En minigris vid namn Kevin Bacon

Inskrivet kl 22:02
 
Leyla försvarar Priya inför hennes familj och hon tar på sig skulden med att säga att hon gått för långt. Priya går ut och Leyla följer efter. Utanför försöker Priya att avfärda allt och skälla på Leyla men hon står på sig och tillslut så kommer det fram att Priya känner sig oduglig och ful eftersom David ratat henne och att hon inte har kontroll på något förutom ätandet. Leyla berättar delar av detta för Alicia som inte alls tror att det är så illa.
 
Brenda stjäl Georgias klocka som hon fått av Nikhil.
 
Megan är rätt besviken på Declan som dragit in Charity i deras affärer. Declan är dock övertygad om att Charity kommer att hjäpa dem att tjäna massor med pengar. De delar sedan på Kings kontor och det gör Jimmy något irriterad. Han hotar med att kissa in sitt revir för att få ha sin plats ifred.
 
James ordnar ett möte med Charlotte och hennes chef. De ska först se på gården men sedan ska de in till stan för att avsluta affären på ett hotell. Adam ska få följa med dem för att lära sig hur det går till.
 
Bernice känner sig mer och mer ensam. Hon muttrar och surar. När hon sedan ser att Nicola. Marlon och Victoria sitter framför datorn så blir hon nyfiken. Nicola berättar om en man som visat intresse för "Beverleys" profil. Först blir Benice förbannad, sedan lite förnärmad men därefter kommer nyfikenheten fram. Hon kan inte låta bli att titta på mannens bild. Hon funderar på att tacka ja till en middag.
 
Jai och Priya ses hemma. Hon har precis försökt att få ner en matbit men har stora svårigheter med det. Sedan ska hon ut och springa men med Jais sällskap stannar hon hemma och de kan prata ut.
 
Paddy har också blivit förtjust i grisen. Dom försöker få ta hem den men Paddy vägrar släppa taget. Marlon som ser grisen blir också förtjust. Dom säger att Paddy kan ha grisn boende hos sig men att Gemma kan få tror att den är hennes. Paddy blir överlycklig och kallar den för Kevin Bacon. När han sedan kollar till Kevin i den lilla inhägnaden han byggt så ser han att fältet bakom huset är fullt av minigrisar.
 
Dan får höra om hotellvistelsen för James och Moira så han pratar med James och varnar honom för att göra något mot henne eftersom det kommer att reta Cain. James förnekar att han har känslor för Moira. Nar Dan får veta att Adam inte får följa med till affärsuppgörelsen på hotellet så pratar han med James igen. Denna gång så säger James åt Dan att inte lägga sig i för Moira är en vuxen kvinna och gör som hon vill, att hon ändå inte har så mycket känslor för Cain så Dan kan hålla sig utanför.
 
Cathy och Heath har sitt kalas på kaféet. Brenda går runt och förstör lite av feststämningen genom att påpeka saker om Gennie som inte får fylla år fler gånger. Cathy blir besviken för att mp3spelaren inte är rosa. Brenda städar undan massa presentpapper och samtidigt tar hon något som ligger på bordet (Jag vet inte vad det var)
 
Priya är på fabriken när hon får ont i magen. Precis då kommer Georgia in men Priya lyckas hålla sig så ingen märker något. När Georgia gått så sätter sig Priya för att hålla sig för magen. Rishi kommer in och skjutsar dottern till sjukhuset. David som får höra det på omvägar blir väldigt orolig. Priya kommer sedan tillbaka och talar om att det bara var kramp. Hon söker upp Leyla för att be henne inte lägga sig i men det slutar med att Priya erkänner för Leyla om sina problem med maten. Hon får Leyla att lova att inte berätta för någon.
 
David får syn på Priya och han frågar henne vad som hänt. När hon svarar att det bara var lite kramp blir han förbannad på Leyla som förstorat upp problemet så han blvit orolig. Leyla ber om ursäkt för att hon trodde fel. Priya säger inte så mycket...
 
James och Moira är på hotellet. De har kvällen för sig själva eftersom mötet med Charlottes chef ska ske nästa dag och hon är upptagen för tillfället. James försöker få Moira till att minnas det som hänt mellan dem för många år sedan. Han menar att det de hade var äkta, att det hon har med Cain inte alls är samma sak. Moira inser vad James är ute efter så hon blir besviken och talar om att hon skulle inte följt med om hon vetat det  Hon är besviken på att de inte kommer att kunna vara ensamma med varann längre. James svarar att om det inte betyder något för henne kan hon berätta allt för Cain.
 
Dan kan inte hålla tyst så han berättar för Cain om att James har känslor för Moira. Det gör att Cain dyker upp på hotellet. Moira blir lättad och säger att de precis blivit klara för dagen så de två kan gå upp till rummet. Kvar nere i restaurangen står James...
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste säga att James beteende i dagens program bekräftar mina misstankar. Han har uppenbarligen skev självbild, verklighetsuppfattning och svårt att läsa andra människor ansiktsuttryck. Har stört mig på hans självgoda attityd han har haft mot allt och alla (inklusive cain) när han har drivit en gård i konkurs, hemlös, kriminella söner osv. Han borde vara lite mer ödmjuk.

Hur kan leyla vara den enda som reagerar över priyas vikt? Borde inte priyas mamma (har glömt vad hon heter men hon påminner om en höna) reagera? Hon har väl inte mkt annat att göra ändå?

Måste också säga att declan och charity passar mkt bättre ihop. De har en helt annan dynamik än ex Katie och declan som verkligen kändes helt dött. Tycker iof att Katie är en platt karaktär och skådespelerska.

2015-03-24 @ 20:42:00
Postat av: Pandora

Cain har verkligen vuxit upp! För en sisådär fem år sedan så hade han stormat in i restaurangen och slagit in näsbenet på James! Jag måste erkänna att jag gillar den nye Cain bättre än den gamle!

Vad är det med dom där grisarna? Joviss är kultingar söta, men att Paddy och Marlon helt plötsligt skulle bli så upp över öronen förtjusta i dem verkar litet forcerat! (Manusförfattarna tyckte väl att det var dags för litet "Humor" i Jemmerdalen antar jag..)

James är förövrigt den snyggaste karln i byn någonsin! Det var på tiden att vi damer fick litet ögongodis att dåna över för en gångs skull!! =D

2015-03-25 @ 00:27:15
Postat av: AnnaS

Jag tycker inte att James är snygg! Fast det kan bero på att jag retar mig på hans uppförande. Självgod, som sagt!

2015-03-25 @ 02:10:18
Postat av: anna

sååå söta grisar hehe

ps: elda dem upp det stora huset på riktigt??
eller kan man verkligen trickfilma/fejka det så bra?
Med vänlig hälsning anna

2015-03-25 @ 05:27:10
Postat av: Marie G

Sååå skönt att detta med Moira/James inte blev ytterligare en affär (åtminstone inte ännu). För en gångs skull fattade någon (Moira) ett beslut som är fullt normalt, jag var rädd att James skulle få henne att tvivla på att hon egentligen inte alls älskade Cain (så brukar det ju vara tänker jag). Håller tummarna för Moira och Cain, gillar verkligen de två tillsammans.

2015-03-25 @ 11:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0