Lite spya i håret

Inskrivet söndag 8/2 kl 22:04
 
Charity fortsätter att krasha Jais bil med grävskopan. Han vill inte ringa polisen eftersom hon då riskerar att åka i fängelse för det hon gör och då skulle Noah få det ännu jobbigare. Han påminner henne om att tänka mer på sonen.
 
Noah är hemma hos Dingles på gården. Han är grinig och otrevlig mot Rachel så Lisa säger åt honom. Noah går ut och sätter sig i ladan och Lisa kommer efter för att prata med honom. Det visar sig att han är väldigt besviken på sin mamma så Lisa förklarar för honom att ibland gör man dumma saker bara för att man är arg.
 
David blir övertalad att fria till Alicia. Jacob står bakom och hejar på. När David står på knä framför henne och förklarar att han inte vill förlora henne igen och att han älskar henne så tittar hon på honom. Alicia svarar nej för hon är nöjd med hur de har det nu. Jacob blir besviken och rusar upp till sitt rum.
 
Harriet och Ashley får svara på panelens frågor. Han svarar eftertänksamt medan Harriet är mer spontan. Efteråt är hon övertygad om att hon får jobbet.
 
Arthur har skrivit sin önskelista till tomten. Det enda han önskar är att hans mamma inte ska fängslas. Laurel säger sedan åt sonen att skriva en önskelista med sådant han önskar nä det gäller saker. Hon pratar sedan med Marlon och erkänner att hon tänker ändra sitt vittnesmål. Efter samtal med advokaten så visar det sig att det inte är så enkelt så hon måste gå med på att säga det hon sagt tidigare. Laurel lagar en stor middag och har köpt flera julklappar dagen innan rättegången.
 
Megan träffar Gil på puben för att fortsätta affärspratet. Han erkänner sedan att han är intresserad av henne, som affärspartner. Hon behöver inte svara på en gång men han tänker återkomma senare. Megan får det svårt eftersom tanken på nytt jobb lockar men hon vill inte svika Declan. Robbie märker att det är något och han listar ut att det gäller nytt jobb. Han vill övertala henne att ta jobbet men som sagt, Megan kan inte svika sin bror.
 
Cain märker att Charity är full på puben så han ska hjälpa henne. Hon vill fortsätta drickandet. När Moira kommer in och ber honom om hjälp på gården så svarar han att han måste hjälpa Charity. Moira blir givetvis besviken eftersom det är mycket att göra och Andy är på väg till Spanien.
Charity får sedan hjälp hem. Hon är full och pratar om gamla minnen och plötsligt börjar hon flirta med Cain och försöker kyssa honom. Han är inte intresserad utan går därifrån. Debbie skäller ut sin mor.
 
David friar igen till Alicia och denna gång har han en ring, sin mors gamla ring. Hon tackar ja och de berättar för Jacob som blir överlycklig och vill skriva om det på sin blogg. Alicia säger nej till Jacob eftersom David måste prata med Priya först.  David söker sedan upp Priya för att berätta men eftersom hon bara spyr och spyr så får ha inget sagt. Priya som fått spya i håret går upp för att duscha. Georgia kommer hem och är tvär mot David som inte får något sagt.
 
Alicia tar av sig ringen i affären så inte andra ska se den men Dom råkar ändå se när hon provar den. Han blir besviken och frågar om Priya vet.
 
Jai vill göra något för Charity så han hämtar henne i Rishis bil. Hon har ingen lust att följa med honom men ändrar sig fort när hon ser Cain utanför huset. Jai och Charity åker ut till en sjö där de varit tidigare. Hon blir arg för att hon tycker att Jai försöker manipulera henne med gamla minnen så hon tar av sig vigselringen och kastar den i sjön, eller ja rättare sagt ut på isen. Jai ska försöker få tag på ringen men når den inte med en lång pinne och det gör att han går ut på isen. Han får precis tag på ringen när isen brister och han ramlar i. Charity får nästan panik men hasar sig ut och hjälper Jai upp ur vaken. Hon är förtvivlad när han nästan fryser ihjäl. Hon tar på sig ringen igen och kallar honom för älskling. När ambulansen kommer så lämnar hon Jai med dem och drar iväg.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Nu får jag skynda mej...Har några dagar försökt få iväg en kommentar...Skrivit jättemycket...När jag tryckt på >SKICKA så har det försvunnit i cyber rymden...Tråkigt...Det roligaste jag skrev var att David är so en höna som tvekar mellan sittpinnarna...

2015-02-07 @ 16:03:20
Postat av: AnnaS

Håller med dig, Eliza! David är helt hopplös! Varför dumpar inte båda tjejerna honom, det förtjänar han verkligen!

2015-02-08 @ 09:56:43
Postat av: Pandora

Med alla dumheter som Charity har begått genom åren (Inklusive otrohetsaffärer) så borde hon verkligen inte sätta sig på några höga hästar! Tagga ned ett par kiloton bruden, innan du gör något riktigt dumt!!

Angående David så kan jag bara hålla med dom innan mig! Vilken velig mespropp han är!!!

2015-02-09 @ 01:41:22
Postat av: Jackson

Instämmer i allt!

2015-02-09 @ 08:09:55
Postat av: Linn

Hallå, ni som har problem med att kommentera till dagens avsnitt:
Kolla i kolumnen till vänster på sidan. Leta upp rubriken "Tidigare avsnitt". Klicka på dagens datum. Klart!

2015-02-09 @ 20:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0