Dans och sång i bilen

Inskrivet kl 22:17
 
Dom upptäcker att Gemmas skolarbete på datorn är borta. Hon blir förtvivlad över att behöva göra allt igen. Dom hjälper henne genom att fråga folk i byn om de vill bli intervjudade om sin första kärlek. Han frågar Harriet som först säger nej men sedan ändrar sig. Hon berättar en sorglig historia om en soldat som blivit dödad i djungeln men är den sann...
 
Bob lycka övertala Brenda till att söka läkare för en ny datortomografi. Den visar inget nytt så hon kan inte skylla stölderna på en tumör. Brenda ber sedan Ruby om ursäkt men vill sen helst inte prata mer om det.
Kerry som fått reda på vem som är tjuven vill hjälpa Brenda med omvänd terapi. Hon tar med Brenda på en shoppingtur i stan trots att Bob och Dan inte tror på idéen. De går runt och tittar på kläder. När Kerry hamnar i bråk med en annan kvinna om ett linne så blir Brenda lite utanför. Kerry jagar iväg den andra kvinnan och återvänder till Brenda som vill gå därifrån. När de passerar utgången börjar larmet tjuta. Kerry säger åt Brenda att springa. De båda kvinnorna gömmer sig i en sopcontainer men vaktenn hittar dem ändå. De båda åker in på förhör hos polisen.
 
Jai blir irriterad över att privatdetektiven inte får något gjort så han avskedar honom. Istället anlitar han en webdesigner som ska hjälpa honom att efterlysa Archie på Internet.
 
Alicia och Chas fixar Vals fest. Alicia har ordnat med både tårta och ballonger. När Val och Eric kommer till puben så får Val panik när hon ser alla människor. Hon rusar ut och efter henne kommer Diane. Diane övertalar Val till att  åtminstone fira födelesedagen hemma med lite champagne. De båda kvinnorna sitter och dricker och pratar minnen varvat med prat om sjukdomen. När Diane nämner något om att Eric nästan klarat av allt utan problem börjar Val misstänka att något hänt. Diane börjar direkt att säga att inget hänt, Eric skulle aldrig vara otrogen. Val reagerar eftersom hon först trodde han haft problem med hjärtat men inser nu att han varit med någon annan. Precis då kommer Eric in och Val säger att han varit otrogen. Eric anklagar då Diane för att inte kunna hålla tyst. Val bryter ihop när hon förstår att Eric varit med hennes syster. (Hon borde inte vara så snabb att döma då hon själv varit ihop med Dianes man en gång i tiden, även fått en son med honom fast han fortfarande var gift) Val kastar ut Eric och han får endast återkomma för att hämta sina saker.
 
Bernice blir otålig när hon upptäcker att Anton inte nappar på Nicolas profil på dejtingsidan. Hon tycker de ska kolla på en speeddejtingträff. Nicola får klä ut sig och låtsas vara en kvinna som heter Bernice. Hon får reda på vem Anton är för han är givetvis på träffen. Nicola lägger all energi på att flirta in sig hos honom. Han reagerar på att hon har en vigselring på sig och han kollar in ringen när hon tar av den. De bestämmer sedan att de ska ses på lunch nästa dag. Jimmy som varit hemma med Angel ordnar Rodney som barnvakt så han själv kan överraska Nicola som han tror är på Vals överraskningsfest.
 
Nicola får erkänna vad de håller på med när Jimmy berättar att han upptäckt att hon inte var på festen. När han hör om fällan blir han orolig. Han påpekar att Anton inte är så snäll eftersom han bundit och rånat en ensam kvinna. Det gör att Nicola lovar honom att de avslutar hämndplanerna.
 
Bernice blir besviken när Nicola säger nej. Hon vill ju gottgöra Jimmy för att Anton tagit Carls manchettknappar. De åker sedan till lunchen i alla fall. Bernice sitter i bilen och väntar på att Nicola ska höra av sig. Nicola äter lunch med Anton som sedan vill följa med henne hem. Nicola får panik eftersom hon trodde de skulle hem till honom. Hon låser in sig på toaletten för att ringa Bernice som inte hör när mobilen ringer eftersom hon sitter och skrålar ikapp med musiken i bilen. Anton står utanför när Nicola öppnar toalettdörren så hon får panik igen och låser in sig. Anton står utanför och undrar om hon inte mår bra.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Inget roligt alls i dagens avsnitt, bara negativa händelser... :( Hoppas verkligen att Nicola och Bernice får fast den där Anton. Dåligt av Bernice att "glömma sig" så när hon väntade på Nicola (men det kunde man ju ha räknat ut förstås...)

2015-03-31 @ 22:41:10
Postat av: ELIZA

Kan ju inte finnas större svek, än att bli bedragen av dom som ska stå en närmast...

2015-04-01 @ 07:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0