Världens största idiot

Inskrivet kl 22:32
 
Charity tänker inte ge sig utan hon fortsätter att ifrågasätta Jai och Rishi. De skyller på att Sam hade frågat Rishi om det var ok att Archie kallade honom för pappa men Charity tror dem inte eftersom Archie inte ens börjat prata. När hon gått så säger Rishi åt Jai att det börjar bli lite förmycket att tänka på just nu. Han ska hela tiden rädda Jai så inte Charity får reda på något, han måste ta hand om Priya så inte David kommer i närheten och gör henne ledsen och dessutom så är Georgia på honom och tjafsar.
 
Rodney är på kafét där Bob berättar för Jimmy om Rodneys nya karriär. Jimmy skrattar och retar Rodney som måste berätta detta för Nicola. När Rodney sedan ska iväg för att träffa Veronica så blir Georgia inte så glad även om hon accepterar hans yrkesval.
 
Katie kommer in på Home Farms kontor. Hon berättar för Declan att hon anlitat en advokat för skilsmässan. När hon gått säger Declan att det är bra att hotellaffären inte är klar för då får inte Katie så mycket pengar. Robbie som ordnat möte med sin föredetta chef och Declan vill ha 5% på vinsten om det blir affär av. Gil som Robbies vän heter kommer till Home Farm för att diskutera husköp. Han är inte intresserad av att bara köpa fyra hus så han är på väg att tacka för sig när Megan plötsligt säger att hon är skyldig Declan 50£ för att hon hade rätt om att Gil inte var någon intressant affärsman. Det gör givetvis Gil nyfiken så han går trots allt med på att titta på husen.
 
Charity kommer till kontoret på fabriken och upptäcker att Rishi jobbar men inte Jai. Hon får veta att Jai är hemma med Archie. När hon ska fråga Rishi om varför så viker han sig dubbelt och håller sig för bröstet. Rishi får en hjärtattack och Charity gör allt för att hjälpa honom. Medan de väntar på ambulansen säger Rishi, som är omtöcknad och matt, att Jai älskar dem båda lika mycket. Charity får inte svar på vad Rishi menar.
 
Priya och Alicia försöker hålla sams på en viss distans på puben när de ska jobba ihop. Diane märker deras svårigheter så när Priya går iväg till toaletten säger Diane till Alicia att försöka bli sams med Priya för att kunna jobba ihop annars blir en av dem tvungen att gå. Alicia går in på toa för att prata med Priya som står och kräks. Alicia förstår nästan på en gång att Priya fortfarande är gravid och därför mår dåligt. Georgia stormar in på toaletten för att hämta Priya så de kan åka till sjukhuset för att vara hos Rishi.
 
Jai och Archie kommer till sjukhuset och Charity som redan är där kollar in hur Jai beter sig. Hon går in på toa och pratar för sig själv. Hon kan inte tro att att Jai skulle bedra henne på det sättet men ju mer hon tänker efter ju mer irriterad blir hon. Tillslut slår hon näven i spegeln på väggen.
 
Sandy försöker övertyga Ashley om att gå på speeddatingen. Ashley tvekar även om Sandy säger till Ashley att han behöver en ny prästfru om tjänsten blir hans. Edna kommer med posten och ger Ashley ett brev. Det visar sig att han är kallad till intervju angående prästjobbet i byn.
 
Rodney träffar Veronica som bestämt sig för att bjuda honom på middag hemma hos sig. Hon flirtar rätt hejdlöst med honom hela kvällen även om han säger att han är ihop med Georgia fortfarande. När Rodney säger att han snart måste åka hem ger Veronica honom en hög med pengar för att han ska stanna. Rodney stannar ett tag till och Veronica fortsätter att försöka få honom i säng. När Rodney tackar nej till 500£ för att stanna så erbjuder hon honom först 1000 sedan 2000 och tillslut 3000£ för att han ska tillbringa en timme i sängen med henne. Rodney börjar tveka på sitt beslut.
 
Rishi piggnar till med familjen vid sin sida. När alla ska åka hem för att ge honom lite lugn säger Charity att han sagt en del lustigt under attacken men att han inte behöver oroa sig längre för att nu är hon redo att ta över.
 
Alicia berättar för David om misstanken om att Priya är gravid. När Priya kommer tillbaka från sjukhuset tvingar David henne att säga sanningen. Han lovar att ställa upp för henne hur hon än väljer att göra. Priya gråter och känner sig rätt förvirrad.
 
Rodney kommer hem något senare till Georgia som är orolig för att han dröjt så. Precis när han kramar om henne på puben så får hon ett meddelande från Veronica som skickar en bild på sig själv med Rodneys slips/halskedja/eller vad det nu var och att hon skriver att han glömde det när han var hos henne. Georgia blir rasande och går därifrån trots att Rodney försöker förklara att inget hänt.
 
Charity kommer till fabriken och ger arbetarna ledigt resten av dagen. Hon säger till Jai att de bör fira att Rishi klarat sig. Rachel och Sam dyker upp för att hämta Archie men barnet är hos Lisa. Charity stoppar dem när de är på väg att gå. Sedan börjar hon prata om vad som hänt och att Sam velat kalla sig för pappa. Sam förstår inte vad hon pratar om men Jai står bakom henne och nickar så Sam håller med. Charity fortsätter att pika om fäder som är frånvarande och att det är synd att Rishi inte kan träffa sitt barnbarn. Jai är snabb med att rätta henne men hon blir förbannad och säger att hon har kanske orden "världens största idiot" intatuerat i pannan men hon vet att Archie är Jais son.
 
 

Kommentarer
Postat av: MariaF

Heja Charity!!! Äntligen:)

2015-02-02 @ 21:58:35
Postat av: Jackson

Bruden som messade till Georgia är verkligen en hemsking! Hur skall Rodney kunna förklara att han endast gjorde "det" för kosingen? Tror knappast att Georgia går på det, även om hon förefaller vara mer än lovligt förtjust i Rodney.

Trodde först att Rishi fejkade infarkt för att klara
sig ur den uppkomna knipan. Idag blir det spännande att se vad Charity hittar på!!!!

2015-02-03 @ 10:50:26
Postat av: Lilla Lotta

TACK!
För att du orkar skriva efter så gott som varje avsnitt.
Du är guld värd för en HTG-knäppis som jag😊

2015-02-03 @ 11:21:15
Postat av: Anna

Håller verkligen med ovanstående. Följde HTG slaviskt under graviditet o som oftast även föräldraledighet om jag lyckade tajma' m middagsluren. Nu när jag börjat jobba igen är dina långa o utförliga rapporter en guldkant på vardagen;-) tack snälla för att du orkar skriva o dela med dig! Som att se programmet själv!

2015-02-03 @ 13:54:24
Postat av: Jonas

Charity ÄR en idiot, som inte har räknat ut sanningen tidigare.

Trodde också först att Rishi låtsades få en infarkt, men så verkar inte ha varit fallet.

Ser fram emot "kvällens avsnitt".

2015-02-03 @ 14:38:11
Postat av: Annika

Äntligen vet Charity, nu blir det intressant o se vad som händer!
Rodney är en sådan loser! Har han hoppat i säng med den där draken Veronica får han skylla sig själv om Georgia "tackar för kaffet" o lämnar honom. Även om det var mycket pengar så hade han faktiskt ett förhållande (om än ett konstigt...) o borde stå för deras överenskommelse.
Undrar just hur länge Alicia o Davids förhållande kommer hålla om bortskämda Priya behåller graviditeten...

2015-02-03 @ 20:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0