Att få jobbet...eller inte...eller?

Inskrivet onsdag 18/2 kl 21.33
 
När Rishi, Priya och Georgia kommer hem märker de den dystra stämningen hemma. De får veta att Jai tänker släppa kontakten med Archie för Charitys skull. När Rachel kommer till kontoret på fabriken så får hon veta vad Jai planerar. Hon blir besviken över att han, som tjatat på att hon ska föda barnet och inte göra abort, inte längre tänker ställa upp som han lovat. Jai ser besvärad ut men står fast vid sin ståndpunkt. Givetvis hör Charity det Rachel säger. Hon konfronterar sedan Jai när de blir ensamma och hon blir mycket besviken när hon inser att Jai tiggt och bett Rachel att behålla barnet
 
Moira kommer in i köket tillsammans med Zak och Ross. Adam som är där är på gott humör. Strax efter kommer Katie ner från sovrummet. Moira förstår på en gång vad som hänt och att det förklarar sonens glada min. Trots att Moira är glad över att Adam träffar någon så blir hon påmind om att Cain inte är där hos dem. Eftersom hon saknar honom försöker hon få tag på honom men det enda hon kan göra är att lämna meddelande på mobilsvararen både en och två gånger.
 
Ashley och Harriet övar inför intervjun med biskopen. När de väntar i kyrkan på sin tur så sitter de och smågnabbas. Först får Ashley gå in sedan är det Harriets tur men när hon kommer ut så får Ashley gå in en gång till. Jude gratulerar honom till det nya jobbet. Ashley blir förvånad men mycket glad.
 
David och Alicia sitter på kaféet när Priya kommer in. Hon är glad eftersom de ska till ultraljudet. Alicia som inte fått veta något blir ledsen men visar inget. Hon fortätter att visa utåt hur glad hon är för hans skull. När Alicia ska försöka tala om för Priya om bröllopet blir hon avbruten hela tiden. Priya som är sprudlande glad berättar att hon aldrig varit såhär lycklig och hon trodde inte det var möjligt efter det att David dumpat henne. Det gör att varken Alicia eller David kan säga något. Hon berättar sedan för David när de blir ensamma att de inte kan gifta sig förrän barnet är fött, de måste vänta för att inte såra Priya.
 
Charity konfronterar åter igen Jai efter avslöjandet om att Rachel tänkt göra abort om inte han stoppat henne. Hon vill att han säger åt Rachel att flytta ifrån byn men Jai klarar inte av att göra det. Han säger att de måste flytta istället. Charity är inte beredd att lämna sin familj och vänner men Jai tycker att hon borde offra något precis som han får göra.
 
Jai kommer in på kalaset som är hos Dingles. Han ska precis berätta något men alla blir så glada över att han ändrat sig och vill ha kontakt med sin son och Archie blir så glad när han kommer så Jai kan inte säga det han tänkt. Charity kommer in strax efter honom och Zak lägger undan en stor förskärare som legat på bordet så den är utom räckhåll för henne. Hon inser att Jai inte kan flytta så hon säger åt honom att han precis går miste om någon som älskar honom till döds om hon måste gå ut genom dörren och att det då är slut för alltid mellan dem
 
Harriet packar ihop och börjar ta farväl av byborna eftersom hon inte har något som håller henne kvar i byn. Ashley går runt och är på gott humör men när Jude råkar nämna att Harriet tackat nej till tjänsten så förbytts humöret. Först blir han besviken men sedan vill han veta varför hon tackat nej. Harriet svarar att hon inte kände församlingen lika bra som han. Ashley ber då henne att ta jobbet ändå eftersom hon var deras förstahandsval.
(Det känns som om det kan bli något mellan henne och Ashley trots allt)
 
Georgia råder Jai att kontakta en advokat för Charity lär inte gå tomhänt ur äktenskapet. Jai orkar inte ta tag i det eftersom det precis tagit slut. Han vill istället träffa Noah men Charity låter honom inte göra det för hon vill inte att han sårar sonen fler gånger. När hon senare ser Rachel ute på gatan kan hon inte låta bli att pika henne att det är hennes fel att Noah förlorat sin far. Rachel ber om ursäkt men svarar att hon tycker Jai valde rätt. (Jag förstår inte hur Charity tänker eftersom om Jai valt dem hade ju Archie förlorat sin far)
 
Priya och David är på ultraljudet och båda är lika fascinerade av det de ser. Priya kramar Davids hand. Efteråt så är båda väldig uppspelta så hon böjer sig fram för att kyssa honom. David säger ifrån på en gång men Priya vill inte tro honom. Hon är övertygad om att han har känslor för henne fortfarande. Då talar David om att han och Alicia är förlovade. Priya blir helt chockad sedan blir hon förbannad. Hon skäller ut David och ber sedan honom att skjutsa hem henne direkt. Utanför hennes hem möter de Rhys. Han får veta att Priya är på uruselt humör för att David svikit henne igen och dessutom är hon gravid med hans barn. Rhys ser något förvirrad ut när Priya rusar därifrån.
 
David söker senare upp Priya för att prata med henne. Han ber om ursäkt men hon är så förbannad och bitter så hon talar om för honom att hon och barnet vill aldrig mer ha med honom att göra.
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Usch Charity vilken hjärtlös kvinna, när hon sa hoppas din son är värd att du valde bort mig, en kvinna som är kriminell, otrogen, manipulativ och totalt opålitlig skulle gå före ett barn.
Priya har verkligen tappat det helt, vill hon ha tillbaka en man som inte vill ha henne? Man blir verkligen engagerad trots att man vet att det inte är på riktigt.

2015-02-17 @ 16:49:31
Postat av: Anette

Det skulle inte förvåna mig om Priya bestämmer sig för att inte behålla barnet, då svassar väl David tillbaka dit för den sakens skull. Vi har inte sett änden på det velandet än tror jag, får en känsla av att Alicia börjar tröttna lite på hans velande också.
Skönt att slippa se Dom och hans dotter just nu. Harriet får ju gärna stanna hellre i byn som kvarterspolis kanske. En gång i tiden sprang ju Cain efter någon sådan, minns ej namnet men hon dog ju sen. Tur i oturen när man är sjuk att se HTG på TV istället för datorn. Jo håller med Tina vad man engagerar sig. :)

2015-02-17 @ 20:39:36
Postat av: Linn

Anette: Carl King var ihop med poliskvinnan Barraclough ett tag, men hon dog i en trafikolycka, om jag inte minns fel.

Priya lever ju verkligen i en fantasivärld. Och David är velig. Det är jobbigt att se. Jag tycker synd om Alicia nu.

Jag tror inte att Jai kan hålla sig borta från Archie. Hur skulle det gå till, när de bor i samma lilla by? En av dem måste i så fall flytta därifrån.

2015-02-17 @ 20:59:43
Postat av: Frk Höger

Anette, Cain var ihop med Angie Reynolds som var polis och hon dog efter en biljakt.
David är en mes 😐

2015-02-17 @ 22:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0