Skit serie just nu =(

Inskrivet kl 14:16
 
 
Robert försöker prata med Chrissie som är hemma för att hämta saker till Lachlan på sjukhuset. Hon är inte intresserad av att lyssna på vad Robert har att säga. Hon ber honom att hålla sig hemma för att ta hand om allt där.
 
David säger till Rakesh att Pete vill komma Sarah lite närmare så han är tränare för laget igen. Rakesh får veta att han inte behövs längre och han blir besviken.
 
Alicia är ute och går med Jacob. De ser en bil stå parkerad vid skogskanten. Alicia går fram och ser Chrissie sitta och storgråta över Lachlan. De börjar prata om jobbiga söner och om att Robert inte fanns där. Alicia föreslår att Lachlan kan börja med fotboll. Chrissie ser Katie komma ridande och då får hon bråttom därifrån. Alicia pratar med Katie om vad Chrissie sagt och att hon inte litar på Robert.
 
Victoria blir besviken över att Finn inte sagt något till henne om att hans mamma är hittad. Hon får följa med när Eric och Val skjutsar honom till adressen där mamman ska finnas. När en kvinna kommer ut så blir Finn nervös men går fram till henne. Det visar sig vara hans riktiga mamma och de går in i huset för att prata. Allt går bra även om de båda är lite nervösa till en början.
 
Lisa har ordnat så Belle får träffa en terapeut för samtal. Belle vill inte men går tillslut med på det. Efter besöket så börjar Belle prata med Gemma igen och lovar henne att inget säga så alla andra får vara ifred.
 
Robet kommer in på puben och frågar efter Aaron men han har inte tid att prata. Chas går fram till Robert och frågar vad han vill. Hon får till svar att det gäller investeringen. Chas tycker det är konstigt att Robert vill investera i något som kanske inte ens kommer att fungera men han svarar att han tror på dem och att det ger honom och Home Farm ett bättre rykte.
 
Finn kommer tillbaka efter mötet med sin mamma. Han är på gott humör och berättar för Victoria och Val att han ska träffa henne i morgon igen och då med bröderna.
 
Cain ligger på soffan och vilar mitt på dagen men blir störd så han går till Davids affär för att köpa smärtstillande. De har slut på sånt och Alicia påpekar att han köpt en hel del den senaste tiden. Cain köper en flaska whisky istället.
 
Robert kommer hem till Katie och klagar på att hon snackar skit om honom. Han säger att hon måste sluta med det för annars ska han se till att hon och Andy inte får sin gård de drömt om.
 
Lachlan kommer till fotbollsträningen även om han är motvillig till det. Gabby skyndar sig att varna de andra om att han kan ha droger på sig och att de ska vara försiktiga med det de dricker så han inte drogar dem.
 
Finn berättar för sina syskon och James att han träffat deras mamma. De blir som väntat inte speciellt glada och vill inte ha med henne att göra. Finn försöker dock övertala dem att träffa henne en enda gång men Pete är övertygad om att hon kommer att ljuga för dem eftersom hon inte brytt sig om dem under alla dessa 22 år hon varit borta.
 
Katie talar om för Leyla och Vanessa att hon måste sälja huset trots allt. De blir besvikna för de trodde de kan hyra det och nu har de ingenstans att bo. Så när mäklaren kommer med två intresserade köpare så börjar Vanessa och Leyla klaga på värmen och Vanessa struntar i att ta av sig sina stövlar som är leriga och skitiga. Köparna backar och Katie blir förbannad när hon hör vad som hänt.
 
Cain googlar symptom på hjärntumör när han är ensam. Sedan går han till verkstan och skickar hem Dan. Han tar över Dans jobb med att byta bromsolja på en bil. Senare kommer Debbie dit till verkstan. Cain hinner precis gömma undan sin whiskyflaska. Hon frågar om han vill följa med hem till henne men det vill han inte. Precis när hon ska gå säger Cain att han älskar henne. Debbie blir väldigt förvånad.
 
