Hunter har slutat att jaga

Inskrivet kl 22:57
 
David blir lite chockad när han ser graviditetstestet. Han får knappt fram ett ord så han frågar hur det gått till. Priya blir rätt irriterad på honom. David går iväg när hon inte vill prata mer med honom. Priya går in och gör testet. Noah ser det och förstår på en gång vad som händer. Charity kommer in och när hon får veta att Priya är gravid så försöker hon trösta henne. Jai kommer hem och Noah är snabb med att tala om att Priya är gravid.
 
Amy och Andy ringer på hos Joanie som inte alls vill prata med dem. När Amy vill komma in säger Joanie att Kyle är hos sin gudmor och att Amy får inte veta vem det är. Amy är på väg att gå till bilen men ser att det rör på sig i Kyles sovrum så hon springer tillbaka till dörren och börjar banka på den för att hon vill komma in. Det leder till att Joanie ringer polisen.
 
Georgia är ursinnig och hon känner sig förödmjukad när vännerna från golfklubben avslöjar Rodneys andra alter ego, Hunter. Veronica skrattar åt honom och säger att han inte var så mycket att ha. Georgia går därifrån och vill inte alls ha med honom att göra. När de sedan ses så gör hon allt för att undvika honom.
 
Jimmy och Bernice fortsätter att bråka med varann om vem som vill ha vem. Gabby står i trappan och flinar åt dem. Jimmy blir så förbannad så han säger åt Bernice att se sig om efter annat boende. Det gör att när Gabby är ensam med sin mamma på puben så erkänner hon att det var hon som la bh:n i hans ficka. Diane hör det och Bernice säger åt sin dotter att inte förstöra andras äktenskap. Bernice talar sedan om det för Jimmy som inte tror henne utan tror att hon bara skyller ifrån sig på dottern.
 
Jai försöker be Sam om ursäkt, han ville inte vara otrevlig men han vill bara skydda sin familj och det är bäst för Charity att inget veta. Jai förklarar att om Sam berättar det så kommer så många människor att bli lidande, bland annat han och Rachel. Det gör att Sam talar om för Rachel lite senare att han inte tänker säga något till någon.
 
David har svårt att koncentrera sig så Alicia tror att det är för att han insett att de två aldrig kan få barn ihop. Givetvis nekar David till det. Han påpekar att han faktiskt aldrig pratat om att han vill ha barn för han är nöjd med att kunna ta hand om Jacob. Han söker ändå upp Priya för att höra om hon gjort testet. Priya säger att det var negativt och att hon aldrig vill se honom eller prata med honom mer. Hon häller upp ett glas vin för att "fira" att hon slipper honom men när David går så häller hon ut vinet.
 
Polisen kommer till värdshuset för att ge Amy en skriftlig varning. Joanie har gjort en anmälan, så om Amy inte låter henne vara så kommer Amy att hamna i arresten. När Kerry får höra det blir hon rasande och ska åka till Joanie på en gång. Amy försöker stoppa henne men lyckas inte.
 
David följer Jacob till skolbussens hållplats. När David gått så berättar Noah att Priya väntar barn så Jacob går hem igen och berättar det för sin mamma. Alicia blir chockad och undrar varför David inte sagt något. Han svarar att Priya sagt att testet var negativt. David söker sedan upp Priya när hon jobbar på puben. Han frågar henne om varför hon sagt att testet var negativt och att han faktiskt bryr sig eftersom det är hans barn. Priya säger att hon tänker göra abort för att inte behöva ha med honom att göra. Jai, Rishi och Georgia hör allt för de är inte så diskreta.
 
Gabby träffar Nicola på kaféet. Hon ber sin moster om ursäkt för att hon lagt bh:n i Jimmys ficka. Nicola förlåter henne och säger att de två är nog rätt lika varann ändå. Jimmy får reda på att Bernice hade sagt sanningen när hon sa att det var Gabby. Det gör att han måste ta tillbaka önskan om att Bernice flyttar, så han säger att hon får bo kvar så länge hon önskar. Nicola ser inte allt för glad ut över det.
 
Kerry är uppretad och skriker på Joanie utanför hennes hus. Amy försöker lugna ned sin mamma men det går inte så bra. Strax efter kommer polisen och ska ge Amy en till varning men Kerry är bråkig så de båda blir arresterade istället. Det slutar med att Kerry och Amy hamnar i varsin cell under natten.
 
Alicia frågar David om hur han känner för det att Priya är gravid. Han berättar att han inte kan göra något eftersom Priya tänker göra abort. Alicia säger åt honom att det här kanske är enda chansen för honom att få ett barn så han måste övertala Priya att behålla det annars kanske han kommer att ångra sig resten av livet.
 

Kommentarer
Postat av: Mikis

Åh nej! Inte ett till stackars barn som ska ha trassliga föräldrar... Hoppas faktiskt att priya gör abort!
Ska amy o kerry äntligen fatta nu?! Maken till irriterande människor...

2015-01-21 @ 17:35:58
Postat av: Ylva

Ja alltså Kerry och Amy... Skämdes riktigt å deras vägnar. SÅ pinsamma!:(

2015-01-21 @ 18:44:15
Postat av: Catrin

Det börjar bli lite tjatigt det här med Amy och Kyle nu, och inte gör Kerry saken bättre precis.När ska dom fatta??

Vem som helst förstod väl att Noha skulle "skvallra" för Jacob,det var ju ingen som direkt sa att han inte fick säga något..

2015-01-21 @ 21:44:38
Postat av: Anonym

Kerry! Det finns inte ord :(

2015-01-22 @ 01:27:02
Postat av: Stina

Å vad omogen Amy är måtte hon aldrig få ansvar för Kyle hon beter sig som ett barn själv. Och prya jag har aldrig gillat henne men nu börjar jag tycka om henne. Hoppas hon gör abort hon skulle ju som hon själv sa bara bli en slags surrogatmamma. Men för intrigens skull kanske hon måste behålla barnet. Det kan inte vara lätt att hela tiden hitta på nya intriger

2015-01-22 @ 22:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0