Blanda inte affärer med den du har roligt med

Inskrivet kl 23:19
 
Cain hittar Adam välbehållen i skogen. Han lyckas övertala Adam att ge honom geväret. Cain berättar om när han fick veta att Zak var hans pappa. När de sedan är på väg tillbaka så försöker Adam få Cain till att inse att Moira inte är någon att lita på.
 
Leyla står ute på gatan och grillar hamburgare för att sälja. Hon får hjälp av Alicia och Katie. När Megan påpekar att det är alldeles dött i byn så börjar de tänka om. Leyla får de andra två tjejerna att klä sig lite mer utmanande för att sedan locka cyklisterna som deltar i cykelloppet att åka "fel" väg så de kan köpa hamburgare Även Jai hjälper dem att få köpare.
 
Chas skäller ut Moira för att hålla inne med sanningen så den skadat flera personer. Chas blir inte gladare när Moira säger att Adam är ute med ett gevär och Cain är ute med honom. Cain och Adam kommer hem igen. Adam vill inte prata med Moira men han erkänner att han berättat allt för Hannah och Holly. Cain packar väskan för att sticka. Moira bönar och ber om att han ska stanna men han lyssnar inte.
 
Donna hittar Ross vid scoutstugan. De sitter och pratar om vad som hänt och hon berättar om sin far som blev mördad vid ett rån. Donna säger att juveleraren har vaknat och mår bra och att han inte minns så mycket av rånet. Ross är på väg att kyssa henne men då drar hon sig undan. Han blir förvirrad av hennes dubbla budskap och då ber Donna honom om ursäkt för att hon bara utnyttjat honom sedan går hon därifrån.
 
Megan kommer in på puben för att redovisa sitt resultat för Jai. Hon har lyckas fixa ett kontrakt värt en halv miljon pund så hon retar Leyla som bara lyckats få ihop lite mer än 100£ Jai väljer då att låta Leyla bli den som investerar eftersom han inte vill att någon annan tar över hans företag. Han säger sedan till Megan att man inte bör blanda affärer med den man har roligt med.
 
Moira försöker få tag på Cain men det visar sig att han lämnat mobilen hemma. Hon försöker sedan ringa Holly och Hannah men ingen av dem svarar.
 
Leyla kommer in på fabriken och börjar säga åt arbetarna att skynda på. När de undrar varför hon inte hjälper till så svarar hon att hon numer är en av ägarna. Jai blir inte alls glad när hon stormar in på kontoret och ska göra plats åt sig själv. Han förklarar att han skrivit ett kontrakt åt henne och att hon behövs bland dem som packar. Leyla går ut till arbetarna och visar dem när hon river sönder kontraktet och ber Jai att stoppa upp det någonstans, sedan rusar hon ut.
 
Diane och Debbie kommer hem från Spanien. Bernice berättar för Diane om sin nya pojkvän men nämner inte vem det är. Andy träffar sedan Bernice i salongen. De börjar kyssa varann men precis då kommer Diane in och blir chockad.
 
Megan får höra om Leylas korta karriär på fabriken. Så när Jai kommer för att tala om att han ångrat sig och vill att hon investerar så säger hon nej för nu har hon ångrat sig. Hon pratar sedan med Alicia om att  starta bröllopsföretaget igen. Alicia förklarar att hon inte kan börja jobba med Megan nu eftersom hon behöver flexibla tider för Jacobs skull.
 
Moira pratar med Zak om sin oro för att Cain har stuckit. Zak pratar med Chas och Debbie som genast åker iväg för att leta efter honom. Moira söker sedan upp Debbie för att höra om hon vet något. Debbie är så besviken  så hon säger att hon tänker ställa till ett helvete för Moira om inte Cain hittas.
 
