Vem är Keith Cheesedale

Inskrivet torsdag 21/8 kl 21:55
 
Alicia och David träffar advokaten tillslut. De får då veta att en viss Keith Cheesedale testamenterat 70 000 till Alicia. Hon blir förvånad då hon inte kan minnas vem det skulle kunna vara. Hon tvekar till att ta emot pengarna men David lyckas övertala henne genom att säga att det vore oartigt att tacka nej. De bestämmer sig för att gå ut och fira rejält med middag och vin mitt på dagen.
 
Eric träffar Val hemma och blir förvånad när hon är där och inte sovit på värdshuset. Han ser hennes blåtira men hon säger inte som det är. Väl på värdshuset får hon städa upp rummet själv för Eric vägrar. När Tiny kommer för att leverera bröd blir Eric irriterad och ber honom betala för rummet han haft. Tiny blir sur och börjar klaga på Erics sjuka fru sedan går han iväg. Eric går upp till Val och inser då att allt inte står rätt till. Han förstår att Tiny orsakat blåtiran och då blir han vansinnig och söker upp Tiny som råkar vara på kaféet. Han säger åt Tiny att de ska gå ut för att göra upp.
 
Nicola fortsätter att pika Kerry för att inte vara gift. Kerry surar till men upptäcker sedan i en tidning att man kan vinna sitt drömbröllop om man spelar in en video om sitt liv. Kerry blir eld och lågar så när Nicola återigen retar henne så svarar hon med att hon inte kommer att behöva bli gravid i en bil för att bli gift. Då håller Nicola tyst.
 
Edna hör Amelias prat om att jobba på kaféet för att hjälpa till att tjäna ihop till en ny bil till familjen. Även Sandy och Ashley pratar om ny bil så när Harriet säger till Edna att man kan få en skaplig bil för bara några tusen så frågar Edna henne om hon vet var. Harriet lovar att hjälpa henne.
 
Eric och Tiny möts utanför på gatan. Där uppstår tumult och kaos. Tiny skriker om hur hemsk Val är som har HIV utan att tala om det för andra och andra diverse skällsord. Eric får nog och ska börja slåss. Val kommer ut och talar om att hon kan försvara sig själv, genom att kasta bröd på Tiny. Polisen kommer dit och precis då råkar Diane som också ska försvara Val slå till en polis. Det slutar med att Val, Eric och Diane får åka polisbil till stationen. Polisen blir så irriterad på deras tjafs på stationen så han beslutar att de får stanna där över natten.
Val vägrar att lyssna på Eric och Diane som talar om att de gjort allt för henne. Hon känner sig orättvist behandlad och tycker synd om sig själv som hamnat där.

David och Alicia diskuterar hur de ska berätta för Jacob om pengarna och vad de ska göra med dem. Jacob sitter i trappan och hör hur de planerar att köpa en ny bil och en resa till Maldiverna. När han träffar Leyla berättar han om det han hört om de så kallade "försäkringspengarna". Leyla blir förvånad över att de kan få så mycket för skrothögen. Hon vill i alla fall bjuda dem på middag för att hon har dåligt samvete över vad som hände.
 
Edna stoppar ett kuvert med pengar i Rubys handväska i smyg på kaféet. När Ruby upptäcker pengarna blir hon förvånad och söker upp Ali. Ali blir inte så glad som man kan tro för hon vill inte ha någon välgörenhet.
 
Bernice kämpar med sina stora tunga kartonger för att få bort dem ifrån Nicolas hem. Andy kommer och hjälper henne och de kommer överens om att han ska komma tillbaka senare för att hämta sin klocka för då behöver han inte ha så bråttom. När Bernice senare kommer till puben för att jobba är hon glad med stort leende och ruffsig i håret. Andy kommer in strax efter och Bernice lyser upp igen.
 
