Last Christmas med prästen

Inskrivet kl 23:09
 
Declan försöker få tag på Megan men hennes mobil funkar inte tror han. Det visar sig att hon bytt mobilnummer och Robbie vill inte ge honom det nya. Istället packar Robbie sina väskor och flyttar från Home Farm. Nu får Declan klara sig själv.
 
Vanessa kommer till gården för att kolla till en av Katies hästar. Katie blir först besviken när det inte är Paddy som kommer trots att hon begärt det men Vanessa får ändå undersöka den sjuka hästen. Katie håller dock ett öga på henne. Det gör att Vanessa hör när Adam bjuder ut Katie som först tvekar innan hon tackar ja.
 
Priya har en dejt med Rhys, den personlige tränaren. Hon ser till att de ses på puben. Priya är inte så intresserad men när David och Alicia kommer in börjar hon skratta och ta på Rhys. David får då svårt att slita blicken ifrån dem. Alicia märker det och får David tillslut att följa med till kaféet istället. Han erkänner att Priyas dejt var lite för snygg och att han är orolig för att hennes killar ska bli extrapappa till deras barn. Alicia tror att David kanske har känslor kvar för Priya men det förnekar han. Alicia vill att David passar på att berätta för Priya om bröllopsplanerna och David lovar att göra det vid tillfälle.
 
Rodney berättar för Georgia att han inte tänker fortsätta med sitt extraknäck. Hon blir förvånad men glad eftersom det inte var så lätt att dela honom med andra kvinnor.
 
Charity gör allt för Archies kalas. Hon köper tårta, fixar godispåsar och ballonger. Debbie märker att Charity nästan är manisk när det gäller kalaset. Hon gillar inte det och säger åt Charity att hon inte behöver ordna kalaset utan det är fullt naturligt om hon avstår. Charity svarar att hon gör det för att hon älskar Jai. När Charity ska åka iväg med bilen in till stan så ser hon Rachel och Archie ute på gatan. Hon sitter kvar ett litet tag men startar sedan bilen. Lisa som precis kommer gåendes ser Charity stirriga blick mot Rachel. Precis när Charity ska köra iväg stoppar Lisa henne. Hon förklarar för Charity att köra på dem löser inte problemet. Charity bryter ihop.
 
Katie sitter på kaféet när Vanessa kommer in. De blir sams och börjar prata med varann. Katie berättar om Adam och att det inte gått så bra tidigare när de setts. Vanessa råder henne att försöka ändå om hon är intresserad. Det gör att Katie ger Adam en chans till och de ses igen och tar en öl i köket på gården. Precis när de ska kyssa varann kommer Ross in och stör dem. Han är fortfarande lika kaxig och flirtar med henne även om Adam är där. Katie säger åt honom att dra.
 
David träffar Priya för att prata med henne men hon tror först att det är för att han vill neka henne att träffa Rhys. Han kan fortfarande inget säga så när Priya börjar prata om ultraljudet de ska på på måndagen så får han inget sagt om bröllopet för att inte förstöra hennes glädje.
 
Ashley sitter på kaféet med sin ansökan. Harriet kommer in och stör honom. När Bob ber Ashley att rycka in för att han själv behöver gå iväg till tvillingarna som ska var med i julspelet i kyrkan så har Ashley inte tid så Harriet rycker in istället.
Senare så går Ashley till kyrkan för lite lugn och ro men Harriet kommer dit. Hon ber om ursäkt för att hon är så skämtsam angående hans ansökan men hon är allvarlig när hon berättar att hon verkligen vill ha jobbet hon också eftersom hon alltid drömt om att hjälpa andra människor.
 
Jai pratar med Sam som kommit in på kontoret. Han ber Sam att åka in till stan för att hämta ett paket sedan ger han Sam en bunt sedlar för att lösa ut paketet. Precis då kommer Charity in på kontoret och tror att det är Rachel som ska få pengarna. Jai berättar då att det var till en överraskning till henne.
 
Charity talar om för Jai att hon verkligen försöker få det att fungera men att hon inte klarar av att vara styvmamma åt Archie. Jai försöker be om ursäkt för allt men tillslut säger Charity att han får välja mellan henne och sonen för hon orkar inte längre som det är.
 
