Regn, skott och poliser

Ärligt talat, detta är inte HTG för mig.
Jag är så less på detta, det är inte den mysiga serien om engelska landsbygden =(
 
 
Inskrivet kl 21:48
 
Alicia ligger skadad på golvet medan Ruby håller press på skottskadan.  Priya och David försöker trösta Alicia så hon inte ger upp. De sjunger lite för henne. När Alicia ber David att ta hand om Jacob om hon dör så protesterar han. Mest antagligen för att han inte vill att hon ska dö.
 
Regnet fortsätter att vräka ned utanför. Declan kommer till byn och får reda på vad som hänt. Han erbjuder alla som står ute att komma till Home Farm för att värma sig. Både Megan och Robbie blir förvånade när massa bybor kommer hem till dem, dyngsura och chockade.
 
Dan vill att Debbie distraherar Cameron för att de andra ska kunna ta geväret. Debbie börjar prata med Cameron om hur mycket han betyder för henne men han litar inte riktigt på det hon säger. När hon säger att han kan släppa Alicia för att de lättare ska kunna få igenom sina krav för frigivning så börjar han tro på det. Plötsligt är Dan nära för att ta vapnet men då ropar Debbie till Cameron att det är en fälla. Det slutar med att alla återigen sitter ihopsamlade under vapenhot. Tillslut får Debbie Cameron till att släppa allihop utom henne och Chas som blir kvar när Cameron ändrar sig. Sedan vill han få Debbie till att välja vem av dem som han ska skjuta först.
 
David och Dom följer med Alicia i ambulansen till sjukhuset. Där blir det sedan en aningens rivalitet då Dom känner sig utanför när David gör allt för att få vara nära henne trots att det är Dom som är hennes pojkvän.
 
De frisläpta ur gisslan åker till Home Farm. Moira kommer med mat men de har redan ätit eftersom Ruby slängt ihop lite mat åt dem alla.
Jimmy och Nicola är lyckliga över att hon klarat sig så han måste pussa på henne hela tiden.
Ali påpekar för Ruby att hon vet om att väskorna var packade. Ruby försvarar sig med att hon trots allt är kvar i byn medan hennes mamma åkt.
Laurel blir förtvivlad då hon inte vet var Marlon är så hon åker tillbaka till byn.
 
Priya försöker trösta Jacob men han vill bara vara hos sin mamma. Hon tar då med sig honom till sjukhuset men precis innan de kommer har Alicia fått ett hjärtstillestånd så läkarna gör sitt bästa för att få liv i henne igen så Jacob får inte träffa henne.
 
Marlon vaknar när vattnet stigit så mycket i källaren att han börjar flyta omkring. Han tar sig upp i trappan men inser att Cameron är där uppe och håller andra tillfångatagna. Marlon vadar runt i vattnet och försöker ta sig ut genom källaringången men han får inte upp luckan. (Det verkar lite oroväckande med all elektricitet och vattnet som finns där nere)
 
Polisen har prickskyttar utanför men regnet gör att de får svårt att agera för risken att träffa någon annan är stor.
 
Debbie och Chas tjafsar med varann och de blir rätt hetsiga och elaka. Cameron blir bara tröttare och mer förvirrad. Han dricker en endel men när Debbie försöker ta geväret ifrån honom så misslyckas hon. Han blir irriterad och börjar hota dem igen. Cameron säger att Debbie och Chas kommer aldrig att kunna leva i samma by eller ens på samma planet för de kommer alltid att anklaga varann, så han säger åt Debbie att tala om vad hon vill att han ska göra med dem...
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Riktigt spännande, hoppas så att m får vara kvar, vill inte förlora honom....

2015-01-07 @ 12:58:40
Postat av: lottis

Synd att de tagit bort repriseringen av avsnitten på natten. Mu blir jag än mer tacksam över denna site! Så tusen tack för att du fortsätter skriva om htg!

2015-01-07 @ 17:11:51
Postat av: Ylva

Ja vad spännande! Bra att Jimmy och Nicola blev sams. Och trevligt att Declan visade ngn slags mänsklig sida. David ÄR ju kär i Alicia! När ska han förstå det själv?

2015-01-07 @ 17:35:43
Postat av: Julia

Hade helt missat att HTG började idag så blev väldigt glad när jag av en slump gled in på den här sidan idag.

Väldigt spännande just nu. Hoppas det inte leder till att någon lämnar serien bara.. ja förutom Cameron då, han kan gott lämna, tyckt om hans karaktär men nu har han väl ändå gjort sitt.

Ser ofta att flera skriver här att de inte har möjlighet att se serien pga jobb eller dyl. ni vet om att ni kan se alla avsnitt i upp till en vecka på tv4play? :) kan förstå om man inte alltid hinner det heller dock och då är det ju toppen att denna bloggen finns!

2015-01-07 @ 21:28:41
Postat av: TinaV

God fortsättning på er alla, usch vad det var jobbigt bitvis att titta idag, att äta lunch och gråta samtidigt är inte en hit.
Nu vill jag att Cameron åker fast och lugnet lägger sig ett tag i byn.

2015-01-07 @ 22:01:03
Postat av: Agneta

Jag är också trött på det här.

2015-01-08 @ 14:28:52
Postat av: Pandora

Jaaaa! Nu är skithögen äntligen död, och det tog bara tre dubbelavsnitt för att ta honom av daga! Jag var litet skraj för att detta skulle mjölkas i oändlighet, men producenterna nöjde sig med bara sex avsnitt!! Kan ni haja! Bara SEX avsnitt! Hastighetsrekord i HTG-universumet!

Nu så återstår endast en sisådär förtioelva avsnitt med en posttraumatisk Marlon tröstad av en förstående men gnällig Laurel, en komatös Alicia, en självförbrående Zak och en själsligt förstörd men ändå stark Debbie/Chas-relation innan livet äntligen går vidare i byn!

Gud vad jag älskar Emmerdale!=D

Förresten.. Hur mnga gånger har Woolie blivit kvaddad nu?

2015-01-09 @ 05:02:39
Postat av: Anonym

Men va f---n, taskigt att skriva om Cameron i detta inlägg. Trodde det var sade nu när adm gjort det så bra med dagsindelning :(

2015-01-09 @ 07:33:16
Postat av: SuraSara

Mitt inlägg ovanför, sorry anonymiten

2015-01-09 @ 07:34:32
Postat av: SuraSara igen

Safe ska det givetvis vara, mobilen ändrar själv 😐
Asbra blogg förresten.

2015-01-09 @ 07:36:38
Postat av: Anonym

Kommer inte in på kommentarerna 8 & 9.... Är så frustrerad på P!!!

2015-01-09 @ 17:03:39
Postat av: TinaV

Gå in på arkiv vid sidan av inlägget och klicka på det datum du vill läsa.

2015-01-11 @ 18:31:59
Postat av: Mia

Tack för att du skriver denna blogg, jag kan ej kolla på tv4 play tyvärr, jobbar ju dagtid och nu har de tagit bort reprisen på natten ju. Vi är många som har skrivit till tv 4 och klagat, verkar ej hjälpa tyvärr. Men bra om så många som kan skriver och klagar. Inte skoj när man följt serien i många år...tack snälla för detta :)

2015-01-13 @ 01:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0