Leyla bjuder David och Alicia på middag. Hon pratar om bilen och försäkringen men både David och Alicia försöker undvika ämnet. När Leyla börjar prata om Cheesy blir David intresserad. Han frågar Alicia om hon kommer på vem det är. Det visar sig att Keith Cheesedale var Leylas chef på strippklubben.  Alicia och David skyndar sig ut för att prata. Hon inser att advokaten skulle ha gett Leyla pengarna eftersom hon kallade sig för Alicia när hon jobbade. Hur ska de göra nu med pengarna, för Leyla kommer ju att vilja ha allt själv om hon får reda på det.
 
Eric och Diane släpps fria medan Val blir fri men kommer att anklagas för misshandel och förstörelse. Det gör henne ännu surare och bittrare. Diane försöker att be om ursäkt, hon bönar och ber om att få hjälpa Val och finnas där för henne. Val vill inte alls lyssna på henne. När Val återigen anklagar Diane för att ha förstört livet genom att ligga med Eric får hon nog. Hon säger att Val var med Rodney och det har de fått leva med i alla år. Tyvärr kan inte Val förlåta sin syster ändå. Hon känner sig ensammast i hela världen. Tillslut får Diane krama om sin syster och säga att hon finns där.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Jag får så onda aningar ang Edna. Jag tror att hon kommer att bli påhoppad på något sätt av någon/några av dem som hon gynnat med stora summor. Det bara känns som att hon kommer att bli orättvist behandlad.
Får man inte lust att ge Val en rejäl spark i baken? En sån tjurskallen.

2015-05-19 @ 13:38:20
Postat av: AnnaS

Ja, eftersom inget får "bara vara" i serien kommer det säkert att leda till nåt bakslag för stackars Edna!

Ja, visst blir man trött på Val! Jag trodde hon skulle ta Eric tillbaka när han slogs för hennes skull. Och vaddå inte kunna förlåta Diane? Hon har ju barn med Dianes dåvarande man! Jag gissar att dom "gjorde det" mer än en gång. Fast jag vet förstås inte. Hon gillar hursomhelst att spela martyr!

Och pengarna som Alicia fick... Leyla kommer att gå i taket när hon får veta! Med viss rätt, tycker jag.

2015-05-19 @ 16:31:58
Postat av: ELIZA

Martyr, ja , det är väl bara förnamnet på Val...!! Diane har krupigt och krypigt nog för henne, tycker jag... Skrev bägge stavningarna för att se vilket som verkar troligt..Ha ha ha ....Eller krypt...Fast ni kanske inte ville ha funderingar över stavningar...Så övergår till Alicia och Leyla...Ja , hur sjutton ska dom göra med det där nu...Har redan hunnit göra sej skuldfri på banken...700 tusen...Men kan väl tänka som så, att Leyla använde ett namn som inte var hennes, så får hon skylla sej själv, och Alicia bara låtsas som om det regnar..???....Eller, bekänna och föreslå att dom delar rakt av...Edna, goa Edna, kvinnan har ett hjärta av guld bakom den kärva uppsynen....Varför ska hon få obehag av att vara snäll...Bara Prästen vet, och hon har tystnadsplikt...

2015-05-19 @ 19:47:57
Postat av: Jackson

Vadå farsaktat slagsmål? Rena buskisen. Noll kul.

2015-05-19 @ 22:19:00
Postat av: Stina

Är det någon som vet vad det blir istället för HTG i sommar?
Håller med, sluta krypa för Val. Diane har bett tusen gånger om ursäkt, det var ett misstag, men Val har väl aldrig tvekat att vara otrogen och aldrig haft dåligt samvete

2015-05-20 @ 10:41:45
Postat av: anna

stina: mejla tv4 om du undrar, det brukar jag göra, dem är hjälpsamma o trevliga : )
Med vänlig hälsning anna

2015-05-21 @ 03:47:22
Postat av: Elin

"Krupit" stavas det :)

2015-05-22 @ 13:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0