Gabby har fått en fotboll på näsan så hon blöder. Det var Lachlans skott som träffade. David försvarar honom och säger att det inte var med flit. Chrissie erbjuder sig att skjutsa Gabby och Bernice till sjukhuset men de tror inte att man gör något åt en knäckt näsa.
 
Katie är på puben för att köpa en flaska vin till tjejerna för att diskutera husförsäljningen. Robert kommer in och hänger av sig jackan innan han går på toa. Hon skyndar sig att kolla hans mobil som ligger i jackfickan. Hon ser ett meddelande från "A" som frågar om de är vänner igen, (eller ser hon något mer?)
 
Pete ser Finn stå och vänta på bussen på väg för att träffa deras mamma. Han talar om för sin bror att han får välja mellan mamman och familjen för han kan inte ha både och...
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: Hedda

Jaha.. Hur gammal ska Pete vara? Han verkar komma ihåg och "känna" sin mamma väl. Och hon stack för 22 år sen eller? Jag tycker de kunde välja skådisar som passar bättre för rollerna rent åldersmässigt. Mamman såg lite väl ung ut tycker jag.. Och tycker Pete och James kunde vara bröder. Men hakar väl upp mig för mycket på såna detaljer. Varför ska Finn behöva välja mellan mamman och resten av familjen? Han är ju vuxen och får göra vad han vill. De behöver inte bry sig. Vanessa och Leyla.. Tror de på riktigt att Katie inte säljer huset om de försöker sabotera det för henne? Dessutom är jag irriterad på att Vic springer ut och in, in och ut i sina kockkläder. Vem som helst får kliva in i restaurangköket också. Inte mycket hygienregler där:) Tur att man har naiva David och Alicia, de är inte några jag irriterar mig på i alla fall! Och säg inte att Cain också är allvarligt sjuk.. Blir nog bra med uppehåll nu.

2015-12-17 @ 13:02:50
Postat av: Anonym

Håller med om inga fler sjukdomar tack! Har aldrig gillat Laurel och Marlon som par. Gillade också Laurel tidigare, men sen hon lämnade Ashley har hon blivit jobbigare. Tror hon skulle må bra av en paus från Marlon. Han är en riktig fjant! Paddy har inte heller någon bra roll just nu, hoppas att de förbättrar hans roll. Läste just att skådespelarna inte har så mycket att säga till om , de får föröka göra det bästa av sin roll. Victoria gillar jag, roligt med någon som är trevlig och en bra kompis (och inte kriminell) Vanessa är också en person som jag tycker bättre och bättre om.
Det verkar vara bostadsbrist i Emmerdale, kanske de borde bygga några nya hus?

2015-12-17 @ 14:58:33
Postat av: Stina

Förra inlägget är skickat av Stina

2015-12-17 @ 14:59:17
Postat av: Jackson

Irriterar mig vanvettigt på David, som jag tycker är en riktig potta.

Killarnas mamma såg så ung ut. Varför stack hon, egentligen?

Kommer Cain att försöka begå självmord i st f att gå till doktorn och få en riktig diagnos ställd?

2015-12-17 @ 15:56:39
Postat av: Gerd

Tycker också att mamma Emma ser väldigt ung ut, från första början tyckte jag att James och Pete borde vara bröder. Konstigt att inte de som ger ut roller tänker på sådant. Ska bli skönt med uppehåll nu !!

2015-12-17 @ 17:38:55
Postat av: AnnaS

Om deras mamma är så hemsk, varför berättar dom inte vad det handlar om? Och löjligt att Finn skulle behöva välja bort sin familj. Han kan väl träffa sin mamma själv om han vill, och skaffa sig en egen uppfattning. Nu är han ju varnad.

Vems bil var det dom skulle göra service på, som Cain antagligen glömt att fylla bromsvätska i?
Vill inte att Cain ska försvinna ur serien! Jag brukar tjuvkika på imdb för att se vilka som är kvar i serien, men det fungerar ju inte nu, när både vi och dom är på 2015!

2015-12-18 @ 03:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0