Pengar som pengar

Inskrivet lördag 17/1 kl 11:40
 
 
Amy får reda på att hon inte har någon som helst chans att få tillbaka Kyle eftersom adoptionen är genomförd och hans mamma är den kvinnan som dog. Amy blir förvivlad när hon hör det.
 
Nicola har sin halloweenfest. Det kommer en hel del människor, även folk vi inte känner igen. En av dessa har klätt ut sig till en rödsminkad djävul och flirtar med Bernice trots att han kommit dit tillsammans med en annan kvinna. Senare ser man när mannen kommer ut från ett rum och strax efter kommer Bernice med massa rödfärg kladdat runt munnen. Kerry är utklädd till en riktig häxa, hon såg faktiskt rätt äcklig ut. Nicola muttrar över att det är så många där. Priya pikar Alicia så fort hon får chansen.
När det är är en tävling lite senare så får Jacob ett utbrott och springer iväg när Gemma inte vill ta emot en ballong under hakan.
 
Cain och Ross får iväg några bilar. De siktar sedan in sig på Declans bil när han kommer tillbaka till Home Farm. Han väntar på en som ska köpa bilen. Katie som fortfarande är på Home Farm träffar Ross ute vid en bil. De står och pratar lite eftersom hon tror att han jobbar där men Ross svarar att han är en av gästerna. Declan ser dem men Ross hinner åka iväg precis innan Declan upptäcker att hans bil är borta. Han blir rasande och tror att Katie har del i detta.
 
Edna som varit på Nicolas fest går iväg till kyrkan för att ta det lite lugnt. Hon har precis pratat med Sandy om Ashleys önskan om att bli präst i byn igen. Hans ord får henne att ändra sig och när hon ser Ashley i kyrkan så talar hon om att hon inte har något emot att han börjar i församlingen igen.
 
När Alicia, Jacob och David kommit hem efter festen så kommer det plötsligt en sten inkastad genom en ruta. När de kollar ut så ser de ingen där. Alicia är övertygad om att det är Priya som kastat stenen.
 
Ross ger Cain den största delen av pengarna för bilarna innan han drar ifrån byn. Cain åker till Home Farm för att prata med Declan. Han ger Declan en massa pengar för Moiras skuld. Declan vill inte acceptera budet eftersom det inte är hela summan men Megan råder honom att ta emot dem. Declan muttrar eftersom han anar att Cain är inblandad i bilstölderna men skriver ändå ett brev till Moira där det står att hon inte har någon skuld kvar.
När Katie kommer in i rummet strax efter så blir Declan så förbannad att han slänger ett glas i väggen.
 
Moira får brevet från Declan av Cain. Hon undar varifrån pengarna kommer för är det på olagligt vis vill hon inte lösa in skulden. Cain förklarar att han kanske inte alltid gör allt på rätt sätt men han tar hand och bryr sig om de han älskar.
 
Alicia kommer in på kaféet och börjar anklaga Priya, som sitter där, för stenkastningen. Priya fattar ingenting men säger att om hon vill ge igen för att hon hatar Alicia och David så vet de båda hur hon skulle göra. Alicia bryter ihop och talar om för David att hon måste berätta för Jacob innan någon annan gör det.
 
Moira försöker få reda på hur Cain anförskaffat sig pengarna men han säger inget. Precis då kommer Adam och Katie in i köket och de pratar och skrattar åt vad som hänt Declan och bilarna. Moira inser direkt vem som legat bakom och hon blir rätt förvånad när hon förstår att Ross hjälpt Cain med detta.
 
James kommer för att försöka få med sig Ross hem men får veta att sonen dragit igen. Han pratar med Moira om gården och säger att John hade varit stolt över hur hon klarar av skötseln. När Moira erkänner att det inte alltid varit så lätt och att hon precis tänkt sälja så svarar James att de har bondelivet i blodet.
 
Kerry lurar Joanie att komma till byn med Kyle för att få en chans att få henne att ändra sig angående Amy. Joanie som tror att Kerry ska prata om ärftliga sjukdomar blir rasande och vill inte ha med dem att göra. Hon tar Kyle och rusar ut. Cain som precis kommer gåendes får hålla Kyle i handen medan Joanie öppnar bilen. Amy står utanför värdshuset och ser dem. Joanie packar in barnet i bilen precis är Amy kommer springandes. Amy hinner inte prata med dem för Joanie skyndar sig iväg. Cain förstår inte vad som händer så Amy talar om att det där var hans son.
 
Cain kommer hem lite sent för han var tvungen att ta en öl. Moira frågar inte varför men hon säger att hon är ändå glad att han tar sådana risker för hennes skull.
 
Alicia berättar för Jacob om Leila. Han förstår först inte men blir sedan ledsen över att Leyla inte ville ha honom. Alicia försöker förklara att hon älskar honom så mycket även om hon inte är hans biologiska mamma. Jacob är ledsen och vill vara ifred. Alicia är förtvivlad.
På kvällen så smyger Jacob ut utan att någon märker det.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Det är säkert psykopat-Dom och/eller hans dotter som har kastat stenen, möjligtvis på uppmaning från Priya, men troligtvis på eget bevåg.

Vem var mannen som flirtade med Bernice? Det var svårt att se, utklädd som han var.

2015-01-16 @ 17:26:45
Postat av: Anonym

Undrar också vem han på maskeraden var!

Jag tror också att det var Doms dotter, vad hon nu heter, som kastade stenen. Bråkade inte hon och Jake om nåt på festen?
Hoppas att Jakey kommer att kunna hantera det här med att Leyla är hans biologiska mamma. Men nu har Priya i alla fall inget att hota med.

2015-01-16 @ 19:19:14
Postat av: AnnaS

Den här gången är det jag som är anonym.

2015-01-16 @ 19:26:02
Postat av: MariaF

Åh... Blev nästan lite kär i Cain idag:)

2015-01-16 @ 19:56:29
Postat av: Catrin

Jag ÄR kär i Cain ;)Han växer i mina ögon hela tiden. Såå gulligt när han höll Kyle i handen :)

2015-01-19 @ 11:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0