Beauty & Bernice

Inskrivet onsdag 10/6 kl 08:18
 
Belles rättegång fortsätter. Idag ska juryn tänka över sitt beslut och de återkommer efter en kort stunds överläggande. Belle befinns skyldig till dråp och får sitta i ungdomsfängelse (?) tills domen avkunnas. Lisa och Zak bryter ihop och får panik men kan inget göra.
 
Bernice har en smygpremiär på salongen. De som kommer dit får ett kuvert var där någon har chansen att få en gratis behandling om man har guldlotten. Dan är den som vinner men vill inte utsättas för en spray-tan igen så han ger den till Andy. Bernice är glad och nervös och efter en stund så presenterar hon namnet på salongen, "Beauty & Bernice".  Kerry tar han om endel av gästerna så Bernice får träna själv på att utföra solduschningen. Hon och Andy går in i det andra rummet och när han börjar ta av sig så kan hon inte motstå honom och de börjar kyssa varann. Givetvis kommer de andra in och upptäcker dem.  De skrattar och retas så Andy blir förnärmad och säger att det inte är något mellan dem och kommer aldrig bli det. När alla gäster gått är Bernice jätteledsen.
 
Donna går hem till Ross efter salongspremiären. Han undrar om hon är ute efter honom eller om det är nya affärer på gång Donna svarar genom att gå upp för trappan till sovrummet.
Ross frågar sedan Donna om att fortsätta deras affärsverksamhet som kan bli lönsam men Donna säger nej.
 
David tar hand om Amba som sover gott. Priya kan duscha och vila medan David är där. När hon vilat en stund så upptäcker hon att även David har somnat. Priya låter honom sova även om hon sett att Alicia ringt och sökt honom.
Det gör att David missar Jacobs idrottsdag.
 
Alicia är besviken över att David sviker Jacob. När hon kommer hem efter idrottsdagen så söker hon upp David för att fortsätta deras planerade familjedag på puben. Hon blir irriterad på honom så de går in i rummet bakom puben för att prata. Han ber om ursäkt men Alicia är så förbannad att hon talar om för honom att hon tänker prata med Priya själv för så här kan det inte fortsätta. David ber henne att låta honom prata med Priya eftersom hon är kär i honom fortfarande.
 
Donna hämtar in Sam till förhör för att han försökt få Belle att rymma. Sean ser det och blir först orolig för att det är Belles domslut som ska berättas men Sam erkänner senare att det inte var därför.
 
Nicola ser Andy på puben och hon säger åt honom att be Bernice om ursäkt för hon är en fin kvinna och förtjänar inte att behandlas illa. Andy försöker sedan att be om ursäkt men Bernice tar bara en stor stark och häller den över honom.
 
Donna bestämmer sig för att April ska döpas. Hon börjar planera och Marlon är med på det. De frågar Rhona om hon och Paddy vill bli gudföräldrar. Rhona tackar ja trots att Paddy är på veterinärkonferens i USA. När de fortsätter planeringen kommer Donna på att hon också ska döpas.
 
Alicia ser Priya på kaféet. Hon passar på att prata med henne. Alicia talar om att David inte är Priyas man även om han är Ambas pappa. Hon säger att Priya måste inse att hon är en ensamstående mamma även om David kommer att hjälpa till med dottern. Priya förnekar att hon är ute efter David men att han bör ta sitt ansvar. Alicia svarar att David faktiskt har en annan familj och han kommer att välja den i första hand och kan inte Priya acceptera det så kommer de att flytta. David blir inte alls glad när han får höra att hon pratat med Priya trots att han bett henne att inte göra det.

Priya pratar med sin far efter samtalet med Alicia  Hon erkänner att hon har känslor för David och hon kommer inte att kunna gå vidare om hon inte har en ny man så därför ber hon Rishi att hitta en lämplig man åt henne.

Kommentarer
Postat av: Linn

Amber eller Amba? Vad heter babyn egentligen? Enligt den som gör textningen hette hon Amber igår, men Amba idag.

2015-06-09 @ 15:08:35
Postat av: Freja

Amba heter hon, översättaren har hoppar lite till och från så man blir lite förvirrad så var tvungen att googla fram det :)

2015-06-09 @ 16:24:04
Postat av: Jackson

Supervulgära Kerry är ändå härlig på något sätt.

2015-06-09 @ 18:34:37
Postat av: Anonym

Linn: Det blir mycket konstiga översättningar, men flickan heter Amba :)

2015-06-09 @ 18:47:58
Postat av: Jonas

Beauty & Bernice är ju ett bra namn på inrättningen.

David hade ju kunnat använda en väckarklocka för att vara säker på att inte missa Jacobs aktivitet. Jag förstår att Alicia är besviken på honom. Hon är väldigt sympatisk nuförtiden, särskilt i jämförelse med hur hon var i början av serien.

Som sagt, Tinkerbelles advokat begick ett grovt tjänstefel genom att inte protestera mot den nya åtalspunkten.

2015-06-10 @ 10:54:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0