Låtsas bröllop och låtsas graviditeter

Inskrivet kl 18:56
 
Belle fortsätter att höra röster inom sig och hon går hem och snor en korkskruv för att ha för att skada Edna. Lisa och Zak kommer hem och tar med sig en motvillig Belle till läkaren. Läkaren märker att Belle har problem men hon är inte intresserad av någon form av samtal. När hon kommer hem så går hon till Ednas hus och går in men precis då kommer Ashely så Edna följer med honom. Belle inser att hon kan inte skada Edna så hon river runt i huset och tar pensionspengarna och Ednas brosch. När hon går ut blir hon fotad av Lachlan.
 
Adam ska komma hem snart så Moira måste flytta på Charitys kartonger.
 
Nicola och Jimmy har varit hos läkaren för att kolla graviditeten. Hon blir lite förnärmad när hon blir kallad för äldre mamma. Jimmy lovar att stötta henne fullt ut. Bernice köper silikonmagar som man hänger på framsidan av kroppen för att man ska kunna känna hur det känns att vara gravid. Både hon och Jimmy går runt med sina magar inomhus. När Bernice är ensam hemma kommer Andy med lite av Charitys kartonger, han ser magen på Bernice men vågar inget säga först. Hon spelar med och låtsas vara gravid med tvillingar, Andys barn...
 
David kommer fram till att han inte vill lägga ned tid på att träna ett helt lag utan endast Jacob. Han får höra att tjejerna längtar till träningen. Sarah har till och med fått nya fotbollsskor. Pete får höra Davids tvekan och erbjuder sig att hjälpa till. Det slutar med att båda får hålla i träningen inomhus.
 
Belle som hunnit smita ut innan Edna kommer hem hör upprörda röster när Edna upptäcker inbrottet. Det samlas folk utanför och Belle går dit och upptäcker att hennes föräldrar också är där. Harriet undrar om  Belle vet något men Belle nekar. Trots detta så är Harriet orolig för Belles hälsa. Lachlan hör Belles svar så han mms:ar henne när hon kommit hem. Hon får en bild på när hon smyger ut från Ednas hus. Lachlan går till Edna lite senare och ger henne pensionspengarna som han påstår sig ha hittat på gatan utanför hennes hus.
 
Victoria och Finn har båda blivit bjudna var för sig på Andys och Katies bröllop. Eftersom de inte har någon partner att ta med sig så bestämmer Victoria att de kan gå tillsammans. Båda har ett stort behov av att hitta någon så de börjar göra kontaktannonser åt varann till en dejtingsida. Finn erkänner att han gillade Spice Girls när han var yngre. Hans favorit var Emma Bunton för att det lät så likt hans mammas namn Emma Barton.
 
Andy träffar Bernice på puben och han upptäcker att hon inte är gravid längre. Han blir rasande över att hon lurat honom att han skulle bli pappa till tvillingar. Andy kallar henne för både det ena och andra och talar om att han är glad att han inte är ihop med henne längre. Bernice blir ledsen och går hem. Nicola får trösta henne och hon får höra att Bernice är lite ledsen för att hon saknar Andy som hon ser som hennes sista chans till romans. Nicola säger sedan åt Jimmy att prata med Bernice om att hon måste flytta innan nya bebisen kommer.
 
Harriet har varit på sin rättegång och hon ville inte ha med sig Ashley där utan han fick vara hemma för att planera ett, okänt för oss, pars bröllopsplanering. När hon kommer hem berättar hon att hon bara fått böter så även om hon finns i polisregistret kan hon söka andra jobb än prästyrket.
 
Ross behöver pengar till hyran men Finn har inga att låna ut. Han frågar Moira om hon kan  låna honom pengar eftersom det är indirekt hennes fel att han inte har något jobb längre. Moira totalvägrar.
 
Belle träffar Lachlan. Hon frågar honom vad han ska göra med bilden han har, om han ska skvallra. Lachlan vet inte men han erkänner att det inte var Edna som skvallrade förra gången även om han fick Belle att tro det. Belle blir så desperat att hon erjbuder honom sex bara han raderar bilderna.
 
Finn och Victoria festar till och blir fulla. De bestämmer sig för att gifta sig med varann om båda är utan en kille när de är 30 år. De blir bara fullare och fullare, tillslut går de till kyrkan för att repetera hur deras vigsel kommer att gå till. När de sedan låtsas att prästen säger att Finn kan kyssa bruden så kysser Victoria sin eventuellt blivande man. Finn blir alldeles förskräckt och rusar ut från kyrkan. Hon går hem och är alldeles förkrossad för att hon skall ha försört vänskapen med sin bästa vän nu.
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Edna borde lära sig att låsa dörren efter sig, stackars Edna. Hoppas Belle förlåter sig själv för sin egen skull. Victoria var ju full så varför böla över att hon kysste Finn, hon och Finn kommer säkert över det.

2015-12-02 @ 13:14:34
Postat av: Nyfiken Kvinna

Victoria kan väl inte mena allvar? Skulle hon va kär i Finn, men han är ju gay snälla Victoria. Åk till Hotten eller Leeds och ragga karlar istället.

2015-12-02 @ 13:50:13
Postat av: Mammio

Hoppas verkligen att någon fattar att Belle hör Gemmas röst hela tiden, det är ju därför hon har hörlurar jämt. Håller hon på att bli schizofren? Tycker jättesynd om Belle!

2015-12-02 @ 16:30:36
Postat av: Ylva

Ja nu är det synd om Belle. Vilken förändring mot när hon var yngre. Lachlan är riktigt skum.

2015-12-02 @ 20:12:06
Postat av: Niitta

Belle verkar ha drabbats av en psykos.

2015-12-02 @ 20:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0