Mina barn och andras ungar

 
Jag kan inte se dagens avsnitt på tv4-play för de strular =(
Så jag vet inte vad som händer...men återkommer om jag kan se det i morgon.
 
Inskrivet tisdag 20/1 kl 21:34
 
Nu har jag äntligen kunnat se gårdagens avsnitt. Jag vill bara påminna er om att försöka kommentera under rätt dag även om det är svårt när det inte finns något inlägg än.
 
David ska väcka Jacob och upptäcker att han är försvunnen. Alicia blir förtvivlad och de ger sig ut för att leta. David frågar Val och Eric som står ute vid bilen om de sett grabben. Val som inte pratar speciellt tyst råkar säga att Alicia inte är Jacobs mamma. Rachel och Sam hör detta men även Amy. Val säger att det är Leyla som är den biologiska mamman. När Rachel hör det blir hon tankfull. Hon oroas av att Jacob rymt när han fått reda på sanningen om ena föräldern.
 
David går hem till Sharmas och frågar efter Jacob där. Det leder till att de, även Priya, går ut för att leta. Hon märker att Noah beter sig konstigt och när han sticker iväg följer hon efter honom. Det visar sig att Noah har kontakt med Jacob och han har varit hos Sharmas. Priya kommer in i köket när de fixar smörgåsar.

Sam är på gott humör så han pratar om barn och föräldraskap. Han nämner att Rachel och han kanske lyckas ännu bättre med deras tredje barn. När Rachel tystnar så tar Sam det som att hon inte är intresserad av att skaffa barn med honom
 
Amy mår också dåligt när hon tänker på Jakeys reaktion på att Leyla är hans mamma. Det gör att hon oroar sig för att Kyle ska få problem när han blir större.
 
Megan försöker få Declan till att betala en summa till Katie för att hon ska flytta för annars kommer han inte kunna koncentrera sig på jobbet om hon bor kvar på Home Farm. Declan vägrar ge med sig men tillslut så ger han ändå Katie en check som hon accepterar.
 
Rachel söker upp Rishi på fabriken. Hon säger att hon vill berätta sanningen eftersom hon är så trött på att ljuga för dem hon älskar, speciellt Sam som är ärligheten själv. Rishi beklagar sig över allt elände som hänt hans familj den senaste tiden och han vill inte ha mer problem. Precis då kommer Charity in så Rachel tystnar och går därifrån.
 
Priya ringer och talar om att Jacob är hos dem. Alicia och David kommer för att hämta honom men han vägrar att följa med dem. Det slutar med att Jacob får stanna hos Sharmas i några dagar.
Jacob säger att han vill bli bortadopterad för han litar varken på Alicia eller Leyla. Priya försöker prata med honom och hon säger att han har den bästa mamman i världen, ingen kommer någonsin att älska honom som hon gör. Efter ett tag får hon Jacob att återvända hem. Alicia och David blir lättade och tackar henne. Priya säger återigen att hon gör det inte för deras skull utan för Jakeys.
 
Bernice är med Angel och Gaby på kaféet. Gaby är rätt uppnosig och kallar Brenda för flintskalle. När de ska gå så påpekar hon att hon tänker inte berömma Brenda för att hon går runt och torkar borden. Angel vänder sig om och lipar till Brenda och Bob. (Jag förstår inte varför Gaby plötsligt ger sig på Brenda på detta sätt. Har det hänt något mellan dem som jag glömt eller missat?)
Bob och Brenda kommer hem till Kings för att tala om vad som hänt. Bernice tycker att det inte var så illa, att det är sådant barn gör utan att tänka sig för. Nicola ber åtminstone om ursäkt.
 
Sam ber Rachel om ursäkt för att han är så himla ärlig, kanske lite för ärlig för sitt eget bästa. Precis då råkar Samson vifta till med sitt tomtebloss vid några raketer som råkar brinna av. (De ska ha en festkväll hos Dingles på Bonfire-night och Zak har kommit hem) Raketerna kommer lite för nära Archie så de får åka in till sjukhuset för att han ska plåstras om. Lisa går över till Sharmas för att berätta att festen är inställd.
 
Jai blir rasande och går över till Dingles. Rishi följer med honom. Jai skäller ut Sam för att inte ha koll på raketerna och barnen. När de gått säger Sam att Jai var mer förbannad än Rishi fast det borde vara tvärtom.
Det gör att Rachel berättar sanningen för honom. Sam blir besviken över lögnen och han kan inte förstå varför hon ljugit. Han tar jackan och går iväg men innan han går säger han att han kommer inte kunna ljuga för sin familj så som hon gjort.
 
 

Kommentarer
Postat av: finländskan

Kan någon annan berätta lite om vad som hände om det skulle gå så att Marie inte kan se avsnittet?

2015-01-20 @ 05:29:26
Postat av: Jackson

Nu är det verkligen läge för Bernice och Dom att ta itu med sina hemska döttrar på skarpen! Håller helt och fullt med Nicola. Jaha, Rodney, hur skall Du nu klara Dig ur den uppkomna situationen???? Heja Sam! Det är ruter i Dig!

2015-01-20 @ 13:18:26
Postat av: ELIZA

Visst är det ruter i Sam..Men kan samtidigt tycka att, vad har han med det att göra? Hur Rachel har krånglat sej ur den situationen...Och dom otrevliga döttrarna tar väl efter sina föräldrar...

2015-01-20 @ 13:38:19
Postat av: Ylva

Priya eventuellt gravid. Typiskt! Kanske inte riktigt vad Alicia och Davids relation behöver...

2015-01-20 @ 18:28:36
Postat av: Carina H

Synd att TV4 har slutat med reprisen och du inte kan se, finländskan. Jag började skriva en sammanfattning till dig, men det var inte lätt så jag är glad att Marie kunde titta :) Hej alla förresten! Jag har läst bloggen men aldrig kommenterat, tror jag.

2015-01-21 @ 01:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0