Att lita på någon som gjort något fel

Inskrivet kl 13:55
 
Andy blir lite irriterad på Katie som fortsätter att tjata om vad Robert gjort mot dem. Han ber henne släppa det helt för att de ska kunna gå vidare. Katie kommer då på att de kan köpa gården de ska flytta till så de slipper leva under Roberts eventuella nyck. Hon är beredd att sälja huset hon bott i för att kunna ta nya lån. Andy tvekar men går med på det sedan.
 
Jai är besviken på Megan som inte vill gifta sig med honom. Hon talar om att hon tvekar för att hon tror att han bara frågar för att han vill ha en mamma till Archie. Jai nekar och säger att han älskar henne. När Megan sedan pratar med Priya om det så säger Priya att hon måste säga nej om hon inte vill gifta sig. Megan kommer till fabrikens kontor och talar om för Jai att hon vill gifta sig med honom.
 
Belle söker upp Lachlan för att få en till tablett. Denna gång får hon beskedet att det kostar 20£. Belle har inga pengar så hon får återkomma.
 
Adam kommer till Aaron och berättar att Robert ändrat sig angående investeringen i deras företag. Aaron säger att han kan prata med Robert igen. Robert och Aaron möts i en lada och Aaron ber Robert att gå med på investeringen. Robert lovar det om Aaron slutar prata. De börjar kyssa varann.
 
Jai och Megan har varit i stan och köpt en förlovningsring till henne. På parkeringen ser Jai Josh, mannen som lämnat Archie till honom. Jai får panik och vill åka iväg så fort som möjligt. Megan får reda på vem det är och hon vill prata med honom men Jai vägrar. Då fotar Megan Joshs bils registreringsnummer.
 
Nicola vill att de berättar för Angel om att det är ett syskon på väg men Jimmy vill vänta tills den största faran är över. När Nicola sedan försöker muntra upp Bernice som är deppig så nämner hon att hon ska ha barn. Angel som sitter bakom bordet hör det.
 
Andy och Katie söker upp Lawrence för att fråga om de kan köpa gården. Han vill givetvis värdera gården innan han säger ett pris. Chrissie kommer in och får veta deras anledning till besöket. När Andy och Katie gått säger Chrissie till sin far att han borde ge ett bra pris som de har råd med för att gottgöra det Robert gjort mot dem.
 
Belle frågar Chas om det finns jobb för henne på puben. Chas tror inte det är någon bra idé men när hon ser Belles besvikelse över att ingen litar på henne längre så frågar hon Katie. Katie har inte råd men Chas säger att hon kan betala Belles lön.
 
Lawrence talar om för Katie och Andy att de kan köpa gården till ett bra pris. De blir jätteglada. Han säger sedan till Chrissie att han är glad över att bli av med den sophögen som inte är värd något.
 
Megan talar om för Jai att hon har Joshs bil på foto. Hon vill att de går till polisen och berättar vad som hänt men Jai vill inte det. Han säger att han kommer att åka dit för att ha betalat för Archie och de vet inte vad som händer med barnet då. Megan går med på att radera bilden.
 
Katie erbjuder Belle jobb och hon blir jätteglad men när hon sedan hör att Leyla säger att "en sån moster Chas skulle man ha" så ändrar sig Belle för hon vill inte ha jobbet så rusar ut från kaféet där de är. Katie söker upp Belle hemma för att prata med henne. Hon berättar om bilolyckan i ungdomen när gänget råkade köra på skolans rektor som dog. Katie säger att hon vet hur det är att leva med en ångest över att någon har dött. Hon får Belle att ändra sig och när hon ska gå säger hon att Belle som är bra på matte kan hjälpa henne med bokföringen. När Katie gått så börjar rösterna i Belles huvud igen.
 
Bernice fyller år och för att få henne på lite bättre humör så ordnar Diane och Nicola en mindre överraskningsfest hemma hos Nicola. Rodney, Laurel och Kerry är inbjudna. När Nicola upptäcker att hon fått en blödning så åker de till sjukhuset. Diane är barnvakt till Angel och Gabby.
 
Charity kommer in på puben och ser firandet av Jai och Megans förlovning. (Andra kvällen och nu med Georgia första firandet var med Rishi när Georgia var barnvakt) Hon följer efter Megan på toaletten. Megan inser direkt att Charity vill säga något som förstör stämningen så hon förekommer henne genom att säga att hon redan vet om lådan. (Jag kan inte komma på vilken låda de pratar om, är det containern?) Charity kommer av sig men när de sedan kommer ut till bordet så talar hon om villket bra äktenskap hon hade med Jai tills han hade sex med Rachel men han kanske har bättrat sig, de kan ju alltid fråga Leyla. Rachel kan de ju inte fråga för hon kanske ligger i en låda säger hon sen.
 
Megan avslutar firandet genom att gå till sitt kontor. Hon sitter och tittar på bilden på Joshs bil i mobilen, hon hade inte raderat den. Leyla kommer in så Megan frågar henne om man kan lita på Jai.
 
Marlon har lyckat få extra ledigt så han är hemma och fixar till en överraskningsmiddag till Laurel. Bob som ska passa April är där och hämtar lite extra kläder. Han berättar om hur kul barnen har åt Brenda som ser ut som en pudding i ansiktet när hon gråter till filmen E.T och att hon skrattat (?) så mycket att hon råkat fisa. Marlon försöker få tag på Laurel men hon svarar inte eftersom hon är på sjukhuset med Nicola.
 
Nicola får veta att hon har haft en ofostrig graviditet villket betyder att det inte finns något foster men alla andra tecken på graviditet finns. Hon blir mest orolig för vad hon ska säga till Angel. Nicola får veta att hon kan bli gravid igen om hon vill men det vill hon inte för hon ville ha just det här barnet. Hon får Bernice och Laurel till att lova att inget säga till någon förrän Jimmy, som är på affärsresa, fått veta vad som hänt.
 
Rodney kommer in i sjuksalen strax efter att Nicola bett Bernice och Laurel att gå iväg ett tag. Han är så orolig för sin dotter att han nästan gråter. Nicola talar om för honom att hon mår bra och att han inte behöver oroa sig. Rodney blir så lättad över att det inte var något allvarligt.
 
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

Kommentarer
Postat av: Jonas

Charitys min när Megan berättade att hon redan kände till att hon var inlåst = obetalbar.

2015-12-14 @ 23:10:45
Postat av: Ylva

Tycker alla referenser ang Miss Havisham var roliga.

2015-12-15 @ 09:18:35
Postat av: Anonym

Jag måste läsa om Great expectations. Jag förstod inte de referenserna...

2015-12-15 @ 11:14:06
Postat av: Ylva

Jag är inte alls boklärd men en besviknare brud har sällan skådats:)

2015-12-15 @ 11:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0