara haft mailkontakt med Declan men ska få pengar för något arbete han gjort. Finn får svårt att förklara och kan givetvis inte betala mannen. Simon känner av den dåliga stämningen och går iväg. Mannen blir hotfull men precis då kommer Robbie. Han lovar att mannen ska få betalt om någon timme.
 
Donna söker upp Ross på verkstan och säger att hon har en lista på bilar som polisen håller ett öga på. Ross blir misstänksam och låser in Donna på verkstan. När han öppnar lite senare är Donna rosenrasande. Ross påpekar att han inte litar på henne eftersom han knappt litar på sin familj. Donna går iväg och sedan slänger hon en påse med tjuvgods i en soptunna.
 
Priya sitter i sängen och ammar lilla Amba när David kommer in. Han blir alldeles rörd. När han råkar säga "lilla Amba Metcalfe" så tänker han sig inte för. Priya reagerar med att säga att självklart ska flickan ha en koppling till honom.
 
Alicia pikar Chas för att James håller sig undan men Chas är snabb med att svara med frågan om var David är och då tystnar Alicia.
 
Sean får brev från rätten om att han måste vittna mot Belle. Han blir orolig och visar henne brevet. Sedan säger ha att han tänker aldrig säga att hon knuffade Gemma.
 
Cain ber Ross hämta en bil men när Ross hör vad det är för en bil så visar han listan för Cain. Han säger att han fått den från en hemlig kontakt. Cain kollar upp saken och det visar sig att bilen mycket riktigt var stulen. Ross inser då att Donna inte lurat honom så han söker upp henne och säger att han ska hjälpa henne. Donna får panik och skyndar sig till soptunnan för att leta fram påsen igen. Hon hinner precis innan sopgubben ska tömma tunnorna.
 
Simon kommer till puben för att träffa "Declan". Han småpratar med Victoria som blir väldigt förvånad över att Declan är gay. Hon inser sanningen när Finn kommer in men hon skvallrar inte. Finn och Simon sätter sig och Finn försöker säga sanningen men kan inte det. James kommer in och säger "hej min son" och då inser Simon att det är något som inte stämmer. Finn berättar hela sanningen och Finn blir besviken över att Finn ljugit och stulit pengar ifrån Declan så han går därifrån.
 
Chas får rådet av Diane att visa sina tillgångar för att locka James att tillbringa tid med henne. Hon lyckas efter ett tag att få med honom upp i sovrummet. När Diane ser Chas en stund senare är hon besviken. James hade haft bråttom iväg efter deras kärleksstund. Diane skvallrar om att James sitter ute i puben. Chas går ut och ser James prata med Adam. Hon blir så uppretad att hon går fram till dem och häller en öl över skrevet på James.
 
Megan berättar för Jai om uppsägningen och flytten. Han säger åt henne att det var dumt för nu får Charity det hon velat hela tiden. Det gör att Megan går tillbaka till kontoret och säger till Charity att hon ångrat sig, hon stannar kvar i företaget för Declans skull. Charity blir inte glad och börjar hota med att berätta att det var Megans fel att det blev missfall. Megan orkar inte med utpressningen så hon berättar själv för Declan som blir så förbannad att han säger åt henne att sticka därfrån. Om inte hon försvinner så vet han inte vad han kan göra...
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Tycker Donna är lika trovärdig som polis, som Debbie är som bilmekaniker. Alltså nära noll.

2015-05-29 @ 13:05:32
Postat av: Stina

Håller med. Varför har hon plötsligt blivit korruppt polis, Tt hon måste försörja ett barn är ingen ursäkt. Kommer Declean inte ändra sitt äktenskapsförord nu när Chasity inte väntar hans barn längre?

2015-05-29 @ 14:56:18
Postat av: Agneta

Håller också med.

2015-05-29 @ 15:17:10
Postat av: Hannag

Haha! Jag blir alltid förvånad när jag ser Debbie i blåställ. Känns väl inte helt trovärdigt nej. Angående Donna - nej det är ingen ursäkt att hon har ett barn att försörja. Dock är det en förklaring och jag vete tusan om man skulle bry sig om moral, när man vet att man är på väg bort...
Hoppas fortf att någon mirakulöst ska inträffa så att hon tillfrisknar.

2015-05-29 @ 16:39:35
Postat av: Jonas

Niitta: jag håller med.

