En polis som tjuv

Inskrivet kl 23:04
 
David kommer till sjukhuset och träffar Priya på väg till läkaren. Det visar sig att babyn är född 6 veckor för tidigt.
 
Dan är besviken på Kerry som sätter griller i huvudet på Amelia. Kerry försvarar sig med att hon bara försökt vinna pengar så de kan gifta sig. Senare berättar han för henne att han är nöjd med hur de har det eftersom hans tidigre äktenskap varit katastrofala. Kerry svarar att det kanske inte räcker för henne även om hon älskar honom. (Dan verkar hellre förlora henne nu än att gifta sig en gång till)
 
Declan är lite stressad när Charity kommer till Home Farm och inte har packat. Hon och Noah går hem för att packa men väl hemma ringer hon kliniken för att försöka få komma dit tidigare för nästa del i aboten. Tyvärr för henne så får hon ingen tid och då gömmer hon sitt pass för att kunna skjuta på semestern. Noah blir jättebesviken när han inser att resan inte blir av. Declan kommer över för att hjälpa till att leta men när de inte hittar passet så bestämmer han att de fixar ett nytt pass och åker några dagar senare istället.
 
Moira pratar med James och han är väldigt bitter över att hon hela tiden klarar sig medan han förlorar allt. Han har förlorat hus och fru medan hon fick tillbaka John och nu gifter sig lyckligt igen. Han vill att hon ska lida precis som han har gjort. Hon försöker få honom lugn genom att ge honom pengarna som "försvann" men han vill inte ha pengarna, han vill att hon ska få lida för en gångs skull.
Moira pratar sedan med Chas som inte alls är så glad över att James ska lämna byn för en gård på annan ort. Tillslut erbjuder Moira James att stanna kvar på gården.
 
David och Priyas baby ligger i kuvösen. Priya säger att hon ska heta Amba.  Medan Priya är i sitt rum på sjukhuset så är David hos Amba och pratar med henne, han vill att hon ska kämpa på. Tårarna rinner ner för hans kinder.
 
Alicia sitter hemma och är ledsen. När Leyla kommer så tackar Alicia sin syster som gett henne Jacob. Nu först inser hon vilken uppoffring det måste ha varit.
 
Donna är på jobbet och får återigen ta hand om stöldgods som ska inregistreras. Hon faller för frestelsen och tar en påse full med pengar. När hon kommer hem så ber hon en kollega att kolla upp Ross. När hon sedan möter Ross på puben så flirtar hon med honom. Han blir förvånad eftersom han trodde att hon inte var intresserad. De bestämmer att hon ska komma över till honom lite senare.
 
Killen från kasinot dyker upp i byn igen för att träffa Finn. De går till kaféet en stund men sedan får Finn bråttom därifrån. Killen tror att "Declan" inte är intresserad men Finn säger att han måste på möte men han är visst intresserad. De bestämmer att de ska ses i stan på kvällen. Killen vill bli hämtad i "Declans" nya fina bil.
 
David upptäcker att Priya återigen har svårt att äta så han tvingar henne att äta en smörgås. När de sedan pratar med doktorn som talar om att Ambas värden är mycket bättre än förväntat så kramar David Priya. Jai som är där blir inte allt för glad över kramen.
 
Charity är på kontoret när hon får kramp i magen igen. Declan ser till att hon kommer hem på en gång för att vila. Chas besöker henne och hon är inte alls glad över Charity som fullföljer sina planer. När Charity ber Chas att följa med till kliniken så vägrar hon. Charity bönar och ber men Chas klarar inte av att se på när hon ställer till det. Hon säger att Charity får klara sig själv. Mitt i deras högljudda diskussion kommer Debbie hem och hon märker direkt att något står på. Chas skyller på en affärsidé som hon inte är intresserad av, sedan går hon. Debbie försöker få Charity att berätta men givetvis säger hon inget.
 
Megan sitter på kontoret när Charity kommer dit. De börjar genast att tjafsa med varann. Megan säger att hon bara tänker på Declans bästa och Charity hackar på Megans och Jais förhållande. Plötsligt kommer Debbie dit och märker att Charity återigen bråkar med någon. Hon vill ta sin mamma därifrån på en gång. Charity fortsätter att vara kaxig och när Megan ska gå förbi så tar Charity tag i hennes arm. Megan rycker till och Charity ramlar omkull. Hon grinar till och när hon märker oron från Debbie och Megan så får hon ett snabbt leende på läpparna innan hon fortsätter att gny över "smärtan" i magen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Vad tycker vi om namnet Amba då? Inget vidare tycker jag.

2015-05-27 @ 16:42:38
Postat av: Mammio

Amba var jättefint tycker jag, det är ett indiskt namn.

2015-05-27 @ 17:57:14
Postat av: ELIZA

Amba var ovanligt i våra öron, tycker det var fint...Hoppas nu bara att lill-plutten klarar sej!!! Och apropå falska stycken, hur gick det till i sista scenen?? Slängde hon sej, Charity, eller blev hon verkligen omkulldragen av Megan?????..............Och av hennes ansikts uttryck så kan vi ju veta att ""missfallet"" hon nu får är Megans fel!! Och Declan hatar henne för evigt..Punkt och Amen...Jahapp, vad hände mer...Kerry, stackarn... Jisses, Dan, man måste våga för att vinna...Ska Du sörja dina två havererade äktenskap tills Du dör?...Och vilken duktig skådis dottern är!!Programmet igår..Backade programmet flera gånger, såg Paddy , men Rhona var skymd av en annan under Cain´s vigsel..På festen satt Paddy med en kvinna, Rhona , antar jag...Hon böjde ner huvudet så man såg inte egentligen vem det var...Orkade inte den "riktiga" Rhona se "Cain" gifta sej med en annan..?...Var som om hon inte ville se...Och Donna, aj aj aj, förstår hennes situation, men inte lämpligt med en polis som är en tjuv....

2015-05-27 @ 19:16:18
Postat av: Mammio

Donna vill väl samla pengar till sin dotter innan Donna dör.

2015-05-27 @ 19:40:38
Postat av: ELIZA

Visst är det så, men en tjuv är en tjuv...

2015-05-27 @ 21:05:02
Postat av: Astrantia

Usch, vilket fult spel Charity spelar. Men hoppas att Dan och Kerry lyckas komma överens om de ska gifta sig eller inte, jag tycker de är ett roligt par. Donna och Ross kan nog bli farliga ihop, tycker han skulle satsa på Victoria istället.

2015-05-28 @ 09:22:12
Postat av: Linn

AMBER heter babyn. Inte Amba. Textningen funkar inte, som vanligt!

2015-05-29 @ 00:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0