En hårig muffins

Inskrivet kl 23:20
 
Bernice ska träffa Anton, internetdejten. Hon är överlycklig när hon kommer hem igen. Alllt har gått bra ooh de ska ses igen. De har en tät kontakt med sms och telefonsamtal. Nicola har svårt att tro att han är så bra som han verkar så hon tror att det är något med honom som inte stämmer, att han inte är så snygg som på bilden eller att han har något annat fel. Eftersom Nicola är på damrummet precis när Anton kommer för att träffa Beverley så missar hon honom. Både Marlon och JImmy intygar att Anton ser mycket bra ut.
 
Debbie kommer in på kaféet för att fråga efter sin förvunna kamera. Ingen vet var den är men Ruby känner att Bob tror att det är hon som tagit den. Bob förnekar att han haft den tanken. Han pratar sedan med Harriet som tycker att han ska installera en dold kamera. Hon råder honom att inte säga något om det till någon eftersom då kommer det att komma fram till tjuven ganska snabbt.
 
Finn är på väg att säga upp sig från värdshuset men Victoria stoppar honom. Han förstår inte varför eftersom både Eric och Val verkar ha gett upp.
 
Moira och James ska träffa Charlotte och hennes chef. Stämningen mellan dem är inte på topp och precis utanför mötessalen påpekar James detta. Moira är inte på humör för att prata om det men James forsätter att tjata om att det är något mellan dem för annars hade hon berättat allt för Cain. Moira ber honom sluta men han gör inte det. Då tappar hon humöret och går därifrån, hon säger åt honom att han får klara sig själv eftersom hon ångrat sig.
 
James går in på mötet men affärspartnern vill endast göra affär med både Moira och honom. Så tillslut inser James att han måste hämta Moira och få henne tillbaka till mötet. Han hittar henne och Cain nere i foajén, James ber henne ändra sig men Cain är rätt förbannad på honom. Moira frågar Cain hur hon ska göra men han svarar att hon ska göra precis det hon känner är rätt.
 
Moira ändrar sig och följer med James till chefen. Det går bra och de får kontraktet. Cain har bokat en ännu lyxigare rum åt dem på hotellet så de kan stanna en natt till för att fira. James får åka hem. Uppe på rummet är Moira på gott humör. Cain lovar att han gör allt för henne. Då passar hon på att fria till honom. Cain tystnar först men blir sedan arg. Han tror att hon frågar bara för att bevisa något för James. Moira blir ledsen och säger att hon borde ha förstått att han inte vill men att hon faktiskt älskar honom så det har inget med James att göra. Cain inser att hon menar allvar så han tackar ja.
 
Diane kommer hem från Spanien. Hon är besviken över att Val och Eric inte löst sina problem. Victoria ber henne att ta det lugnt med Val som behöver sin syster. Diane besöker Val i huset. Val är inte så sällskaplig utan sitter framför tv:n och röker mestadels men hon vill inte berätta vad som hänt. Diane ledsnar och återvänder till puben. Hon börjar prata med Eric som super sig full. De ska sedan gå till värdshuset för att fortsätta.
 
Leyla är orolig för Priya och vill att hon söker professionell hjälp men Priya säger att det enda hon behöver är en vän.
 
Betty sitter på kaféet. Hon klagar på att det är ett hårstrå i hennes muffins. Hon lyckas övertala Bob att ge henne pengarna tillbaka och en ny muffins. Bob har lite svårt för att släppa den dolda kameran med blicken och han poserar framför den varje gång han går förbi. Efter stängningsdags kommer Harriet med popcorn så de kan se på övervakningsfilmen. De hittar ingen tjuv men däremot ser de Betty lägga dit ett eget hårstrå på muffinsen.
 
Väl hemma så får Moira en ring av Cain. Zak och Adam kommer precis hem och ser den. Zak blir överlycklig medan Adam inget säger utan går undan. Sen kommer även James in, han gratulerar dem men ser inte så glad ut. Han går ut igen för att fortsätta arbetet ute på ängarna. Moira söker upp honom för att tala om att hon kommer inte vara trevlig om han förstör något för henne. James tycker att hon borde ha berättat för Cain om vad som hänt förut för länge sedan. Han hotar med att berätta det själv.
 
Moira och Cain med sällskap går till puben för att fira förlovningen. Zak håller ett kort men fint tal om att Cain hittat den perfekta kvinnan som hjälper honom hitta den finaste sidan inom sig. James kommer in på puben men vill inte delta i firandet tillsammans med de andra. När han ser att Cain är på toaletten så går han också dit. Han börjar prata om Moira men säger inget om deras förflutna ihop. Cain varnar honom för att utnyttja dem igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Pandora

Undrar vad Bob kommer att säga när han får se att det är Brenda som kleptomanar sig!? Hajjar inte varför Brenda håller på som hon gör? Är hon på väg mot ett totalt sammanbrott?

Cain och Moira var så gulliga idag, och skönt att hon inte hoppade över skaklarna ihop med James! Var litet nervös för det faktiskt!

2015-03-26 @ 02:12:09
Postat av: anna

Vem av james söner är snyggast tycker ni? jag tycker han med glasögon!

vad har moira o han gjort? haft en affär? hur o när?

nån som vet hur de eldade upp huset home farm på riktigt?

cain o moira passar så bra ihop, de har nåt som verkligen KÄNNS äkta. börja lipa när hon fria hahah

Med vänlig hälsning anna

2015-03-26 @ 04:19:17
Postat av: AnnaS

Jag skulle också vilja veta hur branden gick till i verkligheten!

2015-03-26 @ 05:17:19
Postat av: AnnaS

Jag skulle också vilja veta hur branden gick till i verkligheten!

2015-03-26 @ 05:17:20
Postat av: Mammi

Här är en länk hur de filmade branden
http://www.itv.com/emmerdale/pictures/pictures-behind-the-scenes-of-the-home-farm-fire

2015-03-26 @ 10:06:56
Postat av: AnnaS

Tack!

2015-03-26 @ 11:24:53
Postat av: TinaV

Usch vad Betty har blivit jobbig, hon tillför inte något till serien.
Elak och dum!

2015-03-26 @ 15:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0