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Förstår inte det här med att de reagerar på åldersskillnaden mellan Andy och Bernice, är inte Kerry som han var med tidigare jämngammal med Bernice? Det är ju ofta sådana förhållanden i serien, Katie och Declan, Katie och pyromanpolisen, Rodney och Kelly, Adam och Declans förra fru, Moira och Alex, Eric var gift med en ung asiatisk tjej, Nicola var gift med en gammal gubbe

2015-06-16 @ 17:27:56
Postat av: Jonas

Mycket bra att Megan satte smilfinken Jai på plats. Han är en lömsk orm.

Jag kan tänka mig att Kerry är 40 och Bernice kanske fem år äldre, så jag tycker heller inte att det är så stor skillnad mot Andys förra förhållande.

Nicola var inte bara gift, hon försökte även döda den gamle mannen.

2015-06-16 @ 20:07:08
Postat av: Niitta

Oj, det med Nicola minns inte jag. Vad gjorde hon, antar att hon ville åt ett arv, för han var ju rik, som jag minns det.

2015-06-16 @ 22:18:54
Postat av: Jonas

Stämmer, hon var ute efter pengar.

2015-06-16 @ 23:09:07
Postat av: Linn

Mycket bra skådespeleri av alla inblandade i den senaste dramatiken i familjen Barton! Jag är imponerad.

Leylas & Megans bråk om vem som skulle investera i fabriken var fånig.

Ross & Donna verkar ha bra personkemi. De skulle mycket väl kunna bli ett par, förutsatt att de kan trassla sig ur historien med inbrottet och det skadade brottsoffret osv.

Nämndes det inte också idag (eller var det igår?) att Belle hade fått tillstånd att överklaga sin dom? Innan man vet ordet av är hon säkert fri igen, hur osannolikt det än verkar.

2015-06-17 @ 00:04:45
Postat av: AnnaS

Nicola har verkligen en del på sitt samvete! Lite svårt att minnas nu, när hon blivit riktigt vettig!

Varför ska Chas och Debbie jaga iväg efter Cain? Det vore väl bättre att han fick lugna ner sig ett tag och komma tillbaka när han känner för det. Han kanske är sur på Chas, men varför skulle han lämna Debbie utan att berätta var han är?

2015-06-17 @ 01:21:55
Postat av: Astrantia

Jag har uppfattat Kerry som max. 35 år. Hon fick väl Amy som väldigt ung? Och Bernice tycker jag ser ut att vara i runt 45 år. Oavsett så unnar jag Bernice lite kärlekslycka <3. Jag tycker synd om Ross, han har nog varit lite av en Casanova förut men verkar förälskad i Donna. Hoppas de också får lite lycka, vad har Donna att förlora...

2015-06-17 @ 11:06:40
Postat av: Jonas

Astrantia: det är fullt möjligt att du har rätt, men hon ser ut att vara åtminstone 40.

2015-06-17 @ 13:10:54
Postat av: Astrantia

Kan ju vara att Kerrys "ungdomliga" sätt gör att jag uppfattar henne som yngre också :-)

2015-06-17 @ 15:34:16
Postat av: Jonas

Mycket möjligt. Hon klär sig väldigt ungdomligt ibland.

Du har nog rätt angående hennes ålder dock. Kommer också ihåg att det har sagts att hon var väldigt ung när hon fick Amy.

2015-06-17 @ 16:03:32
Postat av: Gerd

Undrar vem som sköter verkstaden, tycker att alla springer omkring med annat, Dan kanske ??

2015-06-17 @ 18:09:46
Postat av: Astrantia

Gerd, ja det finns ju väldigt mycket verksamheter i den lilla byn men bemanningen verkar vara lite si och så på flera ställen! Tänkte just häromdagen att det var konstigt att Ross gick omkring i vanliga kläder istället för arbetsoverall. (Inte för att jag har något emot det i och för sig, jag gillar ju hans stil.)Vad gör folk hela dagarna? Hur har de råd att åka utomlands trots att många inte ens verkar jobba deltid? Fast i och för sig, de bor ju flera stycken i små lägenheter så de spar väl in på boendekostnaderna :-)

2015-06-17 @ 19:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0