Bada i eller med pengar

Inskrivet lördag 23/5 kl 08:47
 
Alicia, David och Leyla skyller på varann för att pengarna är borta ur kassaskåpet. Tillslut inser de att det är Jacob som tagit dem. De börjar leta efter honom och när Harriet säger att han setts nere vid ån så rusar de dit och ser att han går ut efter ån och ser ledsen ut. Leyla börjar ropa på honom och berättar lite om arvet och att det är dumt att bråka med varann. Sen börjar de försöka övertala Jacob att gå runt och komma över till deras sida. Jakey vägrar utan häller ut alla pengar i vattnet. David och Leyla går i och börjar samla ihop de sedlar de kan få tag på.
 
James får veta att den andra mannen som vill ha gården inte har något lån klart. Pete vill fortfarande stanna i byn så han vill inte flytta med sin far till den gården om han köper den.
 
Debbies poliskontakt kommer hem till Debbie för att berätta vad han hittat om Pete. (Inte till stationen som jag skrev i förra inlägget) Han berättar att det inte finns så mycket i registret men att det finns en dom om misshandel.
 
Edna pratar med Harriet och säger att hon nu accepterar att Ruby och Ali gör vad de vill med sina pengar. De har ju trots allt fått dem utan förbehåll.
 
Marlon råkar nämna att han vill öppna sparkonto till April för Laurel. Hon blir besviken över att han glömmer deras andra barn som inte har något sparkonto. Hon talar om för honom att de faktiskt inte har råd att börja spara till alla barnen och därför kan inte April heller få något.
 
Donna ringer en gammal bov hon haft kontakt med förr. Hon vill att de ses så han dyker upp i byn. Han kommer in på puben när hon är där och när han går ut så går hon efter. Harriet ser det och säger till Marlon att mannen ser skum ut. Donna och Greg (tror jag han hette) står bakom puben och hon ska precis förklara varför hon ville träffa honom när Marlon kommer ut och undrar vad som står på. Greg sticker iväg och Donna blir irriterad på Marlon som följt efter.
 
Debbie söker upp Pete för att berätta att hon vill göra slut. Han förstår inte varför och när hon säger att han inte kunnat acceptera att hon velat skynda långsamt så blir han mer förvirrad för han tycker att han tagit det lugnt.
 
Leyla, Alicia och David torkar pengarna med hårtork, strykjärn och hängandes på tork. När det finns lite torra sedlar så ger Leyla tillbaka pengar till Jacob för lånet, David får för bröllopsklänningen och diverse räkningar han fått stå med när hon lämnade honom och Alicia får för den stulna bilen.
 
Greg återkommer hem till Donna för han har sett var hon bor. Han är irriterad men vill inte ha med henne att göra. Donna lyckas få ut honom men när han går så kommer Marlon och ser honom. Han blir givtetvis orolig men Donna blir bara förbannad för att han lägger sig i igen.
 
Moira kommer till puben med Cain. Hon ser att det är pyntat med ballonger och får då reda på att det är möhippa på gång. Hon inser snabbt att Cain ligger bakom detta så de går och sätter sig så han kan förklara att han vill gifta sig snart även om rättegången mot Belle inte varit. Moira blir glad och säger ja till bröllopet. Möhippan kan börja och Cain kan åka iväg på sin svensexa.
 
Belle ska vara hos en kompis så Lisa och Zak är inte så oroliga när de får veta att Sean kommit hem igen. Dock har Belle åkt hem för att träffa Sean. Han är lite orolig för att träffa henne för precis innan har han mött Zak, Marlon och Cain som sagt åt honom att sköta sig. Belle är otålig men Sean skyller på att han måste hem till sin pappa men att han kommer tillbaka snart.
 
Cains svensexa börjar hos Dingle med lite kortspel. Ross och Pete är där men inte på så gott humör. Pete är deppig för att Debbie lämnat honom. Ross drar därifrån ganska snart och de andra åker iväg på hundkapplöpning.
 
Moiras möhippa är i full gång. Declan och Charity kommer till puben men hon vill inte sätta sig hos dem. Kerry dyker upp och när Charity möter henne vid bardisken så köper hon en bricka med shots som Kerry får ta med till sällskapet. Tjejerna ser allvarligt på Kerry och säger att hon inte är bjuden, sedan skrattar de och säger att de bara skojade. Det dyker upp en manlig strippa och tjejerna blir galna. Efter honom kommer det en till och efter honom kommer även den tredje strippan.
 