2015-05-29 @ 17:53:42
Postat av: ELIZA

Måste skratta åt oss, men OBS! mest åt mej själv...Vi spånar och undrar...Håller med ovanstående...Har undrat själv över Debbie...Hur gammal är Sarah, 7 år? Debbie fick henne som 14-åring...Hon ska alltså vara 21-22...När gick hon utbildning till bilmekaniker...Nä, hon har fött barn,trodde hon var maffia boss ett tag, löööjligt...Kan väl hålla med om Donna, men inte skulle jag vilja att barnet får veta att jag var en tjuv innan jag dog, hur behjärtansvärt det än var...Och varför gör hon det överhuvudtaget? Hon har en pappa som tar hand om henne om nu cancern tar Donna, och nog har hon väl en försäkring som faller ut, i jobbet om det nu skulle gå så illa ??...Gillar inte alls Ross..Ser att många tycker annorlunda...Han är en elak typ, och glor elakt när han inte gillar vad han hörde... ((Typ bra skådis då))...Blev MÄKTA förvånad idag!!! Chas ville ha upp James på övervåningen,efter att ha klätt sej nåt utmanande...Sen står hon och säger att det blev bara 12 min...Var det inte Robbie som sa till James att, glöm inte att kela efteråt...Annars är det alltid, när det kommer in på det området att, TOO MUCH INFORMATION....Syns att det är olika manusförfattare...................Och ang, Belle, vad???..Har ingen erfarenhet av Domstolar, men kan en domstol beordra dej( Sean) att vittna MOT någon??? Det bestämmer jag väl själv vad jag säger???...???

2015-05-29 @ 19:54:58
Postat av: Anette

Men stackars Finn då..han hade ju förtjänat lite kärlek tycker jag. Han skulle låtit bli att trassla in sig lögner!

2015-05-29 @ 23:01:01
Postat av: Jonas

Ang. Belle/Sean: gissningsvis är det åklagarsidan som har kallat in Sean som vittne, därav att han tror att han måste vittna MOT Tinkerbelle.

2015-05-30 @ 07:18:08
Postat av: Niitta

Hannag/ Debbie måste ha en sjutsikens bra nagelfixare eftersom hon trots sitt nekande alltid har långa målade naglar. Själv kan jag knappt klä på mig om jag inte har klippta naglar. 😃

2015-05-30 @ 12:18:03
Postat av: Niitta

Mekande skulle det stå, inte nekande. Ändrar sig själv i texten ibland.

2015-05-30 @ 12:19:18
Postat av: anna

Hej alla "hem till gården vänner"
: D
ja visst är edna bra som rose i skenet bedrar, svar till dig som skrev om det.


hehe
äntligen har jag hunnit kolla kapp veckans 10 avsnitt på tv4 play efter en fullspäckad vecka!!

stressigt o dåligt att dem bara ligger 1 vecka gratis, håller ni med? många andra program ligger ju månader.

hur många är just nu i serien med i hem till gården, alltså inte gästspelare som varit med ett par ggr, utan regelbundna?

till dig som skrev längre ner.

vad vacker scenen va när Alicia hjälpte priya föda och priya på sjukan tackade henne

även när Alicia kramade leyla o sa, tack för Jacob, nu förstår jag

eller hur?

en sak jag tyckte va FÖÖÖR uppgjort o dåligt va att "ooooo dina döttrar har sänt blombud till dig moira, äääääända från afrika eller va dem nu va, haha, för att inte vi tittare (o släkten , heheh) skulle undra varför de va för lata o åka från London.. visst, men tyckte inte det var bra ändå. tycker ni?

Med vänlig hälsning anna



2015-05-31 @ 05:31:45
Postat av: anna

heheh, det går att ha perfekta naglar trots mkt jobb, är själv ett levande exempel på det : D
men man får sköta dem med produkter varje dag o ha starka välmående naglar

Med vänlig hälsning anna

2015-05-31 @ 05:32:52
Postat av: anna

folk tror ibland (typ jämt) när dem ser mina naglar "du kan ju knappast jobba med händerna du!!" nää jag driver alla företagen genom tankeläsning liksom. hahah
jaja låt dem tro det då : D
Med vänlig hälsning anna

2015-05-31 @ 05:35:38
Postat av: anna

inte tankeläsning, utan tankestyrning, ja ni fattar ; ) hem till gården tittare är smart folk! : ) bara ett par veckor kvar nu, sen lååångt sommaruppehåll på 2 månader. trist. men skönt o spara några timmar också haha vet inte vaaad ja ska göra med all tid sen!!! ; ) mvh anna

2015-05-31 @ 05:37:19
Postat av: Sisse

Jag har nog missat lite för mycket... vad var det i påsen Donna slängde och sedan sprang efter??

2015-06-01 @ 12:30:46
Postat av: Jonas

Stöldgods, tror jag.

2015-06-01 @ 12:47:41
Postat av: ELIZA

Hon stal beslagna smycken...

2015-06-01 @ 13:07:00
Postat av: ELIZA

Beslagtagna...

2015-06-01 @ 14:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0