Falskpass. parfym och en tvättmaskin

Inskrivet söndag 15/3 kl 22:03
 
Sam tror inte Rachel lämnat honom utan att hon kommer att höra av sig. För att vara beredd så får Samson vara hemma från skolan så de kan sticka på en gång om så behövs. Sam frågar Cain om falska pass. Cain vill inte hjälpa honom med det men när Sam säger att han frågar någon annan så går Cain med på det. Mest för att hålla Sam lugn ett tag till.
 
Val och Diane fikar på kafeet när Ian kommer in. Val får bråttom därifrån. Utanför får hon gömma sig bakom en bil tillamman med honom eftersom Eric är utanför värdshuset. Ian frågar Val hur det gått med testsvaret men hon vägrar att svara. Hon tycker att det inte spelar någon roll för honom om huruvida hon är smittad eller inte.
 
Val som glömt väskan på kaféet kommer in lite senare för att hämta den. Brenda passar på att sno en parfym ur den innan hon lämnar tilbaka väskan.
Diane hotar Val med att skvallra om Ian för Eric om inte Val pratar med sin man.
 
Vanessa som numer är vän med Katie pratar med henne om Adam. När hon sedan är ensam med Adam så börjar hon sätta griller i huvudet på honom om att Katie kanske inte är så intresserad av honom för att han är rätt tråkig.
 
Dom behöver hjälp av någon med Gemmas läxor. Harriet erbjuder sig och tar det som en inviit så hon gör sig fin och tar med sig vin till läxläsningen. De sitter sedan och pratar lite och dricker av vinet. Dom märker att Harriet missuppfattat hans avsikter så han passar på att be Vanessa om hjälp när hon kommer hem. Harriet är på övervåningen med Gemma men på väg ner för trappan när hon hör att Dom ber Vanessa att låtsas vara ihop med honom för att Harriet inte ska tro något. Harriet talar om att hon hört allt sedan går hon därifrån innan det blir mer pinsamt för dem.
 
Adam, som inte kan släppa Vanessas ord om Katie, börjar försöka göra saker med henne. När hon ska ut med Vanessa erbjuder han sig att ta hand om en tvättmaskinsleverans som hon väntar på. När den sedan kommer så får han kämpa för att få in maskinen i huset.
 
Jai som ringer polisen angåene Rachels rymning med Archie får veta att han inte står som pappa så de kan inte göra något för att hjäpa honom. Han blir rasande och börjar hålla koll på Ali för att få reda på var Rachel kan vara. Han kollar Alis mobiltelefon på jobbet för att se om Rachel ringt. Ali som märker att hennes mobil inte ligger där hon lagt den och får sedan veta att Jai "hittat" den bllir rasande. Hon hittar honom hemma hos henne där han river runt för att hitta ledtrådar till var Rachel kan vara. När hon inte svarar på var Rachel är så ger han Ali sparken och hotar med att de måste flytta.
 
David blir mer och mer irriterad på Leyla. När hon är barnvakt så låter hon Jacob spela spel och titta på film eftersom han sagt att han inte har några läxor. David vill att Alicia ska säga åt sin syster att flytta men hon har svårt för det. Tillslut får hon chansen och de säger åt Leyla att leta annan bostad. Leyla blir ledsen så Alicia får dåligt samvete.
 
Val försöker att prata med Eric men eftersom hon inte kan säga som det är så sitter han och försöker gissa sig till vad som står på. Det går inte så bra men han blir lättad när han får höra att det inte är någon annan man hon är intresserad av för han vill leva med henne resten av livet.
 
Ali pratar med Rishi om att Jai sagt upp henne och bett dem flytta. Rishi pratar med Jai och talar om att han inte kan göra så. Rishi säger att Jai borde hålla Ali glad för annars får han aldrig veta var Rachel är för om Ali flyttar från byn så blir det svårare för honom att hitta Rachel.
 
