Julkrig och julfylla

Inskrivet kl 22:42
 
Dan håller på att försöka laga granen som Val sågat ned men det går inte så bra. Kerry kommer hem med ännu fler juldekorationer. Val som ser deras ansträngningar fixar massa uppblåsbara snögubbar. Kerry vill inte vara sämre så hon kommer hem med en snömaskin.
 
Jai kontaktar sin advokat för att se om han kan hjälpa honom att inte bli av med allt genom skilsmässan. Charity sitter på sitt håll och läser igenom hur hon ska göra. Av Jimmy få hon tips på samma advokat som han anlitat vid skilsmässan från Sadie. Hon får sedan rådet av advokaten att spela fult, riktigt fult för att få så mycket pengar som möjigt.
 
Cain blir förvånad när han hör att Ross jobbar på verkstan trots att han stulit pengar därifrån. James får höra det och frågar vad som hänt. Cain berättar då om Marcus och misshandeln och förstörelsen av gården.
 
Jacob möter Priya på kaféet. Han är bitter och anklagar henne för att försöka få tillbaka David genom att vara gravid. Givetvis hör både Betty och Pearl detta. Jacob vill inte prata mer med Priya utan går förbi och puttar lätt på henne. Dom ser det och tar tag i Jacob och säger till att detta är inte ok. Jacob drar sig undan och skyndar sig till skolan.
 
Sam är orolig för vad som händer på Home Fam eftersom allt verkar förfalla och ingen bryr sig. Zak säger sedan åt Robbie att gå och kolla till sin morbror även om han inte gillar honom.
 
Ross kommer hem till Debbie efter att ha arbetat på verkstan. Hon ger honom en julbonus i form av massa pengar. Cain som är där blir förvånad men Debbie försvarar Ross och säger att han är en duktig mekaniker. När James sedan får se allt Ross handlat tror han att sonen varit ute och stulit allt men Cain bekräftar att Debbie gett en julbonus.
 
Charity kommer till fabriken för att tala om för Jai att advokaten kommer att se till att hon får en massa pengar efter skilsmässan. Jai svarar att det vore bättre om de kom överens utan advokater för han hade tänkt ge henne så mycket mer än hon har rätt till, bland annat en fond till Noah. Charity tystnar och går därifrån. Hon går till puben och börjar dricka. Även Jai kommer dit efter ett tag. Då passar hon på att flirta med Ross framför ögonen på Jai och det tar inte lång tid innan hon får med sig Ross hem, hem till Jais hus. Där förför hon Ross som inte alls har några problem med att de hamnar i Jais säng. Efteråt klär han på sig men Charity vill att han är kvar ett tag till. Hon är tvungen att förföra honom en gång till för att han ska stanna. Precis när han ska gå så kommer Jai och Rishi hem.
 
Val och Kerry ska tända sina juleljus. Val blir intervjuad av pressen men de avbryter allt när Kerry lockar folk med en megafon. Hon ska presentera en kändis, Lilla miss Yorkshire som dansar för dem. Val blir rasande och därmed är kriget igång. Kerrys snömaskin fungerar inte och tillslut så retas de med varann som små barn. De börjar slåss med de uppblåsbara juldekorationerna. Dan och Harriet för stopp på dem och de får gå hem för att reda ut allt. Eric påpekar att deras tävling är i onödan eftersom Amy ändå inte kommer tillbaka. Harriet anklagar Kerry för att ha stulit snömaskinen från scouternas julmarknad. Både Kerry och Val måste be varann om ursäkt. Precis när Val ska gå så väser hon fram att nästa år kommer hon att vinna i alla fall.
 
Robbie söker upp Katie för att få henne att hjälpa Declan, om inte annat för Megans skull. Katie följer med honom till Home Farm och de får se när kronofogden precis bär ut massa saker som de ska ta med. Declan fortsätter att sura och dricka sprit. Han blir irriterad över att Katie kommer dit så hon går igen. Declan säger att han insett att allt är över så nu behöver han bara döva känslorna och då duger spriten utmärkt till det.
Robbie ringer sedan Megan och berättar vad som hänt.
 
