Chas är tillbaka

Inskrivet kl 21:54
 
Chas överraskar alla genom att komma hem igen. Det tar inte lång tid innan hon börjar flirta med James och hon får honom till att bjuda ut henne. När Moira får veta det tror hon att James bara utnyttjar Chas för att hon är Cains syster.
 
Betty försöker fortfarande få gratis bulle efter hårstråincidenten igår men Bob går inte med på det utan han skäller ut henne utan att säga att han sett vad hon gjort. Brenda och Ruby skickar hem Bob för de tror han behöver vila eftersom han är så konstig.
 
Ruby upptäcker den dolda kameran och hon blir rasande men säger inget till dem på kaféet. Hon går hem och gör upp planer. Det leder till att hon snor övervakningskameran när ingen ser. Väl hemma spelar de in en uppsägningsvideo med Amelia. Efter den inspelningen så ser de när Brenda snor en skarf ifrån en gäst. Ruby och Ali berättar allt för Bob och han får se filmen. Bob har svårt att tro att det är sant.
 
Eric ordnar med skilsmässan hos en advokat. Victoria försöker få Val till att ta reson men hon vägrar. Eric och Diane börjar supa ihop och de kommer mycket bra överens. Det slutar med att Diane leder upp Eric till sovrummet.
 
Dom tycker Gemma beter sig konstigt. Ruby är överygad om att Gemma är kär i någon kille.
 
Anton kommer till puben för att träffa Beverley. Han bjuder sedan ut henne men det slutar med att "Beverley" bjuder hem honom till sitt hus på lunch nästa dag. Jimmy blir irriterad när han hör det eftersom Bernice inte har ett eget hem. Dagen efter är Bernice på gott humör. Anton kommer dit och de börjar dricka champagne. Han vill inte alls laga mat eller äta utan hellre gå upp till sovrummet. Väl uppe börjar han förföra henne.
 
Jimmy och Nicola kommer hem några timmar senare. De hittar en lättklädd Bernice fastbunden i sängen med några handbojor. Tv, pengar, pass och smycken är borta. Bernice är besviken så klart men hon vill polisanmäla honom även om hon får skämmas för hon vill inte att han ska komma undan.
 
Eric smiter ut morgonen efter även om Diane vill bjuda honom på frukost. Han bestämmer sig för att flytta in på värdshuset istället och han undviker Diane så mycket det går. Hon haffar honom och säger att de kan glömma det som hänt. Eric blir lättad eftersom han känner att det är Val han vill ha.
 
Victoria besöker Val som håller på att packa. Val ska sticka till havet och lämna Eric eftersom hon älskar honom så mycket och hon är rädd att hon smittat honom. Victoria går till Diane och ber henne stoppa sin syster. Diane tror inte det är någon idé men när Victoria råkar försäga sig så får hon veta att Val kanske har hiv. När Victoria säger att även Eric kan vara smittad utan att veta det så blir Diane alldeles tyst.
 
 
Det är så skönt att ni hjälper varann och svarar på varandras frågor, ni är bara så underbara läsare  =)
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Bernice har verkligen otur med män:)

2015-03-26 @ 16:41:38
Postat av: Hannah

Den ångest Dianne måste ha efter Victorias information om HIV. Fy tusan... Och säg den otrohet som bevaras som en hemlighet i Emmerdale ;)

Lite skönt att fokus har flyttats från Sam & Rachel nu ett tag. Endast beroende på att det är så sorgligt och jag tycker så synd om Sam.

Och så Brenda som avslöjats nu. Blir intressant att se hur hon kommer att orka med avslöjandet.

Någon här gissade att James kan vara Adams pappa. Det vore så typiskt HTG om så är fallet! Hållhakar precis överallt :)

2015-03-26 @ 21:55:09
Postat av: AnnaS

Konstigt det där att folk som varit bortresta länge bara kliver in genom dörren utan att ha meddelat nån i förväg.

Inte helt oväntat att Bernice blev lurad, men inte så trovärdigt kanske. Handklovar första gången man ses?

2015-03-27 @ 01:06:28
Postat av: Sarah

Ja brenda borde ju inte få jobba kvar där
Någon som vet varför brenda började att sno?

2015-03-27 @ 10:06:34
Postat av: Viola

Det var väl tredje gången Bernice träffade Anton, om han nu heter så, det är väl tveksamt. Bernice är kärlekstörstande och var nog så godtrogen, stackarn.

En hjärntumör kan medföra såna obegripliga beteenden, det går förhoppningsvis att bota.
Det är otroligt synd om Brenda, hon gör det ju inte av ondska och verkar lida av dåligt samvete mellan "stöldvarven".

Att Chas kom tillbaka blev en trevlig överraskning, jag gillar henne.

2015-03-27 @ 10:50:04
Postat av: AnnaS

Viola: just ja, glömde!

2015-03-27 @ 13:20:40
Postat av: Lena

Marlon får mig ofta att tänka på Linus på linjen.
Fast Linus är ju rolig.
Ja vad skönt att både Diane och Chas är tillbaka.

2015-03-27 @ 17:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0