Dan kommer hem till Ali och märker att något är fel. Han lyckas tillslut får ur henne hela historien för hon orkar inte hålla tyst när alla är övertygade om att Rachel är mordbrännare när hon bara skyddar Declan och Charity.
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Hej och hå... Vaaad tråkig serien är nu...Så dj..la osannolika storys så jag orkar inte ens kommentera dom...Men kan ju inte låta bli...Leyla, ha ha ha ....Omväxlande mamma och moster...Hur ska vi hat´....Val...Hur många avsnitt innan hon klämmer ur sej...? Och fortfarande, Dom med dotter...Vaaad gör dom där...? Charity, är det bara jag som ser liiiite dåligt samvete över vad hon håller på med ? .....Och Jai, ja, vad säger man där?? Du kanske skulle tagit mer ansvar när barnet föddes, så hade ditt namn stått i kyrkböckerna.........Nu blev jag upprörd, därför många punkter...............ALLA barn har en far, någonstans....Det passade att slippa från början, så kom inte och ställ krav nu.....Rachel och Sam ids jag inte ens fundera på...Fast vid närmare eftertanke ,jo....Huuur tänkte hon där...??? Jisses, bara dra så där...Hur skyldigt var inte det ?? Och varför skulle hon erkänna?? Om hon drar eller Sam sitter inne, vad är skillnaden?..Dom kan ju ändå inte vara tillsammans...Dumskallar...Ursäkta...(Sätter en röd ursäktande gubbe där) ......

2015-03-13 @ 22:56:41
Postat av: Catrin

Som vanligt skriver du Eliza som jag tänker, så jag behöver inte ens kommentera :) Läser alltid dina kommentarer med ett leende på läpparna :)

2015-03-14 @ 09:23:54
Postat av: Angelica T

Håller helt med dig Eliza. När snubben kom med hiv beskedet till Val var det första jag tänkte "hur många veckor ska gå innan hon klämmer ur sig det till någon" skönt att Diane ställde lite krav fast hon inte heller vet vad som står på. För trodde verkligen Val skulle berätta i fredags men nejdå, kanske på måndag om vi har tur. Sen det med Sam och Rachel, hade Sam suttit inne för det så hade dem ju faktiskt fortfarande kunnat vara tillsammans och träffats ibland. Men nu går inget av det. Men det är kul att se hur söt Sam är som står upp för henne fast hon stack. Han vet ju sanningen även om ingen tror honom. Vill bara Chas ska komma tillbaka och hon kan gott ta Aaron med sig också :) fast han stack ju för att slippa fängelse precis som Rachel så lär väl inte hända :( Asså är det bara jag som saknar Matthew King? Han må ha varit lite "bad guy" men han var väldigt rolig ibland också. Tråkigt han dog :( Fortsatt trevlig helg på er alla :)

2015-03-14 @ 16:28:15
Postat av: Ylva

Jag saknar också Matthew King. Declan är en trist och ocharmig "bad guy" tycker jag.

2015-03-14 @ 16:48:15
Postat av: ELIZA

Ha ha tycker det är jätteroligt att mina inlägg uppskattas!! ..Åh Ni pratar om Matthew King!! Riktigt charmig #badboy# ...Blink, blink....

2015-03-14 @ 17:17:55
Postat av: Astrantia

Här är en till som också saknar Matthew King! Synd att han dog för då kan han ju inte komma tillbaka till serien :-(

2015-03-15 @ 09:45:44
Postat av: Jonas

Jag saknar också Matthew King. För övrigt var det riktigt bra skådespel från den som gestaltade honom också.

2015-03-15 @ 10:48:02
Postat av: Stina

Förstår inte att så många tycker att HTG har blivit så tråkig, jag tycker det har varit riktigt spännande på sista tiden. Att det är osannolikt och att de ibland drar ut lite väl länge är sant, men det är ofta så i långserier. Förstår inte att det kan vara så lätt att bara försvinna. t ex Rachel det måste var ganska lätt att hitta henne även om Charity förser henne med pengar. Och Amy varför letade de inte efter henne när hon tog sig till Irland, måste varit enkelt att få tag på henne när hon steg av färjan. Men som sagt det här är inte verkligheten.

2015-03-16 @ 12:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0