James har åkt till gården för att packa ihop sina saker han har kvar där. Han hittar pengarna Moira gömt. När han återvänder till puben så söker han upp en sida på Internet som handlar om DNA-tester.
 
Charity sitter en bit ifrån och hör hur Moira lovordar Cain. Moira säger att han har sina sidor men hon vill inte ändra något på honom för han är det bästa som hänt henne.
 
Debbie flirtar med Ross och han är snabb med att följa med henne hem. Hon fortsätter flirtandet och börjar sen klä av sig. De kysser varann men sedan drar sig Ross undan och säger att han bestämmer om något ska hända och det är inte nu...
 
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Tyckte scenerna med Jakob, Leyla, David och Alicia var väldigt underhållande idag.

2015-05-21 @ 17:44:03
Postat av: ELIZA

Och Debbie var också underhållande idag...Vad kallas dom som hoppar från säng till säng..Hmmmm...Just det...Och kan inte människan sätta upp håret ordentligt,och inte lämna stripet framför ansiktet som hon måste slänga åt sidan hela tiden....Och hennes kroppsspråk...Stelt...Men usch, vad jag retar mej på människan...Apropå scenen med jagandet av pengar i vattnet...Det ringer en klocka...När Cain varit borta att tag och kom hem med en massa kontanta pengar, då eldade Debbie upp dom...För var det inte så att Charity var ute efter dom, och blev en massa tjafs, och till slut tyckte Debbie att dom var lyckligare utan pengarna...Förstod inte diskussionen mellan Laurel och Marlon idag...Öppna spar konto åt ungarna...Marlon har väl bara två barn? Inte fyra som Laurel tyckte...Räknade hon in Bernice dotter? Är väl inte hennes, heller...Och om Laurel skulle orka gå till jobbet alla dagar kanske hon också kan spara en slant till sin son...Det är mycket "orsakertillfrånvaro" emellanåt...

2015-05-21 @ 19:59:32
Postat av: Jonas

Jag brukar inte uppskatta Ross, men idag var han riktigt bra. Debster behöver lära sig en läxa eller två. Kul även att hon var att Petes dom betydde så mycket mer än Ross forna kriminalitet.

2015-05-21 @ 23:02:07
Postat av: Jonas

Jag kan tydligen inte skriva begripligt. Kul att att Debster tyckte att Petes dom betydde så mycket mer än Ross forna kriminalitet. Hon vet ju inget om domen, men hon vet vad Ross har gjort.

2015-05-22 @ 07:44:21
Postat av: Jonas

Det kommer säkert visa sig att Petes misshandel var en bagatell, typ att en polis sprang efter honom och ramlade och skadade knät eller så.

2015-05-22 @ 10:52:17
Postat av: Anonym

Eliza: I och för sig, Gabrielle är biologiskt barn till Bernice, men hon har faktiskt växt upp med Laurel och har till stor del uppfostrats av henne. Det är inte konstigt att hon känns som en av hennes barn och att hon behandlas som just det, men Arthur och Gabrielle är inte Marlons barn. Det är klart att man oftast vill vara rättvis mot alla barnen som finns i familjen, men det är framför allt hans egna barn som han har ansvar för.

2015-05-22 @ 10:58:37
Postat av: Astrantia

Heja Ross! Visst, Debbie mår väl inte så bra efter Cameron-historien men jag är så less på hennes sura miner. Hon har väl inte haft det så lätt men försök att gå vidare och fokusera på något positivt någon gång, lilla gumman. Tur att det finns personer som Kerry som livar upp stämningen lite :-)

2015-05-22 @ 15:20:06
Postat av: Jonas

ELIZA: de har inte karensdag i England, så Laurel får betalt även när hon skolkar från jobbet (vilket hon gör väldigt ofta).

2015-05-22 @ 16:00:39
Postat av: ELIZA

Vaaa, ingen karens dag???? Är man sjuk är det ju toppen, men detta skolkande från jobbet...Ska nog inte bli politiker, skulle bli galen....

2015-05-22 @ 17:04:25
Postat av: Jonas

I Norge har de heller ingen karensdag, men jag vet inte om de har någon som är så slapp som Laurel heller.

2015-05-23 @ 08:25:52
Postat av: ELIZA

Ha ha ha ..(smile)

2015-05-23 @ 16:27:28
Postat av: ELIZA

Faktiskt roligt med fakta inlägg också!!! Tack !

2015-05-23 @ 16:30:22
Postat av: gerd

Här i Finland har vi inte heller någon karensdag och mycket större arbetsmoral än i Emmerdale !!

2015-05-23 @ 17:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0