Bananer och sparris

Inskrivet kl 21:54
 
Alicia pratar med Dom om förlovningen. Hon ber honom att inget säga eftersom de vill prata med Priya först. Han svarar att det är inte han som är den som vill såra folk. När Alicia sedan pratar med David så säger hon att hon vill vänta med förlovningen och bröllopet för att inte folk ska ta illa upp. Det gör David mer ivrig, så när han träffar Jude frågar han om ledig tid i kyrkan för en snabb vigsel så fort som möjligt. Jude lovar att kolla upp schemat och sedan återkomma och han kommer inte säga det till någon.
 
Jai möter Charity och Noah utanför affären. Noah blir glad och Jai berättar om hur Charity räddade hans liv. Sedan kommer de överens om att ses även om Charity är emot det. När Jai sedan dyker upp så har han köpt en fyrhjuling till Noah och en bil till Charity. Noah blir givetvis glad men Charity blir rasande när hon tror att Jai försöker köpa dem. Jai svarar att han bara vill tacka för att hon räddade hans liv. Charity tar emot bilen och åker direkt till Cain för att be honom sälja den. När Jai får reda på det blir han först besviken men sedan säger han att han gör allt för henne om hon vill ha honom tillbaka.
 
Ali och Ruby träffar Dan på kaféet. Han får bananer och sparris för det ska vara bra för honom om han ska göra Ruby gravid. Dessutom får han inte ha sex eller dricka alkohol, vilket Kerry opponerar sig emot när hon får reda på det.
 
Jude frågar Betty, Pearl och Edna om hur utfrågningen av prästkandidaterna gått. Bara Edna är den som förespråkar Ashleys konservativa syn. När Moira kommer in på kaféet där de sitter så får hon höra att hon är en svikare som hjälper en brottsling så stackars Laurel kanske hamnar i fängelse.
 
Rättegången för Laurel är idag och hon får böter på 500£ och blir dessutom skyldig att betala lika mycket i skadestånd till Ross. När hon kommer hem vill hon ta det lugnt så Marlon går med Paddy och Rhona till puben. Strax efter de gått så knackar det på dörren och Ross kommer in. Han vill ha sina pengar men Laurel säger åt honom att han får dem via domstolen och har han tur får han det som 20£ i månaden. Ross försöker i alla fall att få pengar men Laurel bara hånflinar åt honom så han går därifrån tomhänt.
 
Kerry hjälper Amelia med kläderna till skönhetstävlingen. Sedan får Amelia öva på sitt uppträdande och Kerry lovar att skjutsa flickan till tävlingen.
 
Jude kommer till puben och talar om för David och Alicia att det är fullbokat fram till jul. Alicia förstår inte vad han menar men när David berättar att han vill gifta sig med henne så fort som möjigt blir hon glad. De lyckas övertala Jude att viga dem på självaste juldagen efter julmässan. Han får fortfarande inget säga till någon.
 
Rodney får se en annons om Hunters tjänster med en bild på honom. Han blir förvånad men det visar sig att Georgia satt in annonsen för att göra reklam för honom. Hon tycker att det är bättre att marknadsföra sig själv så gott det går. Både Nicola och Bernice blir upprörda när de ser annonsen.
 
Jai kommer in på Kings kontor för att prata med Charity. Denna gång lyckas han övertala henne till att ändra sig och ge honom en chans till. Han fick henne att påminna sig om hur svårt de hade det när de träffades på grund av alla trakasserier Cain utsatte dem för men ändå så gav de aldrig upp. Charity faller för hans envishet och lovar att komma hem igen.
 
Cain upptäcker att Ross ligger och sover i ladan. Han blir rasande och vill jaga iväg honom innan någon annan får syn på honom. Marlon som kommit över för att prata med Moira hör ordväxlingen mellan Ross och Cain. Han blir förbannad för han märker att Moira inte tar avstånd från Ross även om hon inte visste att han var där först.
 
Moira lovar att låta Ross bo hos dem i några dagar om han ber Laurel och Marlon om ursäkt. När de kommer till puben så blir inte stämningen så jättebra. Marlon vill inte alls lyssna på dem så Ross går ut igen. Där utanför möter han gangsterbossen (jag kommer inte ihåg vad han heter). Bossen vill att Ross fixar fram pengarna han är skyldig, även om det innebär att han måste stjäla från Moira och familjen.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Lite fånigt att Dan finner sig i Alis och Rubys förhållningsregler. Inget ont i att leva sunt men dom får väl vara tacksamma för att han över huvud taget ställer upp på deras bebis-planer

2015-02-09 @ 23:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0