En skrikande bajsande ängel

Inskrivet kl 22:06
 
Kirin betalar Pearl för att vara barnvakt eller bara byta blöja (?) på Amba. Rakesh och Priya kommer hem men Pearl har hunnit gå. Kirin säger att allt har gått bra. Rakesh försöker sedan prata med sin son om att inte förstöra sitt liv med att skaffa familj förtidigt, hans mamma skulle hålla med om det. Kirin gillar inte att hans pappa drar in den döda modern. Vanessa och Kirin träffar sedan Priya och Rakesh på puben. Kirin erkänner att han vill jobba och tjäna massor av pengar innan han skaffar barn för han vill kunna försörja barnet...eller allihop för han vill ha många.
 
Charity och Jimmy upptäcker att lastbilarna är borta från gården. Moira vill inte säga var de är men strax efter ringer de från Hottens bibliotek och säger att lastbilarna är på deras parkering. Moira säger åt Charity att börja städa upp efter festen men Charity är bakfull. De båda kvinnorna börjar bråka och kasta saker på varann. När Moira sedan kastar en blöt skurtrasa mot Charity som duckar hamnar trasan på Cain som precis kommer hem från en affärsresa. Cain påstår att hans bil blivit stulen under resan men han vill inte anmäla det till polisen. Han är tvär och grining och vill mest vara ifred. Moira som sagt åt Charity att flytta från gården får medhåll av Cain, trots att det är jul om några dagar.
 
Aaron och Adam sitter på puben och diskuterar vad för slags företag de kan starta. Aaron vill inte börja med en taxifirma för det hade inte funkat för Debbie och Chas. Robert hör deras diskussioner så när Aaron går på toaletten så säger Robert till Adam att han är villig att investera i deras taxibolag.
 
Cain går till verkstan för att jobba. Polisen kommer dit med anledning av den stulna bilen. Det visar sig att Moira anmält den stulen ändå för försäkringens skull. Polisen pratar med Cain och talar om att bilen är hittad och att de sett på en övervakningsfilm att Cain lämnat den på det stället den hittades. Cain erkänner att han varit för trött för att köra så han lämnade bilen. Han ville inte oroa sin fru som mist sin ex-man i en bilolycka. Polisen nöjer sig med svaret och tänker inte gå vidare med anmälan men han talar om att nu blir Cain skyldig honom en tjänst. Charity som tjuvlyssnat på samtalet säger till Cain att hon inte alls tror honom. Han blir förbannad men låter henne bo kvar över nyår men sedan måste hon flytta. När Charity gått får Cain ett utbrott och river ned alla saker från en arbetsbänk. (Vad är felet med honom, är han sjuk?)
 
Bernice har lovat att fixa Katies smink och hår inför bröllopet. Hon gör en provsminkning inför möhippan men det är jobbigare rent känslomässigt än hon tror så efteråt säger hon till Kerry att ta över inför bröllopet. Möhippan hålls sedan hemma hos Katie i lugn och ro. Både Kerry och Leyla håller på att tråkas ihjäl av tristess. Moira och Vanessa blir dock sams på festen.
 
Lachlan pratar med Belle. Han har den perfekta julklappen/födelsedagspresenten till henne så hon kan slippa bli påmind om Gemma hela tiden. Det visar sig att han beställer lugnande tabletter från nätet med morfars kontokort. Belle är dock inte intresserad av att ta några tabletter.
 
Victoria har ordnat med Andys svensexa på puben. Hon är klädd som kille medan Andy ser ut som en mindre elegant kopia av Conchita Wurst. Robert kommer in och för en kort stund blir Andy och Robert vänner. Victoria har hittat ett kärleksbrev som Andy skrivit till Katie när de var små och gick i skolan. Finn får i uppdrag att läsa upp brevet för alla. Robert muttrar när han får höra att Andy nämnt deras far Jack i brevet. Andy försvarar Jack medan Robert får ur sig all ilska han har burit på mot fadern under flera år, sedan han blev ivägkörd från byn. De båda bröderna blir osams igen och Robert är inte välkommen till bröllopet.
 
Andy går till kyrkogården till Jacks grav. Strax efter kommer Robert och börjar provocera Andy till att slå till. Han pratar nonchalant om hur Katie var med honom inför förra bröllopet och hur mycket sex de hade på den tiden. Tillslut rinner bägaren över för Andy så Robert får en knytnäve i magen. De börjar slåss och när Victoria och Finn kommer får de två sära på bröderna.
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag måste ha missat något,för jag kommer inte ihåg varför Vanessa och Moira är ovänner p g a Vanessas kille.

2015-12-09 @ 17:53:52
Postat av: Anette

kIRIN FYLLKÖRDE OCH SMET EFTER ATT HA KROCKAT mOIRA AV VÄGEN-

2015-12-09 @ 18:14:59
Postat av: Anonym

Visst ja! NU kommer jag ihåg. Tack för påminnelsen!

2015-12-09 @ 19:55:51
Postat av: Jonas

Moira hycklade för övrigt rätt mycket. Hon krävde att folk skulle se mellan fingrarna vad gäller allt som Adam har gjort, bland annat två mordförsök, men sedan gnäller hon som en liten bäbbe om en simpel fyllekörning.

2015-12-10 @ 15:58:25
Postat av: Viola

Håller med om Moiras hyckleri, men det finns inget som kan benämnas "simpel fyllekörning", där är jag verkligen av motsatt åsikt!

2015-12-10 @ 16:52:46
Postat av: Jonas

Jag ställde det i relation till det som Adam har gjort sig skyldig till.

2015-12-10 @ 22:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0