Massa julpynt eller inget alls

Inskrivet söndag 6/12 kl 22:40
 
Jai, Megan och Archie kommer hem till ett fullpyntat hus (nåja köket hade i någon scen inget pynt, inte ut mot hallen heller). Jai erkänner för sin far att han tycker det är jobbigt att Archie inte anpassat sig till familjen så bra. Han tar med sig sonen till jobbet och Ali får hälsa på honom. Hon säger att hon tycker det är konstigt att Rachel struntat i Archies födelsedag, att det är inte likt henne.
 
Adam har fått komma hem och glädjen är stor hemma hos Bartons. De går till puben för att fira, Aaron kommer in och sätter sig hos sin vän för att prata om vad som hänt. Ross kommer in och börjar prata med dem. Chrissie som sitter några bord ifrån med Robert reagerar på Ross röst och ordval "vekling". Hon inser att det är han som är skyldig till inbrottet som var på Home Farm. Hon och Robert åker hem och han försöker få henne att förstå att hon inte har några bevis och att man inte kan anklaga någon bara sådär. Robert lovar att ta hand om Ross.
 
Marlon råkar nämna för Harriet om problemen med Laurel. Harriet råder honom att de kanske bör prata med någon, att hon kan hjälpa dem. När Marlon sedan säger det till Laurel blir hon rasande eftersom det ändå är hennes exmans nya flickvän. Det gör att Marlon får tacka nej till Harriets erbjudande Laurel vill dock att de försöker prata med varann ändå för att lösa problemen. Dessutom vill hon bjuda hem Marlons släktingar till en stor julmiddag. Han blir jätteglad.
 
Megan får veta att Jai är orolig för att Ali ställer frågor om Rachel som missat Archies födelsedag. Hon bjuder då in Ali på Archies födelsedagskalas. Rishi tvekar till idén men kalas blir det. Plötsligt får de ett bud som kommer med ett paket till Archie. Rachel har skickat en present och Ali blir glad över livstecknet. Senare erkänner Megan för Jai att det var hon som såg till att paketet skickades för att få tyst på Ali. Jai blir orolig för att det kan ställa till problem om det har hänt Rachel något, om hon är död.
 
Robert söker upp Ross för att tala om att Chrissie känt igen honom. De börjar slåss och Robert säger att Ross måste lita på honom att han tar hand om Chrissie så hon inte lägger sig i mer. När Robert kommer hem med lite småsår efter slagsmålet så säger han till Chrissie att de inte kan anmäla Ross för då kommer även han att åka dit för misshandel.
 
Adam pratar gamla minnen med Victoria. Han talar om att hon är det bästa som hänt honom och att han ångrar sig med hur han behandlade henne. Victoria säger att han bara är sentimental för att han precis kommit ut från fängelset. Adam säger att han tänker kämpa för att få henne tillbaka.
 
Harriet har bestämt sig för att hjälpa Finn att hitta hans mamma. Hon har ju ett förflutet på polisens avdelning för saknade personer så hon har vanan inne. Finn tackar men säger att han måste prata med sina bröder först.
 
Chrissie får manikyr hos Bernice. Där får hon veta att Ross har ett brottsligt förflutet så när Chrissie kommer hem och pratar med Lawrence så är de övertygade om att de bör ringa polisen. Robert skyndar sig för att varna Ross. Finn kommer hem till sin bror och ser honom packa. Han får veta att Ross är skyldig till inbrottet men precis då kommer polisen för att arrestera Ross. Finn säger då att han varit med Ross vid tillfället, han är Ross alibi. Det gör att Ross släpps efter förhöret.
 
Lawrence är säker på att Ross är skyldig så han säger till Chrissie att om Ross familj ställer upp för honom så får väl de hota hans familj lite....
 
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: Jackson

Någon fler än jag som tycker att Chrissie och hennes toyboy känns ytterst omaka som par?

2015-12-05 @ 19:22:50
Postat av: Nyfiken Kvinna

Hade inte Robert gått bakom ryggen på Chrissie så har dom varit ett fint par. Tycker inte åldern har någon betydelse mellan dom iaf.

2015-12-05 @ 22:45:48
Postat av: Hedda

Åldersskillnaden mellan C & R betyder inget, men jag tycker inte det finns någon glöd mellan dem alls. Aaron däremot.. Han förtjänar lycka, men tror inte det kan gå bra med Robert. Han är så elak.

2015-12-05 @ 23:29:21
Postat av: Jackson

Neeeeej, inte Aaron och elakingen Robert! Stopp och belägg!

2015-12-06 @ 09:48:56
Postat av: Ylva

Kan inte Ross bli bisexuell? Då kan han och Robert få ihop det. Dom förtjänar varandra tycker jag. Aaron är för bra för Robert

2015-12-06 @ 16:52:05
Postat av: Anette

Jag satt och funderade på vem i byn som inte gjort nåt kriminellt dom borde åka dit för.
Listan är ganska kort. Ska det föreställa nån gangsterby i Emmerdale? Jag som tittat troget i 20 år börjar bli sjukt trött på bråk, otrohet och kriminella, hot mm. Att leva i den miljön irl är helt orimligt. Hem till gården har ju handlat om vardagsliv, nu har det senaste åren spårat ur totalt. Håller med nån annan här som inte orkar titta längre med allt skit som verkligen pågår IRL så vill man inte ha detta skit i TV också. Hoppet börjar kännas ute att dom ändrar koncept nu.

2015-12-07 @ 08:34:53
Postat av: ELIZA

Håller med alla som tycker HTG är s*i* nu för tiden...Jag har följt serien i stort sett sen den började, med korta uppehåll... nu spelar jag in under veckan och tar mej tid sen, att se.. Och spolar det jag inte har nåt intresse av...Skrivit tidigare att det är värre än Midsommer, och det är som Anette säger, inte rimligt med allt detta i en liten by...

2015-12-07 @ 12:00:47
Postat av: Jonas

Det har varit två riktiga usla historier på sistone: Laurel/Marlon och Nicola/Jimmy.

2015-12-07 @ 23:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0