En flygande inspektion

Inskrivet lördag 6/6 kl 20:44
 
Zak är förbannad på Cain som visat Belle klipporna så hon blir orolig för hans hälsa. Han säger att han är tillräckligt bra nu så de ska inte behöva oroa sig. När Zak senare för en tidig farsdagpresent av Belle bryter han ihop. Han säger till Lisa att han inte kommer att klara av ifall Belle hamnar i fängelse, att det är bättre att de rymmer istället. Lisa tycker inte om idén utan hon vill hellre bjuda över hela famijen på en middag. Sam råkar höra vad Zak säger.
 
Leyla är irriterad över att Megan har tagit över på fabriken tillfälligt för att Jai är på affärsmöte. Hon ringer till kontoret och låtsas vara från arbetsmiljöverket och att fabriken måste stänga tills en flygande kontroll gjorts. All personal får ledigt.
 
Rodney lyckas övertala Eric till att genomföra fallskärmshoppet i alla fall men själv ångrar han sig. Val är så orolig att hon ringer ambulans i förväg, förebyggande syfte eftersom hon är övertygad att Eric kommer att få en hjärtattack.
 
Ali försöker få Kerry att komma att titta på flyguppvisningen. Kerry har ingen lust att se när Dan ska briljera med att han vågar hoppa för att sedan kunna skryta om det i evigheter. Tillslut måste Ali tvinga Kerry att gå dit. Kerry hinner precis se när Dan kommer nedfarandes med en stor skylt som frågar henne om hon vill gifta sig med honom. Kerry blir alldeles till sig. När han landat så kastar hon sig över honom och svarar ja. Tyvärr så ramlar Dan så illa att han gör sig illa i nacken.
 
Katies parmiddag blir inte någon speciellt glad tillställning. Adam är först tvär och grinig men James ger sig inte utan börjar berätta om vad som hänt mellan honom och John. Chas sitter på helspänn och oroar sig för att sanningen ska komma fram men James håller sig lugn. Han säger att det har varit dumt med bråket med sin bror och att han ångrar sig men att det tyvärr är försent.
När James träffar Moira dagen efter är hon givetvis nyfiken och orolig för vad som sagts. Han lugnar henne med att ingen vet.
 
Val är lite förbannad och skäller ut Eric för att han hoppat fallskärm. Eric ska precis säga något när han får svårt att andas och tar sig för bröstet. Han lyckas i alla fall få fram att han vill leva med henne. Ambulansen åker iväg med honom medan Val stannar kvar
 
Jimmy och Nicola är ensamma på Home Farms kontor. De småretas med varann och plötsligt kommer de på att de faktiskt är ensamma. De börjar kyssa varann men precis då kommer Sam in för att be om ett förskott på lönen för att kunna köpa något åt Belle. Nicola svarar att hon inte kan ge honom något men Sam tjatar och Jimmy vill vara ensam med henne så hon säger att hon kan ju inte rå för om någon tar pengar ur växelkassan när hon inte ser. Jimmy skyndar sig att dra iväg med henne till ett sovrum när han hör det.
 
Sam kommer hem och ber Samson att börja packa. Vanessa som ska vaccinera grisarna kommer in till dem. Hon ser att de ska iväg på semester.
 
Megan berättar för Jai om den flygande kontrollen och han inser ganska snart att hon blivit lurad av personalen. Hon förstår att det är Leyla som ligger bakom blåsningen. Det gör att hon säger åt Leyla att rensa avloppen på toaletten istället för att packa godis. Leyla försöker få det till att det inte är hennes arbetsuppgifter men blir sedan tvungen att städa ändå.
 
Eric kommer hem från sjukhuset och mår mycket bättre eftersom det inte var någon attack. Han försöker prata med Val men hon undviker honom. Han tar det då som ett avvisande från hennes sida och han känner att han misslyckats med att fånga hennes uppmärksamhet igen.
 
Val däremot har haft fullt upp med en överraskning. Hon samlar vännerna och Harriet utanför kyrkan. David kommer dit med Eric så Val kan ställa sig på knä och fria till honom. Eric blir överlycklig när han inser att hon fortfarande vill ha honom.
 
Vanessa sitter på puben med Dom när hon hör att Sam ska köpa en present till Belle. Hon inser att Sam antagligen ska rymma med Belle så hon berättar om sina misstankar för Dom.
 
Sam ser Belle prata med Sean ute på gatan i byn. Han säger att han ska skjutsa hem henne men hon vill gå. Sam lyckas övertala Belle till att följa med ändå. Hon är tacksam för att alla ställer upp för henne och Sam svarar att alla de vill bara hennes bästa.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vad smal Dan har blivit

2015-06-04 @ 12:37:23
Postat av: Niitta

Inte så konstigt om han blivit utmärglad av att ta hand om Kerry.

2015-06-04 @ 14:59:31
Postat av: ELIZA

Ska det äntligen bli fred mellan Val och Eric...Må dom leva lyckliga i alla sina dagar...!!! Nu är jag korkad igen...Hur gick det där till, när Sam köpte?? resan med Irlands färjan??? Han hade inga pengar? Sa han... Köper man över nätet ska man väl betala med kort?? Eller ljög han, för att få tillgång till faxen?? Och slutligen, hur hade han kunnat fixa det ,om nu inte Nicola och Jimmy hade varit sugen på ett "pök" , och lämnade rummet???? Och kom han på det där alldeles själv...Blir alltid väldigt konfunderad när det ska packas väskor...Han skickade upp sonen för att packa...Planerar man inte vad man ska ha med sej i England...Eller slänger man ner det man får syn på i rummet...Usch, nu var jag kategorisk...Vickan är min nya favorit, mycket bra skådis...Gillade Paddy, mycket, tidigare, men ser honom knappt nu, men den karln har en underbar stamning, när han ska komma undan med nåt...Ha ha ha ...Va roligt!! Nu får vi ett bröllop till!! Dan och Kerry...Bara synd på nacken hans, men det går väl över, var ju inte nåt brutet i alla fall...

2015-06-04 @ 18:33:26
Postat av: Elin

Jag håller inte med angående Belle; det är inte hennes fel att Gemma drack mycket och därmed inte kunde ta sig hem. Att bli gravid med sin kompis pojkvän (eller dennes kärlek) är så gott som oförlåtligt. Naturligtvis var det lika mycket Sean's fel att de hamnade i säng.
Hoppas på prästen och Ashley!
Tyvärr pekar mycket på att Donna ska dö, annars hade jag hoppats på henne och Marlon igen.
Tycker inte det var så bra att Kerry "tvingade" Dan att gifta sig, han ville ju egentligen inte.
Hoppas att Charity och Declan åker dit så det ryker snart!!!

2015-06-08 @ 04:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0