Dom träffar Jacob på kaféet igen. Han säger åt pojken att de ska prata män emellan. Dom får Jacob till att förstå att han måste berätta om sin oro för att David ska lämna dem igen. Jacob tror att David bara kommer leka med nya barnet. När Jacob sedan berättar om sin oro för David och Alicia så lovar David att inget får komma emellan dem.
 
Cain och Moira blir sams. De var så söta när han skulle tala om hur mycket han saknat henne.
James som har lite affärer kvar att sköta stannar kvar på gården. Cain är inte förtjust men accepterar det bara Moira är glad.
 
Charity är nöjd när Jai kommer hem innan Ross hunnit gå. Först blir Jai förbannad på Ross och de börjar nästan att slåss men han inser sedan att Charity får göra som hon vill eftersom de ändå ska skiljas. Det gör Charity besviken så när hon kommer hem talar hon om för Debbie att hon ska ge igen på Jai så mycket att det kommer att kännas för alltid, han ska inte slippa undan så lätt...
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Roligt med HTG nu igen tycker jag. Inga psykopater och mördare, bara Val och Kerry haha. Declan var snygg i jeans btw.

2015-02-19 @ 19:15:24
Postat av: jackson

Så himla tjatigt med Vals och Kerrys tävlande om vem som har flest juldekorationer....!

2015-02-19 @ 19:24:38
Postat av: Lena

Jag tycker HTG nådde bottennivå rejält idag ang fajten mellan Kerry o Val.
Får lite gammaldags HTG känsla när jag ser den nya familjen. Lite 70-talsanda över Morias kusinistället lg gillade ju Charity förut men nu blev hon bara för mycket. Föreslog att Jai skulle ge Rachel pengar så att hon kunde flytta, men när Jai menade på att de
skulle flytta istället så näää.

Inte kunde Charity flytta ifrån de sina men hon tyckte tydligen att det var ok att Rachel o Sam skulle göra just det.




Föreslog att Jai skulle ge Rachel pengar så hon kundege sig av. Men när Jai föreslog att de skulle.åka iväg istället så kunde hon ju inte tänka sig att lämna sina närmaste. Men Sam o Rachel då, tänkte hon inte alls på alla de skulle få lämna.

2015-02-19 @ 22:21:28
Postat av: Lena

Det här blev lite galet så jag får avsluta kort nu.
Skönt att fajten mellan Ashley o Harriet är över.
Många som agerar som rena barnungarna nu i HTG.
Är så nyfiken hur det blir nu när det är jul, vanligtvis sker det ju något katastrofalt då.

2015-02-19 @ 22:26:51
Postat av: Jonas

Ja, julbelysningsstriden var ett riktigt lågvattenmärke. Charity är också ett lågvattenmärke, vilket hon i och för sig även varit tidigare också.

2015-02-19 @ 22:52:34
Postat av: TinaV

Stackars alla barn i HTG, alla vuxna tänker bara på sig själva.

2015-02-20 @ 11:18:06
Postat av: Stina

Att inte folk i byn har fattat tidigare att om Declean går i konkurs drabbar det många. Nu kan det verkligen hända vad som helst med deras hus. Gillar egentligen inte James med söner men det är åndå roligt att se fullt med folk i Emmerdale farm, det känns som seriens centrum tillsammans med puben förstås.

2015-02-20 @ 16:01:11
Postat av: Linn

Lena: Årets julkatastrof skulle kanske bli Alicias & Davids bröllop.

2015-02-20 @ 20:31:40
Postat av: Lena

Vi får se. Det är väl julafton på måndag?
Bröllopen brukar ju inte funka så bra i HTG så kanske.

2015-02-21 @ 18:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0