I nöd och lust men mest nöd...

Inskrivet kl 22:45
 
Priya är hemma hos Katie och Leyla. De hjälps åt med Leylas inflyttning men Priya äter inget. Senare så ses tjejerna igen på puben och även då så låter Priya bli att äta. Leyla reagerar på det och påpekar det för Katie dagen efter. Katie tror att det är för att Priya mår rätt illa på grund av graviditeten.
 
Andy fyller år men jobbar på gården ändå. Han märker att Pete pratar om att flytta för att inte parasitera på Moira så han erbjuder Pete att flytta in hos honom istället. Pete tackar nej men Ross som hör det tackar senare ja till erbjudandet men Andy vill inte det.
 
Eric fortsätter att utnyttja sin "sjukdom" till att bli omhändertagen av Val. Hon är så orolig att hon ringer läkaren som kommer dit. Eric har bara en influensa så hon behöver inte vara orolig. Val frågar om inte läkaren kan ta ett blodprov också för säkerhets skull men läkaren svarar att det inte behövs.
 
Vals oro över att Eric kan vara dödssjuk gör att hon tillslut tappar behärskningen och gråter ut hos Marlon på puben. Hon bryter ihop och Marlon får till uppgift att trösta henne.
 
Marlon lyckas övertala Sam till att låta Samson gå i skolan. Sam går sedan till byn och råkar träffa Jai som vill ta en öl ihop. Sam vill först inte men går med på det sen. Jai lyckas få Sam till att gå med på att leta efter Rachel, Jai betalar alla utgifter. Jai berättar sedan för Rishi att han lovat Sam att betala den bästa advokaten som finns för att Rachel ska sllippa fängelse om hon kommer tillbaka, så berättar han även att han säger en sak till Sam men kanske gör något helt annat istället.
 
Charity och Declan kommer hem från Tyskland. De visar sin kärlek öppet men när ingen ser så håller de ett visst avstånd. Cain ser dem och han går hem till henne för att vänta på att hon ska komma in. Så fort hon kommer så vill han att hon ska erkänna det hon gjort. Han blir förbannad och  börjar trycka ner hennes huvud i den vattenfyllda diskhon. Charity vägrar att erkänna att hon gjort något dumt så som att bränna ner Declans hus för att sätta dit Rachel.
 
Val ringer upp Ian för att stämma träff med honom för hon behöver prata med honom. De ses i hans bil utanför byn. Hon erkänner att hon aldrig tagit testet. Ian berättar att hans fru lämnat honom trots allt.
Eric som går ut med hunden ser när Val kliver ur bilen. Han konfronterar henne när hon kommer till värdshuset men hon nekar först. Han ger henne chansen att säga sanningen men hon fortsätter att ljuga. Val säger att Ian vill ha henne igen men att hon tackat nej för att hon älskar sin man. Eric tror inte på henne mer så han säger åt henne att packa väskorna för att flytta, på obestämd tid.
 
Dan och Debbie kommer hem precis när Cain hotar Charity. När de får reda på vad som händer så säger Dan att det var Rachel som tände på för att hon är sådan som gillar bränder. Debbie och Cain tror honom inte men han står fast vid det att Charity är oskydig. Charity tittar på honom men förstår inte varför han försvarar henne.
 
När Charity sedan får tid söker hon upp Dan. Hon frågar honom om såren i ansiktet och varför han sagt som han gjort. Dan svarar att han vet precis lika mycket som hon om vad som hänt men att han vill inte att Declans män ska skada hans familj.
 
John tar en öl på puben. Bernice börjar flirta med honom. När han nämner att det finns för få ölsorter att välja på så vill hon anordna en ölfestival i byn. Så fort John gått så börjar hon planera för festivalen.
 
Declan kommer in på puben och sätter sig hos Charity. Hon berättar vad hon hört av Dan. Declan verkar förvånad över vad som hänt. (Kan det vara Megan som sänt männen?) Han vill bjuda Charity på middag och vin men hon spelar svårfångad. Hon säger dock att hon vill att han fortsätter för hon gillar män som får saker gjorda, samtidigt som hon smeker honom i midjan...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Just nu tycker jag att Victoria är den den som är roligast i HTG. Hon växer hela tiden i sin roll.

2015-03-17 @ 15:56:06
Postat av: Jonas

Dagens dumskalle var i alla fall Dan.

2015-03-17 @ 19:35:46
Postat av: ELIZA

Ja , Dan vann den tävlingen stort....Herregud...

2015-03-17 @ 19:51:59
Postat av: Stina

Håller med Victoria har verkligen blivit mognare och sympatisk. Hängde inte riktigt med, var det Declan som skickat männen som hotade Dan eller var det en överraskning även för honom

2015-03-17 @ 20:39:18
Postat av: Elin

Jag som hade hoppats att Cain skulle "ställa allt till rätta" med mordbranden. Eller iaf bidra till utredningen av den. Men Dan kanske berättar för Cain hur det verkligen ligger till när de är ensamma (önsketänkande jag vet...)
Val kommer väl tvåa när det gäller dumskallar, även om jag tycker (lite) synd om henne. Snacka om att hon ställer Eric's kärlek på sin spets!
Stina: Ja, det var Declan som anlitade männen som hotade (och misshandlade) Dan.
Antar att jag inte var ensam om att njuta av när Cain "läxade upp" Charity...?

2015-03-18 @ 02:20:23
Postat av: anna

inte en chans att andy fyller 40?? eller?? är han så gammal?? är inte katie samma ålder?? e hon också 40 i serien?? Debby med? nån som kan skriva hur gamla dem ska spela? hur gammal e då inte sam?? 45?? o cain?? 50? : / Victoria? är hon 30 då eller? trodde andy max va 25-30... Med vänlig hälsning anna

2015-03-18 @ 03:22:23
Postat av: anna

hur gammal ska amy o Rachel spela? trodde dem va runt 25 också, men om andy är 40 måste de väll va 35 minst? hur gamla är dem på riktigt? andy tex?

2015-03-18 @ 03:23:34
Postat av: Jonas

Tror att Andy i serien ska föreställa att vara mellan 25 och 30, även om han ser äldre ut. Gissar att Adam skämtade när han sa 40.

2015-03-18 @ 07:10:17
Postat av: Astrantia

Charity och Cain ska väl föreställa runt 40 års-åldern, och Andy är ju yngre än dom, så jag gissar också på att han ska föreställa närmare 30 år. Vad tråkigt att inte Val berättar för Eric, nu har hon ju haft flera chanser. Skäms hon verkligen så mycket - eller vill manusförfattarna skapa ännu en långdragen intrig, kanske...

2015-03-18 @ 09:14:14
Postat av: anna

tack, tänkte väll det, såg att han andy är 31 nu, i verkligheten : )

2015-03-19 @ 03:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0