När det är dags för julspelet i kyrkan så sitter Charity och håller ögonen på dörren i väntan på att Jai ska komma in. Hon upptäcker att han inte hinner dit tills Noah ska göra sitt framträdande och det gör henne lite besviken. Charity går sedan ut och precis då kommer Jai. Han ger henne en ring för han vill att det ska vara dem för all evighet. Charity blir överlycklig och de kramas. Innan de ska gå så går Jai in till kyrkan för att ta farväl av sin son.
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Menar Jai verkligen att han väljer bort sitt barn för en kvinna? Hon har ju också ett barn med en annan man.
Vad feg David är som inte vågar berätta om bröllopet med Alicia.

2015-02-16 @ 20:33:48
Postat av: Catrin

Jag förstår inte hur Jai tänker när han väljer Charity framför sin son?! Sonen är väl mycket viktigare! Att Charity ens tvingar honom att välja, så egoistiskt!
Håller med TinaV, en riktig mes är David. Såå feg!

2015-02-16 @ 23:30:18
Postat av: ELIZA

Alltså, nu har dom väl misslyckats att tänka båda två? ...Charity har varit otrogen med Declan...Jai tog till sej hennes son...Och nu har hon mage att be honom välja...Och han väljer henne...Kan väl aldrig gå vägen...Han var ju så glad över sonen...David,David...men tycker han spelar sååå bra...Det här med prästerskapet...har inte präster en ganska lång utbildning? Hur kan den där Harriet bara komma och söka jobbet? Eller har jag missat att hon är utbildad?................

2015-02-17 @ 02:54:48
Postat av: Nina

Så fin bloggen har blivit!

2015-02-17 @ 05:58:12
Postat av: Anette

Ja är det inte onormalt konstiga intriger så blir det nästan bonnkomik..Precis som Katie och Vanessa skulle bli bästisar och dela kärlekslivet..nej Moira gjorde det samma med Vanessa.. dessa upprepningar är lite trista. David när ska brudarna tröttna och varför ska alla flytta in gifta sig så fort dom pussats en gång. Ingen tar någonsin med annat än en sopsäck kläder (eller väska) när de flyttar heller. Ja det ska bli spännande att se hur Jai löser detta, inte ger han upp sonen så lätt det tror jag inte. Jag tror han inbillar sig att frun ger med sig till slut och gillar hans son bara hon känner sig trygg i hans kärlek.Prästvalet då, ja Harriet var ju "nervös" och skämtade bort sitt engagemang för det var såå viktigt! Jo hoppas valet blir snart då. Ashleys och hans barn behöver få lite ordning i sitt liv.

2015-02-17 @ 08:03:19
Postat av: Jonas

Jai tänker nog både äta kakan och ha den kvar, dvs träffa sin son i smyg.

Charity är som vanligt extremt självisk och självcentrerad. Hon är åtminstone konsekvent.

2015-02-17 @ 08:31:58
Postat av: Stina

Vad roligt att det har blivit lite fler kommentarer igen så att det kan bli lite diskussion, tyckte att det har varit lite få på sista tiden. Just nu ligger jag tre fyra avsnitt efter, men så fort jag kommer ikapp skall blir det lättare att komma med inlägg igen

2015-02-17 @ 10:04:09
Postat av: Anonym

Eliza: Jag har uppfattat det som att hon arbetade inom polisen tidigare, men hon har vidareutbildat sig till präst efter det.

2015-02-17 @ 15:00:46
Postat av: Gerd

På tal om utbildning tycker jag att det är konstigt att vem som helst kan hoppa in som bilmekaniker !!

2015-02-17 @ 17:52:51
Postat av: Anonym

Inte för att jag håller på Charity men ni kan väl inte jämföra hennes barn med Jais barn!?! Noah hade ju Charity redan när de träffades, Archie fick Jai när han var OTROGEN och inte sa ett knyst om det ! Visst Charity var också otrogen men hon erkände. Jai hade chansen att erkänna sitt snedsteg då men nej, han drog in sinPAPPA i det hela. Tycker nog att han är den värre kålsuparen här!

2015-02-17 @ 18:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0