Han är positiv

Inskrivet kl 22:48
 
James kommer till Chas för att ställa in dejten de ska ha eftersom han måste arbeta. När Chas får reda på att han ska till Frankrike på arbete istället för Moira blir hon rasande för hon pratar med Moira om det och inser att Cain ligger bakom allt. Chas besöker Cain för att skälla ut honom och tala om att när James kommer tillbaka så kommer hon att ge honom en natt han aldrig glömmer.
 
Sam behöver ett jobb så han går till Declan och Charity för att fråga om han får tillbaka sitt gamla jobb. Charity säger att det är självklart och att han får högre lön dessutom. Declan kan inte annat än hålla med. När Megan får reda på det blir hon irriterad över att inte någon berättat det för henne utan att hon upptäckt det när hon gick i skogen och mötte Sam.
 
Bernice sitter och letar på dejtingsidor efter Anton. Det verkar lönlöst men tillslut hittar hon honom. Nicola pratar med polisen men de kan inget göra. Bernice bestämmer sig då för att göra en fälla för honom. Nicola får skapa sig en profil för att få Anton att kontakta henne.
 
Bob konfronterar Brenda angående stölderna och tillslut erkänner han att han haft dold kamera uppsatt. Brenda blir väldigt förnärmad och inte blir det bättre när hon får veta att Ruby vet om allt. Hon vill inte prata med Bob fast han försöker få henne att berätta vad som hänt. Han tar med sig Harriet för att erbjuda samtalshjälp men Brenda är helt emot det. Hon blir sur och tycker inte alls att det är samma sak att Bob förlorat Dawn för det var ju för länge sedan.
 
Val tar mod till sig och berättar tillslut för Eric om Ian och sjukdomen. Han blir förbannad för att hon inget sagt tidigare och för att hon tänkt lämna honom utan att säga något. Eric får reda på att både Victoria och Diane redan vet om det. Val vill att han följer med för att göra testet men Eric vet inte om han vill så han lämnar henne.
 
Diane mår allt sämre och sämre. Hon erbjuder sig dock att följa med Val till kliniken men Val vill endast ha Eric med sig.
 
Alicia vill glädja Val med en överraskningsfest på födelsedagen nästa dag. Diane säger att det inte är någon bra idé men Kerry övertalar Alicia till att inte lyssna på Diane.
 
Charity ordnar med ett kontrakt med ett byggföretag som är 10% billigare än det företaget Megan anlitat. Dessutom har hon sett till att det står i kontaktet att de lovar att vara klara i tid. Megan blir förbannad när hon får höra att Charity inte ens frågat dem innan hon tagit ett beslut, de har ju redan ett kontrakt med ett annat företag.
 
Bob letar efter stöldgods hemma i huset. Dan håller ögonen på gatan utanför för att se om Brenda kommer hem. Bob hittar lådan med alla saker. Han lämnar sedan tillbaka klockan till Georgia och kameran till Debbie utan att säga varifrån de kom. Återigen blir Brenda först sur på honom men hon förlåter honom och han lovar att finnas där för henne. Han påminner henne om att han tänker på Dawn varje dag men att det inte får hindra honom från att leva.
 
Val sitter på kliniken och väntar på sin tur. Eric kommer dit så småningom för att stödja henne. Det visar sig att hon är positiv men inte han. De åker hem och Eric börjar ta hand om henne och hon får till och med röka inomhus. Val är besviken över resutlatet för sin del och lättad över att han inte är smittad åtminstone men hon vill inte ha hans medlidande.
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Kul med tjafset mellan Nicola och Bernice tycker jag. Annars är det inte så muntert i byn nu för tiden, bara sjukdomar och elände. Om man som jag har cancer eller någon annan jävla sjukdom så vill man (jag) ha lite rolig verklighetsflykt men det funkar inte riktigt så i HTG längre.

2015-03-30 @ 20:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0