Känslor och pengar

Inskrivet kl 22:57
 
Nicola och Marlon skapar en profil för Bernice på en dajtingsida. De kallar henne för Beverly. Medan de sitter och planerar framför datorn kommer Jimmy hem och ser dem sitta i köket. Han blir förvånad och skrattar bara när Marlon säger att de har en affär. Nicola svarar att de byter recept med varann. Senare sitter de på puben med planeringen. Både Victoria och Alicia får reda på vad de sysslar med. Även denna gång kommer Jimmy in men nu blir han mer misstänksam. Nicola blir tvungen att berätta vad de gör.
 
James kommer hem på morgonen efter natten med Charlotte. Han beklagar sig igen över att Moira inte vill vara med i affärsuppgörelsen. Det gör att hon ändrar sig och tackar ja. Cain blir inte alls glad men Moira lyssnar inte på honom.
 
Priya ska ut och jogga och möter Leyla som vill följa med. Leyla orkar inte lika mycket som Priya men precis när Priya ska springa i förväg trampar hon snett och kan inte gå. Som tur är kommer David åkandes så han skjutsar hem tjejerna trots att Priya hellre hade sprungit vidare.
 
Leyla pratar med David om Priyas problem med maten. Han tycker inte det verkar vara något men han börjar tänka på saken och därmed oroa sig.
 
Charity möter Megan och Robbie ute på gatan. Hon får veta att de håller på att planera renoveringen av Home Farm och då inser hon att försäkringspengarna har kommit. Megan bekräftar det hon anar.
 
Declan kommer med blommor till Charity på Kings kontor. Han fortsätter att låtsas att pengarna inte kommit men Charity kan inte hålla tyst så hon berättar att Megan avslöjat honom redan. De börjar tjafsa om saken och Declan säger att han har ett förslag. Charity är inte intresserad men då svarar han att han har inga pengar kvar så hon kan inget få.
 
Dan träffar James på puben. De börjar prata om Charlotte men James säger att hon inte är någon han är riktigt intresserad av utan det finns en annan kvinna han vill ha. Dan råder honom att säga det till den kvinnan innan någon annan snor henne. Moira kommer in för att de ska fira den nya affärsuppgörelsen. Dan reagerar på något men han verkar själv inte förstå det. (Hoppas verkligen att inte Moira sabbar något mellan henne och Cain genom att falla för James)
 
Paddy jagar en liten minigris som är på rymmen. Grisen springer in på verkstaden men det ser inte Gemma som är där för att prata med sin far. När Paddy gått så upptäcker de grisen. Gemma vill behålla den men Dom går med grisen till Paddy.
 
Declan kommer över till Charity för att prata om sitt nya affärserbjudande med henne. Först är hon inte intresserad men när han erbjuder henne 30% av allt och hälften av aktierna så börjar hon ändra sig. Allt prat om pengar och vinster får dem att tända till och de har sex på soffan. Charity undrar efteråt vad som egentligen hände men det hindrar henne inte från att göra det igen strax efter. Morgonen efter så går Declan hem. Både Debbie och Sarah är förvånade. Charity vägrar att erkänna att hon har känslor för honom utan för henne är det bara något som gagnar henne i framtiden.
 
Dan pratar med Bob om att man kan känna på sig att något inte är rätt men att man inte har bevis för det. Bob känner att han inte är rätt person eftersom han anklagt Ruby för något hon inte gjort.
 
Charity söker upp Jai på hans kontor. Hon talar om för honom att hon spelat in hans erkännande och nu vill hon att han låter bli att leta efter Rachel för isåfall kommer hon låta alla får reda på vad han sagt om Sam och Rachel och det kommer inte Archie att gilla i framtiden.
 
Jai söker upp Sam för att försöka rädda förtroendet men det visar sig att Sam inte litar på Rachel längre utan han tror att hon är skyldig precis som alla andra tror. Han vill inte fortsätta att leta efter henne. Jai blir rasande och besviken. Sam säger sedan till Charity att hon är den enda han litar på...
 
Megan blir inte glad när hon får höra om att Declan lovat halva företaget till Charity.
 
Priya ska laga maten till ett mindre kalas de ska ha hemma. Brenda och Bob är bjudna för att titta på bilder på Molly från Georgias resa. Priya bjuder in Leyla för att visa att hon visst äter. Leyla kommer dit och hon håller ett öga på vännen. Hon märker att Priya går iväg för att kräkas. Leyla påpekar detta men Priya skyller på att hon ätit förmycket och att graviditeten gör att hon mår dåligt då.
Georgia är glad över Leylas och Priyas vänskap och det gör att hon pratar med Brenda om hur viktig kvinnlig vänskap är.
Leyla fortsätter att hålla ett öga på Priya och det gör henne nervös. Tillslut får hon ett utbrott och skäller ut Leyla och säger åt henne att sticka därifrån för där är hon inte välkommen längre.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag har också problem att läsa kommentarerna numera. Det står att det finns t.ex. 5 kommentarer men inte förrän ca 24 timmar senare kommer dom fram.

2015-03-23 @ 15:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0